< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,7
7.8 21 beoordelingen
  • 8 18-07-15

    Monique Peters

    Een geweldige rondreis gehad met een gezellige groep mensen. Onze reisleider Pedro-Pablo heeft er echt een feestje van gemaakt. Op een vlotte en ludieke wijze heeft hij ons de Mayageschiedenis uitgelegd. Een unieke belevenis die me nog lang bij zal blijven.

  • 8 18-07-15

    Joep Kapiteijn

    Goede groepsreis naar Mexico om de maya-cultuur te ontdekken

  • 7 18-07-15

    Marion Scherphuis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Marijke Beerlage

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Constantijn Brouwer

    Binnen twee weken vrijwel alles over Mexico te weten gekomen. De hoogtepunten van Yucatan zijn fantastisch. Veel diversiteit in bezichtigingen en toch ook genoeg tijd om te ontspannen.

  • 8 18-07-15

    Lydia Grakist

    Fantastische reis naar Mexico, waarin je in relatief korte tijd veel ziet en doet. Prachtige natuur, indrukwekkende Maya-sites en een leuke kennismaking met de Mexicaanse cultuur. Alles was heel goed geregeld door Sawadee, zowel vooraf als ter plaatse.

  • 8 18-07-15

    Boudicca Bosma

    Een mooie en intensieve rondreis door Yucatan waarbij in een korte tijd veel culture hoogtepunten worden bezichtigd. Naast cultuur wordt de reis ook afgewisseld door mooie natuur en ontspanningsmomenten, waardoor de reis erg afwisselend en interessant blijft. Daarnaast was de reisleider erg behulpzaam en vakkundig, zijn verhalen waren een mooie aanvulling op de reis. Al met al een leuke en geslaagde vakantie gehad!

  • 9 18-07-15

    Tristan Brouwer

    Een leuke reis, waarin je veel nieuwe dingen ziet die uniek zijn in de wereld.

  • 8 18-07-15

    David Brouwer

    De 'Mexico Hoogtepunten' rondreis is een mooie reis waarin je inderdaad alle hoogtepunten van het schiereiland Yucatan ziet. Daarnaast is er tijd en ruimte voor minder bekende bezienswaardigheden en ontspanning.je krijgt een uitstekend beeld hoe de Maya cultuur in haar hoogtij dagen heeft geleefd maar ook wat de Spaanse overheersing voor het land heeft betekent.

  • 8 18-07-15

    Nico Booster

    De rondreis hoogtepunten Mexico is een mooie reis, met soms wat lange reisdagen. Maar dat hoort erbij als je iets wilt zien en de bezienswaardigheden wat ver uit elkaar liggen. Het is een goede afwisseling geweest tussen cultuur en natuur. Onze reisleider en gids Peter-Paul heeft zeker in grote mate positief bijgedragen bij het ervaren van Mexico.

  • 7 18-07-15

    Marian Zant

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Maaike Lust

    Geweldige groepsreis vol cultuur en avontuur. Echt een aanrader!

  • 8 21-02-15

    Aukje Van Vliet

    Een goede balans tussen cultuur en natuur. Mede door de bevlogen reisgids Peter Paul is de reis door Mexico voor ons een bijzondere ervaring geworden!

  • 7 21-02-15

    Marieke Bootsma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-04-14

    René Bremmers

    Aan te bevelen.

  • 8 19-04-14

    Agnes Scholman

    Een mooie reis met een heeeel fijne gids Die je het echt naar de zin wilt maken en als je iets aan haar vroeg dan ook ontzettend haar best deed om het voor jou te regelen.

  • 8 19-04-14

    Erik Bontinck

    Een ideale manier om een ander Mexico dan van het nieuws en de televisie te leren kennen. Prachtig land met een prachtige bevolking in een evenwichtige rondreis gegoten.

  • 7 15-02-14

    Luc Van Mechelen

    Een mooie rondreis met enkele hoogtepunten zoals het bezoek aan de Indianengemeenschappen en de prachtige Maya sites. De dag in Playa heeft echter een zeer wrange nasmaak gelaten.

  • 8 15-02-14

    Ria De Wolf

    Een groepsreis met een aantrekkelijk programma

  • 6 18-03-13

    Sahidah Somer

    Op zich is de Mexicoreis prima te doen. De hotels zijn goed en tijdens de reisdagen wordt geregeld gestopt, waardoor het reizen zelden echt zwaar wordt. Wel is het reistempo hoog en zijn een aantal excursies erg toeristisch. De reis biedt weinig natuur en wandelingen. Er wordt m.i. weinig aan duurzaam toerisme in de reis gedaan.

Rondreis Mexico Hoogtepunten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!