< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 39 beoordelingen
 • 9 15-11-18

  Rebecca Sneep

  Ik vond het een heerlijke reis! Genoeg te doen/ zien maar geen lange reisdagen.

 • 8 15-11-18

  Stephan Brands

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-11-18

  Marina Kok

  Mooie reis, zeer afwisselend.

 • 8 15-11-18

  Laura De Leeuw

  Erg prettig om een eigen bus te hebben, we hebben heel veel gezien en gedaan en ook heerlijk weer gehad. De groepssamenstelling was divers en anders dan op andere reizen zou zijn (zat een vriendengroep van 6 in) maar dat heeft niet afgedaan aan de reis zelf.

 • 6 15-11-18

  Eva Spaaks

  Ik vond het een saaie reis. De Mayatempels zijn wel mooi, maar dat is dan ook alles wat je ziet deze reis. Verder staat er niks noemenswaardig op het programma. Contact met de lokale bevolking is er nauwelijks. De 4 volle dagen strand kunnen wat mij betreft anders verdeeld worden. bv geen strandverblijf op Playa del Carmen, maar evt een dag extra op Isla Mujeres en dan die dag die je over hebt bij Chicanna doorbrengen zodat je in alle rust van de jungle kunt genieten en rustig naar Calakmul kunt gaan. Het weer was heerlijk.

 • 8 15-11-18

  Jessica Romijn

  Super leuke reis, veel gevarieerde dingen gezien en een hoop gedaan ! Dit kwam ook mede door onze reisbegeleider die ons mee nam naar unieke plekken zoals een lokale markt!

 • 9 15-11-18

  Bryan Van Rooyen

  We hebben een super gave reis gehad. We hadden gelijk een goede klik met de gids Juan. Hij had het beste met ons voor en liet ons de gaafste dingen zien. Ook bracht hij eigen ideeen bij en wist hij van iedere excursie alles in details te vertellen. Ik had mij geen betere gids kunnen voorstellen. Ook onze buschauffeur axel was super. We hadden een hoop lol met hem en hij bracht ons overal op een veilige manier naar toe! Alle hotels waren ook perfect. Behalve het 2e hotel, die was wat armoedig.

 • 10 12-07-18

  Emma Dewilde

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 12-07-18

  Patrik Wirix

  Prachtige tocht met een goede balans tussen cultuur, actie en relaxen. De fantastische reisbegeleider maakte het plaatje compleet (actieve interactie, extra activiteiten, passie voor het land en kennis van de cultuur).

 • 8 12-07-18

  Karen Bergisch

  Het was een heerlijke actieve reis, de groep was prima gemixt en gids Juan was deskundig, enthousiast en betrokken. Zo nu en dan trok hij zich zaken wat persoonlijk, dat werd gelukkig steeds goed bijgelegd. Dankzij hem zijn ook Playa del Carmen en Isla Mujeres goed bevallen. Hij heeft op deze plekken mooie excursies georganiseerd, terwijl dit niet op het programma stond.

 • 9 12-07-18

  Ingrid Lanckmans

  Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur, super gids en toffe groep.

 • 9 12-07-18

  Lieselotte Wirix

  Ik vond het een prachtige reis. Jammer dat Sawadee op de app bepaalde activiteiten neerplaatste, die niet haalbaar waren door het seizoen.

 • 9 13-07-17

  Ilse Steenkist

  Dit was mijn eerste verre reis, eerste rondreis en eerste groepsreis en het was fantastisch. We hebben veel gezien en veel gedaan maar hadden ook genoeg tijd om zelf het land en de cultuur te ontdekken. We hadden een lokale reisleidster die alles voor ons over had en ondanks dat je soms twee keer moest luisteren om te begrijpen wat ze precies bedoelde ging de communicatie prima. Na door het binnenland te zijn gereisd was het wel wennen om opeens tussen de toeristen te zitten de laatste dagen maar we hebben er absoluut genoten.

 • 8 13-07-17

  Laura Van Groningen

  Mooie reis voor wie meer van de Maya-cultuur wil weten, maar ook houd van luieren op het strand en de onderwaterwereld wil ontdekken. Gezellige dorpjes, het prachtige Uxmal en het kleurrijke Campeche waren zeker hoogtepunten. Bijkomend voordeel; de afstanden waren niet al te lang waardoor je niet dagen in de bus zit. Fijn!

 • 9 13-07-17

  Danielle Van De Vloet

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 13-07-17

  Sandra Vertogen

  Leuke rondreis met een paar heerlijke stranddagen op het eind.

 • 7 13-07-17

  Sandra Dhondt

  Het is een heel mooie reis die de hoogtepunten van de Maya cultuur aandoet in Yucatan. De vrije dagen zorgen voor de nodige ontspanning tijdens de reis.

 • 9 13-07-17

  Leonore Weenink

  Leuke reis met genoeg afwisseling. Je moet natuurlijk wel van Mayasteden houden, die bezoek je veel.

 • 8 12-03-17

  Niek Vehreschild

  Alles wat je moet weten en zien op het gebied van Maya steden en een goeie relaxe afsluiting op het strand.

 • 8 12-03-17

  Melissa Gernette

  Echt een super leuke reis! Mexico is een geweldig land en de combinatie van cultuur en strand is helemaal top!

Rondreis Mexico Chill & Adventure

Reizen en relaxen rond de Rivièra Maya

Merida Mexico
16 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.