< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.3 280 beoordelingen
  • 7 14-11-17

    Anja Steenhof

    Het was een mooie reis met aantal lange reisdagen in soms kleine busjes

  • 9 24-10-17

    Daphne Coenen

    Dit was onze allereerste groepsreis ooit. Ik ben blij dat wij gekozen hebben voor Sawadee. De groep bestaat uit max. 20 personen. De gids beschikte over veel informatie en kon dit heel enthousiast overbrengen. De excursies waren ook heel interessant. Ik zal voortaan eerder voor een groepsreis kiezen dan voor een zon,zee en strand vakantie. Je leert zoveel over een land en leert de mensen die er wonen heel goed kennen, dan in de toeristische gebieden. Ook vond ik het super dat wij dus naar plekken gingen die niet toeristisch waren. Ik ben dan ook echt tot rust gekomen.

  • 8 24-10-17

    Ellen Zwaag

    Uitstekende reisleider met grote kennis van zaken, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Boeiend programma, afwisselend en goed gedoseerd. Geweldige ervaring van kleine nasleep regentijd tot de broeierige temperaturen in tropisch binnenland met veel vriendelijke mensen.

  • 9 24-10-17

    Henk Jan De With

    Een prachtige reis met veel Mayahoogtepunten. De reisleiding door Peter Paul was van hoog niveau. Hij is erg gemotiveerd om je veel kennis bij te brengen over deze landen en culturen. Zoals gebruikelijk bij dit soort reizen zijn er een aantal reisdagen (bussen waren oke) echter door veel uitleg tijdens de busreizen (en interactieve gesprekken) waren deze dagen snel om. Prachtig om de mayacultuur in historisch perspectief te zien met lijnen naar het verleden en de jaren erna (met name na komst spanjaarden en het katholicisme). Na afloop van de reis heb je een heel goed beeld van de landen die bezocht zijn. Veel voorbereiding van de reis bleek niet nodig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Kortom een geheel 'ontzorgde reis'. Wat mij betreft waren er genoeg momenten om zelf wat te ondernemen. De mierenbeer, de toekans, diverse krokodillen, prachtig gekleurde flamingo's, de leguanen wat een prachtige dieren hebben we gezien. Playa del Carmen is een goede plek om te scubaduiken. Naast het koraalrif gedoken in een tweetal chenotes en tussen een zestal bullsharks, een geweldige ervaring.

  • 10 24-10-17

    Patrick Bakker

    Geweldige reis. Veel gezien. Een goede reisbegeleider Peter-Paul. Hij is een wandelende encyclopedie. Hoogtepunten waren Tikal en Chichen Itza

  • 8 24-10-17

    Gemma Komen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-10-17

    Annemieke De Goeij

    De vele reisdagen maakt wel dat zo'n reist voorbij vliegt, maar de Mayasites die je bezoekt zijn echt de moeite. Ook wel door Peter Paul, die zijn kennis genereus met je deelt en door zijn blik een voorstelling geeft van het leven in die tijd. Een reis met sprongen terug in de tijd. En omdat het ontwikkelingslanden zijn even relaxt als ondoorgrondelijk, maar uiteindelijk krijg je als toerist wel een beeld van hoe mensen daar leven.

  • 8 24-10-17

    Ariëtte Lagendijk

    Tot in de details goed geregelde rondreis door het oude Maya-land. Reisleider Peter Paul vergeet niets te regelen en vergeet niets te vertellen. Daardoor konden we ontspannen meegaan en zagen we alle hoogtepunten.

  • 9 24-10-17

    Karin Stams

    Gevarieerd programma vanuit Sawadee maar ook een actieve reisleider Peter Paul, die betrokken, zorgzaam is en alles doet om voor zijn gasten een uitstekende vakantie te verzorgen. Een persoon die uitstekende kennis heeft over de architectuur, cultuur en economisch en sociale situatieplan de door ons bezochte landen.

  • 8 11-07-17

    Sabine Penning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-17

    Afwisselende en mooie reis met een vol programma.

  • 8 11-07-17

    Hanny Lucas

    Mooie reis door de Maya geschiedenis. De opbouw was erg goed, het werd steeds mooier.

  • 8 11-07-17

    Etto Planting

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-17

    Silvia Verhoosel

    Een geweldige indruk van de oude en nieuwe (Maya) cultuur van Mexico en Guatemala! Natuurlijk een intensieve reis, maar wel met een goede balans. En de reisdagen waren ook goed te doen door lunchbreaks of verrassende tussenstops. Heather was een fantastische reisleider die met haar goede voorbereiding, uitgebreide informatie en charme zorgde dat wij de reis optimaal konden beleven. Het was echt top!

  • 8 11-07-17

    Indrukwekkende reis, langs de Maya route! met goede afwisseling tussen ruines, natuur en steden.

  • 8 11-07-17

    Luc Verhaeghe

    Mooie reis, mooi programma

  • 9 02-04-17

    Willemijn Van Overbeek

    Peter Paul, een geweldige begeleider, heeft er voor gezorgd dat ik optimaal van deze vakantie heb kunnen genieten. Zijn kennis over de Maya cultuur is meer dan geweldig. Hij heeft in drie weken de Maya cultuur laten zien en laten beleven. Door zijn kennis kwam de Maya cultuur, bij mij, weer te leven.

  • 8 02-04-17

    Marit Van Overbeek

    Mooie afwisselende reis waarin de mayacultuur tot leven wordt gebracht.

  • 9 02-04-17

    Rob Timmers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-04-17

    Jeanette De Veer

    Ik heb genoten van de reis! Een reisleider die erg kundig is.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

image
23 dagen vanaf € 2.498 € 2.428
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!