< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,5
8.2 25 beoordelingen
  • 9 13-07-17

    Ilse Steenkist

    Dit was mijn eerste verre reis, eerste rondreis en eerste groepsreis en het was fantastisch. We hebben veel gezien en veel gedaan maar hadden ook genoeg tijd om zelf het land en de cultuur te ontdekken. We hadden een lokale reisleidster die alles voor ons over had en ondanks dat je soms twee keer moest luisteren om te begrijpen wat ze precies bedoelde ging de communicatie prima. Na door het binnenland te zijn gereisd was het wel wennen om opeens tussen de toeristen te zitten de laatste dagen maar we hebben er absoluut genoten.

  • 8 13-07-17

    Laura Van Groningen

    Mooie reis voor wie meer van de Maya-cultuur wil weten, maar ook houd van luieren op het strand en de onderwaterwereld wil ontdekken. Gezellige dorpjes, het prachtige Uxmal en het kleurrijke Campeche waren zeker hoogtepunten. Bijkomend voordeel; de afstanden waren niet al te lang waardoor je niet dagen in de bus zit. Fijn!

  • 9 13-07-17

    Danielle Van De Vloet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-07-17

    Sandra Vertogen

    Leuke rondreis met een paar heerlijke stranddagen op het eind.

  • 7 13-07-17

    Sandra Dhondt

    Het is een heel mooie reis die de hoogtepunten van de Maya cultuur aandoet in Yucatan. De vrije dagen zorgen voor de nodige ontspanning tijdens de reis.

  • 9 13-07-17

    Leonore Weenink

    Leuke reis met genoeg afwisseling. Je moet natuurlijk wel van Mayasteden houden, die bezoek je veel.

  • 8 12-03-17

    Niek Vehreschild

    Alles wat je moet weten en zien op het gebied van Maya steden en een goeie relaxe afsluiting op het strand.

  • 8 12-03-17

    Melissa Gernette

    Echt een super leuke reis! Mexico is een geweldig land en de combinatie van cultuur en strand is helemaal top!

  • 9 12-03-17

    Lisanne Stam

    Hele leuke en gemoedelijke reis gehad. De afsluiter op Isla Mujeres was echt super. Echter, de kwaliteit van sommige hotels waren niet optimaal. Waaronder: gehorige hotelkamers met slechte bedden en ontbijt.

  • 7 12-03-17

    Ayesha Sitter

    Een fijne reis met een aantal zeer goede punten en een paar verbeterpunten. De route door Yucatan is prima. Goede lengte en variatie door het bereisde gebied. 16 dagen is ook perfecte lengte en combinatie cultuur met ontspanning op het strand is fijn.

  • 8 12-03-17

    Mark Mullens

    Geweldige reiservaring! 1 dag minder tempels en 1 dag korter in Playa del Carmen, daarvoor in de plaats: 1 dag langer in Chicanna en Bacalar en de reis was een dikke 9 waard!

  • 9 12-03-17

    Rika Dumont

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-03-17

    Niels Brunink

    Prachtige reis, veel gezien. Mooie combinatie met laatste paar dagen 'chillen' in Playa del Carmen en Isla Mujeres

  • 8 12-03-17

    Pamela Freeke

    Mooie maar intensieve reis, zeker in de eerste week! Superfijne reisleidster die het programma soms heeft aangepast waardoor we meer moois hebben kunnen aanschouwen. Een toilet in de bus was super. De kwaliteit van hotels redelijk.

  • 8 12-03-17

    Olgica Sojic

    Goed georganiseerd, afwisselend dagen, opgelijk accomodat van super goed tot minder mooie, super goed lokale gids. Op de weg terug de transfer naar de vliegveld was niet goed georganiseerd.

  • 9 12-03-17

    Albert Kreijns

    Goed georganiseerd, mooie bus met een geweldige Mexicaanse reisleidster! Mooie afwisseling van steden, natuur en Maya monumenten en het stranden de laatste dagen van de reis.

  • 8 13-11-16

    Gerry Van De Schoot

    Veel gezien. Leuke groep en een Super relaxte reisleidster en chauffeur. Zij week ook van het programma af waardoor we meer gezien hebben

  • 9 13-11-16

    Nicole Eeckhout

    Zeer gevarieerde reis : cultuur, natuur met als afsluiter relax. Zeer goed geslaagd dank zij de reisbegeleidster die ons veel kon vertellen over Yucatan en de Maya's en ons naar zeer mooie plekjes bracht. Ook de bekwaamheid en vriendelijkheid van de chauffeur.

  • 8 13-11-16

    Cindy De Hoon

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-11-16

    Annemie Groenen

    Na de tempelbezoeken konden we afkoelen in een cenote. Deze afwisseling maakte de reis heel aangenaam. Doordat we een lokale gids en chauffeur hadden kwamen we soms ook op de minder toeristische plaatsjes. Dankzij hun hebben we van het echte Mexico kunnen proeven. Na de rondreis was het even wennen aan het toeristische playa del carmen. Gelukkig konden we enkele dagen later naar isla mujeres wat ook nog toeristisch is maar toch iets rustiger.

Rondreis Mexico Chill & Adventure

Reizen en relaxen rond de Rivièra Maya

image
16 dagen vanaf € 1.978
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.