< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,5
8.2 19 beoordelingen
  • 8 12-03-17

    Niek Vehreschild

    Alles wat je moet weten en zien op het gebied van Maya steden en een goeie relaxe afsluiting op het strand.

  • 8 12-03-17

    Melissa Gernette

    Echt een super leuke reis! Mexico is een geweldig land en de combinatie van cultuur en strand is helemaal top!

  • 9 12-03-17

    Lisanne Stam

    Hele leuke en gemoedelijke reis gehad. De afsluiter op Isla Mujeres was echt super. Echter, de kwaliteit van sommige hotels waren niet optimaal. Waaronder: gehorige hotelkamers met slechte bedden en ontbijt.

  • 7 12-03-17

    Ayesha Sitter

    Een fijne reis met een aantal zeer goede punten en een paar verbeterpunten. De route door Yucatan is prima. Goede lengte en variatie door het bereisde gebied. 16 dagen is ook perfecte lengte en combinatie cultuur met ontspanning op het strand is fijn.

  • 8 12-03-17

    Mark Mullens

    Geweldige reiservaring! 1 dag minder tempels en 1 dag korter in Playa del Carmen, daarvoor in de plaats: 1 dag langer in Chicanna en Bacalar en de reis was een dikke 9 waard!

  • 9 12-03-17

    Rika Dumont

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-03-17

    Niels Brunink

    Prachtige reis, veel gezien. Mooie combinatie met laatste paar dagen 'chillen' in Playa del Carmen en Isla Mujeres

  • 8 12-03-17

    Pamela Freeke

    Mooie maar intensieve reis, zeker in de eerste week! Superfijne reisleidster die het programma soms heeft aangepast waardoor we meer moois hebben kunnen aanschouwen. Een toilet in de bus was super. De kwaliteit van hotels redelijk.

  • 8 12-03-17

    Olgica Sojic

    Goed georganiseerd, afwisselend dagen, opgelijk accomodat van super goed tot minder mooie, super goed lokale gids. Op de weg terug de transfer naar de vliegveld was niet goed georganiseerd.

  • 9 12-03-17

    Albert Kreijns

    Goed georganiseerd, mooie bus met een geweldige Mexicaanse reisleidster! Mooie afwisseling van steden, natuur en Maya monumenten en het stranden de laatste dagen van de reis.

  • 8 13-11-16

    Gerry Van De Schoot

    Veel gezien. Leuke groep en een Super relaxte reisleidster en chauffeur. Zij week ook van het programma af waardoor we meer gezien hebben

  • 9 13-11-16

    Nicole Eeckhout

    Zeer gevarieerde reis : cultuur, natuur met als afsluiter relax. Zeer goed geslaagd dank zij de reisbegeleidster die ons veel kon vertellen over Yucatan en de Maya's en ons naar zeer mooie plekjes bracht. Ook de bekwaamheid en vriendelijkheid van de chauffeur.

  • 8 13-11-16

    Cindy De Hoon

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-11-16

    Annemie Groenen

    Na de tempelbezoeken konden we afkoelen in een cenote. Deze afwisseling maakte de reis heel aangenaam. Doordat we een lokale gids en chauffeur hadden kwamen we soms ook op de minder toeristische plaatsjes. Dankzij hun hebben we van het echte Mexico kunnen proeven. Na de rondreis was het even wennen aan het toeristische playa del carmen. Gelukkig konden we enkele dagen later naar isla mujeres wat ook nog toeristisch is maar toch iets rustiger.

  • 9 13-11-16

    Sofie Linten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 16-07-16

    Anja Janssen

    Leuke combinatie om eerst cultuur op te doen en daarna te relaxen. In de eerste dagen was er een druk programma. Door een slechte planning van de reisleidster kwamen we vaak redelijk laat bij het hotel aan waardoor er weinig vrije tijd was of tijd om van de soms mooie accommodaties te genieten.

  • 8 16-07-16

    Cynthia Nanninga

    Wat een geweldige en gevarieerde reis! Zeker een aanrader. Mexico is een land waar je veel kunt ondernemen en lekker kunt relaxen. De hotels waren prima. De excursies waren super! Hoogtepunten waren het bezoek aan een maya gezin, zwemmen in een cenote, tocht door de jungle, bezoek aan de flamingo's en de mangrove. Daarnaast hebben we gezwommen met walvishaaien en gesnorkeld tussen de schilpadden en het rif. Wat een ervaringen heb ik opgedaan!

  • 9 16-07-16

    Judith Wilthof

    We hebben genoten! Alles was goed geregeld en we hadden een geweldige reisbegeleidster die ons ontzettend veel over het land kon vertellen en laten proeven. Het was heel prettig om de laatste dagen zelfstandig te reizen. Dit maakte het erg afwisselend. Ook toen was alles goed geregeld met hotels en vervoer.

  • 8 16-07-16

    Annelies Siersack

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Mexico Chill & Adventure

Reizen en relaxen rond de Rivièra Maya

image
16 dagen vanaf € 1.978
Naar boven