< Terug naar resultaten

Rondreis Galapagos eilanden

Bijzondere dieren en vogelsoorten

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Ecuador

Route daagse rondreis Galapagos eilanden

Een vakantie op de Galapagos eilanden voert je langs de ultieme natuurlijke dierentuin, waar zonder angst voor de mens allerlei bijzondere dieren en vogelsoorten leven. Reuzenschildpadden, blauwvoet Jan-van-genten en Galapagos pinguïns gaan er hun eigen gang,zonder zich ook maar iets aan te trekken van de mensen die vlakbij naar hen staan te kijken. Jonge zeeleeuwen spelen in het water met zwemmers en de tientallen zeeleguanen die op de zwarte rotsen liggen te zonnen, doen niets anders dan terugstaren.

Dit is een zeer bijzondere vakantie naar de Galagapos eilanden voor natuurliefhebbers! Je maakt korte wandelingen over de eilanden, er zijn mogelijkheden om te snorkelen en heerlijk te ontspannen op het dek van het schip. Op de Galapagos eilanden zijn de gidsen zeer professioneel. Ze hebben een speciale opleiding gevolgd en beschikken over zeer veel kennis over de aanwezige flora en fauna. Je reist in een internationale groep en de voertaal is Engels.Ons expeditieschip is de M/V Evolution,een sfeervolle en comfortabele boot, die plaats biedt aan maximaal 32 passagiers. Je slaapt in een luchtgekoelde kabine met eigen badkamer. Aan boord is de verzorging uitstekend. Je vliegt van Guayaquil naar de Galapagos eilanden en vaart van eiland naar eiland. Omdat er voornamelijk ’s nachts gevaren wordt, heb je veel tijd om de verschillende eilanden te bezoeken. Comfortabele eilandencruise Deze eilandcruise biedt de uitgelezen gelegenheid om de eilanden in alle comfort te ontdekken, aan boord van het schip de Evolution. Dit kleine schip dat aan maximaal 32 personen plaats biedt heeft ruime cabines, uitstekende voorzieningen en fantastisch eten. Samen met hoog gekwalificeerde natuurgidsen die alles weten over dierenleven haal je het meeste uit deze vakantie naar de Galapagos. Genovesa (Toren) eiland Indien je met deze cruise meegaat dan heb je als een van de weinigen toegang tot Genovesa eiland, één van de meest ongerepte eilanden van de archipel waar maar enkele toeristen per jaar voet aan wal mogen zetten. Hier zul je oog in oog komen te staan met vele zeevogels die alleen op Genovesa voorkomen. Bescherming van de Galapagos eilanden Indien je bij ons deze reis boekt gaat er een bedrag van 15 Euro naar Galapagos Conservancy. Deze stichting houdt zich bezig met de bescherming van de Galapagos eilanden door onderzoek en voorlichting. Galapagos Conservancy.

Rondreis Galapagos eilanden

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!