< Terug naar resultaten

Rondreis Mexico

Kleurrijk en veelzijdig

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Mexico

Route daagse rondreis Mexico

Mexico is kleurrijk en veelzijdig! Tijdens deze fascinerende 24-daagse Mexicoreis geniet je van de muziek van Mariachi-orkestjes in bruisend Mexico Stad, bezoek je de ruïnes van eeuwenoude steden van de Azteken en de Maya’s en wandel je door schilderachtige koloniale steden. Midden in de jungle overnacht je in een klein indianendorpje en je maakt schitterende wandelingen langs de meren van Nationaal Park Montebello. Na al deze indrukken is het heerlijk ontspannen op een wit palmenstrand aan de kristalheldere zee.

Een zeer afwisselende reis met ruïnes van eeuwenoude steden, koloniale steden, Indianendorpjes en tropische stranden.In sfeervolle hotels. Soms is de accommodatie wat eenvoudiger, maar is de ligging uniek.We hebben de gehele reis een privé-bus tot onze beschikking Eeuwenoude culturen Dwaal rond in het centrum van één van de grootste steden ter wereld, Mexico stad, waar zowel Spaanse koloniale invloeden als oude Azteekse tempels te vinden zijn. Beklim de piramide van de zon en die van de maan in de stad van de goden, Teotihuacán. In de jungle rijzen de ruïnes van de oude Mayastad Palenque als geestverschijningen op uit de weelderige plantengroei. Koloniale steden Je bezoekt tijdens deze reis de mooiste koloniale steden van Mexico. Slenter door het oude koloniale centrum van Puebla met haar vele pleinen en terrassen. Oaxaca de Juarez is een schitterende en vooral erg gezellige stad met pastelkleurige huizen, pittoreske straatjes, leuke markten en mooie kerken. Indianendorp in de jungle San Cristóbal de las Casas ligt in een prachtig vallei in de bergen. Rondom de stad ligt een aantal Indianendorpjes, waar het leven nog zeer traditioneel is. We trekken de jungle in waar we overnachten bij de Lacandón Indianen en van dichtbij meer te weten kunnen komen over hun dagelijks leven. Palmenstrand Laat op een terras alle indrukken van deze reis nog eens goed op je inwerken, genietend van een bordje taco’s en nippend aan een glas tequila. Aan de kristalheldere zee is het heerlijk relaxen op een wit palmenstrand of leer hoe je de golven kunt bedwingen op je surfplank in Puerto Escondido.

Rondreis Mexico

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.