< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,5
8.2 9 beoordelingen
 • 8 13-11-16

  Gerry Van De Schoot

  Veel gezien. Leuke groep en een Super relaxte reisleidster en chauffeur. Zij week ook van het programma af waardoor we meer gezien hebben

 • 9 13-11-16

  Nicole Eeckhout

  Zeer gevarieerde reis : cultuur, natuur met als afsluiter relax. Zeer goed geslaagd dank zij de reisbegeleidster die ons veel kon vertellen over Yucatan en de Maya's en ons naar zeer mooie plekjes bracht. Ook de bekwaamheid en vriendelijkheid van de chauffeur.

 • 8 13-11-16

  Cindy De Hoon

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 13-11-16

  Annemie Groenen

  Na de tempelbezoeken konden we afkoelen in een cenote. Deze afwisseling maakte de reis heel aangenaam. Doordat we een lokale gids en chauffeur hadden kwamen we soms ook op de minder toeristische plaatsjes. Dankzij hun hebben we van het echte Mexico kunnen proeven. Na de rondreis was het even wennen aan het toeristische playa del carmen. Gelukkig konden we enkele dagen later naar isla mujeres wat ook nog toeristisch is maar toch iets rustiger.

 • 9 13-11-16

  Sofie Linten

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 16-07-16

  Anja Janssen

  Leuke combinatie om eerst cultuur op te doen en daarna te relaxen. In de eerste dagen was er een druk programma. Door een slechte planning van de reisleidster kwamen we vaak redelijk laat bij het hotel aan waardoor er weinig vrije tijd was of tijd om van de soms mooie accommodaties te genieten.

 • 8 16-07-16

  Cynthia Nanninga

  Wat een geweldige en gevarieerde reis! Zeker een aanrader. Mexico is een land waar je veel kunt ondernemen en lekker kunt relaxen. De hotels waren prima. De excursies waren super! Hoogtepunten waren het bezoek aan een maya gezin, zwemmen in een cenote, tocht door de jungle, bezoek aan de flamingo's en de mangrove. Daarnaast hebben we gezwommen met walvishaaien en gesnorkeld tussen de schilpadden en het rif. Wat een ervaringen heb ik opgedaan!

 • 9 16-07-16

  Judith Wilthof

  We hebben genoten! Alles was goed geregeld en we hadden een geweldige reisbegeleidster die ons ontzettend veel over het land kon vertellen en laten proeven. Het was heel prettig om de laatste dagen zelfstandig te reizen. Dit maakte het erg afwisselend. Ook toen was alles goed geregeld met hotels en vervoer.

 • 8 16-07-16

  Annelies Siersack

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Mexico Chill & Adventure

Reizen en relaxen rond de Rivièra Maya

image
16 dagen vanaf € 1.948
Naar boven
 

Profiteer nog 2 dagen
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer nog 2 dagen van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.