< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,1
8.2 10 beoordelingen
 • 9 13-05-18

  Hans Van Diggele

  Niet te veel reistijd en prima reis begeleiding

 • 8 13-05-18

  Han Oldenburg

  geweldige reis. veel gezien, veel beleefd.

 • 9 13-05-18

  Arthur Ebink

  Het was een prachtige afwisselende reis, net als het weer. Maar ik denk dat we precies het weer hadden wat helemaal bij Ecuador hoort, prima dus! Het is een prachtig groen land, in de jungle maakten we een gigantische tropische bui mee, wat er natuurlijk bij hoort. Verder kleurige en fleurige indianenmarkten, mooie mensen, de geweldige reisleidster Nella verzon voor ons allerlei leuke extra's (zo dreven we op een grote opblaasband de rivier af in de jungle, leerde ze ons salsadansen en konden we op Spaanse les). Ze vertelde ook heel veel over het land. Aan het eind van de vakantie een kennisquiz ;-) . In Ingapirca verkleedden we ons als indianen, in Cuenca bezochten we de bekende fabriek van Panamahoeden. De treinreis naar de Duivelsneus, het overnachten bij een indianengezin, de proefjes op de evenaar, het beklimmen van de Chimboraso vulkaan (bij helder weer!), de 3 daagse tocht in de jungle, Cajas natuurreservaat, de Galapagoseilanden....het was een aaneenschakeling van hoogtepunten!

 • 8 17-09-17

  Linda Van Den Heuvel

  Reis zat goed in elkaar. Alleen jammer dat de geadverteerde 5 dagen Galapagos in werkelijkheid eigenlijk maar 3.5 dag is.

 • 8 17-09-17

  Wim Kruizenga

  Schitterende natuur.

 • 8 17-09-17

  Annegien Schonis

  Ecuador is een prachtig afwisselend land. De reis brengt je door de indrukwekkende Andes naar jungle (als je al meer jungle gezien hebt, stelt deze minder voor) naar nevelwoud en tot slot de mooie Galapagos. Hier zie je de dieren van zo dichtbij. Ongelooflijk. Mede door de informatie van reisleider Onno en gezellige groep is dit een zeer geslaagde reis.

 • 8 17-09-17

  Doorke Van Balen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-09-17

  Marjan Brontsema

  Gevarieerde reis, reisuren goed te doen, goede gids, ruimte voor eigen programma, prima hotels..genoten. Galapagos eilanden waren vrij kort, omdat de vluchttijden ook veel ruimte innamen. Wel een geweldige tijd daar gehad. Nadat ik documentaires had gezien, verwachtte ik het vol met dieren, echter in deze reis ga je naar de twee bewoonde eilanden, dus iets minder idyllischer dan ik had verwacht, maar nog steeds enorm onder de indruk. Iemand uit de groep had twee dagen extra Galapagos bijgeboekt, als ik dit had geweten, had ik dit ook gedaan. Stond niet als extra optie aangegeven.

 • 8 17-09-17

  Marjo Van Balen

  Een afwisselende reis, wat betreft hoogte, klimaat, cultuur en natuur. Boeiend door de verschillende gezichtspunten en extra uitleg door onze gids Onno.

 • 8 17-09-17

  Marly Van De Schoot

  Ecuador is een schitterend land! Door het rustige reistempo krijg je ook echt een goed gevoel bij het land, de mensen en de cultuur. De Chimborazo vulkaan is letterlijk en figuurlijk adembenemend. De natuur en de bevolking zijn fantastisch met Galapagos als absoluut hoogtepunt!

Rondreis Ecuador & Galápagos Hoogtepunten

Zeg hola tegen Ecuador

Chimborazo vulkaan
21 dagen vanaf € 3.098 € 3.048
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.