< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Guayaquil slaap je in een comfortabel hotel. Tijdens de cruise verblijf je op het expeditieschip, de M/V Evolution, die plaats biedt aan 32 gasten, over 16 kabines beschikt en een crew heeft van 16 (inclusief 2 zeer ervaren natuurgidsen).
De kabines beschikken over airconditioning en privébadkamers.
Je zult merken dat dit schip een uitstekende basis vormt om de eilanden te bezoeken. Hoewel het maar een klein schip is biedt de Evolution veel comfort en ruimte. Er zijn genoeg openbare ruimtes: een observatiedek, een sfeervolle bar op het bovenste dek en zelfs een ziekenboeg. Tweepersoonskajaks zijn aanwezig. De maaltijden worden in de eetzaal geserveerd, en als het weer het toelaat kan er ook buiten gedineerd worden.
Elke dag zullen onze natuurgidsen briefings en lezingen geven over het programma van de dag en de natuur en mensen die op de eilanden wonen. Op die manier begrijp je beter wat je gezien hebt en kun je je optimaal voorbereiden voor de volgende dag.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We vliegen van en naar de Galápagoseilanden met een binnenlandse vlucht. Tussen de eilanden varen we met onze eigen boot.

Rondreis Galapagos eilanden

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.