< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.3 292 beoordelingen
 • 9 13-02-18

  Han Voerman

  Prachtige, pittige reis met goede balans tussen de oude Maya cultuur en de huidige situatie van land en volk, tussen cultuur en natuur; dat zeker dankzij de uitmuntende !!! gids Peter-Paul.

 • 9 13-02-18

  Wesley De Bruijn

  Een waanzinnig mooie reis door de maya cultuur. De reis was door de reisleider/gids Peter-Paul als een geweldige beleving. Door zijn kennis over het land liet hij het verhaal leven. Deze reis kom je onder de lokale bevolking waar ook nog traditionele dorpen zijn die je doen verbazen wat hun leef stijl is. Ook de jungle toch en met de boot over het water op zoek naar diverse dier soorten is indrukwekkend.

 • 10 13-02-18

  Brigitte Viskens

  Deze reis had een goede mix tussen cultuur en natuur. Het aantal reisdagen viel goed mee. De begeleiding door Peter Paul was super goed. Hij was niet alleen een reisleider, maar ook een voortreffelijke reisgids. Hij heeft ons heel veel kennis over de Maya's bijgebracht.

 • 8 13-02-18

  Berny Boer

  De rondreis was prachtig en compleet. Meer gezien dan verwacht, vooral door de aanvullende tripjes en tussen stops van de reisleider Peter-Paul.

 • 8 13-02-18

  Peter Van Der Burg

  Hele mooie reis. Mooie combinatie van landen, cultuur, natuur en geschiedenis. Het programma was goed gevuld. maar als we een keer geen zin hadden in een excursie of activiteit, was er meestal ook de mogelijkheid om zonder groep van de vakantie te genieten. Dat we nogal wat uren in de bus hebben gezeten zag ik als noodzakelijk kwaad. Dat is gewoon nodig om ergens te komen. De gebruikte bussen waren prima en de sfeer in de bus was ook goed. De wegen en de verkeerssituaties waren soms wat minder, maar daar kan Sawadee niets aan doen. De reisleider was zeer bekwaam, en hij heeft zo veel informatie gegeven, dat een gedeelte toch niet helemaal is blijven hangen. Maar we hebben in ieder geval een goed beeld gehad van de bezochte landen, en zijn veel te weten gekomen over hoe het leven er is, en hoe het was.

 • 10 13-02-18

  Ria Bonninga

  Het was een geweldige reis met veel hoogtepunten. Mede door Peter Paul is deze reis een groot succes geworden. Hij is zeer enthousiast en zeer gedreven om je veel kennis bij te brengen.

 • 8 16-01-18

  Ruben Keehnen

  Indrukwekkende reis vol met hoogtepunten waarvan je de laatste twee dagen heerlijk kunt bij komen in Playa del Carmen.

 • 8 16-01-18

  Marco Kwakkenbos

 • 7 16-01-18

  André Van Den Brand

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 16-01-18

  Tom Wensink

  Interessante, intensieve en afwisselende reis met de Maya cultuur als rode draad door Mexico, Guatemala en Honduras. De ingehuurde gidsen gaven veel informatie.

 • 8 16-01-18

  een zeer mooie reis maar erg intensief

 • 7 14-11-17

  Anja Steenhof

  Het was een mooie reis met aantal lange reisdagen in soms kleine busjes

 • 9 24-10-17

  Daphne Coenen

  Dit was onze allereerste groepsreis ooit. Ik ben blij dat wij gekozen hebben voor Sawadee. De groep bestaat uit max. 20 personen. De gids beschikte over veel informatie en kon dit heel enthousiast overbrengen. De excursies waren ook heel interessant. Ik zal voortaan eerder voor een groepsreis kiezen dan voor een zon,zee en strand vakantie. Je leert zoveel over een land en leert de mensen die er wonen heel goed kennen, dan in de toeristische gebieden. Ook vond ik het super dat wij dus naar plekken gingen die niet toeristisch waren. Ik ben dan ook echt tot rust gekomen.

 • 8 24-10-17

  Ellen Zwaag

  Uitstekende reisleider met grote kennis van zaken, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Boeiend programma, afwisselend en goed gedoseerd. Geweldige ervaring van kleine nasleep regentijd tot de broeierige temperaturen in tropisch binnenland met veel vriendelijke mensen.

 • 9 24-10-17

  Henk Jan De With

  Een prachtige reis met veel Mayahoogtepunten. De reisleiding door Peter Paul was van hoog niveau. Hij is erg gemotiveerd om je veel kennis bij te brengen over deze landen en culturen. Zoals gebruikelijk bij dit soort reizen zijn er een aantal reisdagen (bussen waren oke) echter door veel uitleg tijdens de busreizen (en interactieve gesprekken) waren deze dagen snel om. Prachtig om de mayacultuur in historisch perspectief te zien met lijnen naar het verleden en de jaren erna (met name na komst spanjaarden en het katholicisme). Na afloop van de reis heb je een heel goed beeld van de landen die bezocht zijn. Veel voorbereiding van de reis bleek niet nodig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Kortom een geheel 'ontzorgde reis'. Wat mij betreft waren er genoeg momenten om zelf wat te ondernemen. De mierenbeer, de toekans, diverse krokodillen, prachtig gekleurde flamingo's, de leguanen wat een prachtige dieren hebben we gezien. Playa del Carmen is een goede plek om te scubaduiken. Naast het koraalrif gedoken in een tweetal chenotes en tussen een zestal bullsharks, een geweldige ervaring.

 • 7 24-10-17

  Kees Vlaanderen

  Was interessant. Mede door de enorme kennis van Peter-Paul ging de Maya cultuur tijdens de reis leven. Hierdoor werd het geen hopen met oude stenen maar een echt verhaal

 • 10 24-10-17

  Patrick Bakker

  Geweldige reis. Veel gezien. Een goede reisbegeleider Peter-Paul. Hij is een wandelende encyclopedie. Hoogtepunten waren Tikal en Chichen Itza

 • 8 24-10-17

  Gemma Komen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-10-17

  Annemieke De Goeij

  De vele reisdagen maakt wel dat zo'n reist voorbij vliegt, maar de Mayasites die je bezoekt zijn echt de moeite. Ook wel door Peter Paul, die zijn kennis genereus met je deelt en door zijn blik een voorstelling geeft van het leven in die tijd. Een reis met sprongen terug in de tijd. En omdat het ontwikkelingslanden zijn even relaxt als ondoorgrondelijk, maar uiteindelijk krijg je als toerist wel een beeld van hoe mensen daar leven.

 • 8 24-10-17

  Ariëtte Lagendijk

  Tot in de details goed geregelde rondreis door het oude Maya-land. Reisleider Peter Paul vergeet niets te regelen en vergeet niets te vertellen. Daardoor konden we ontspannen meegaan en zagen we alle hoogtepunten.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

image
23 dagen vanaf € 2.348
Naar boven
 

De leukste Zuid-Afrika blogs & video’s
Woeste bergen, wilde kusten en stille baaien…

Overweeg je een reis naar Zuid-Afrika? Videoreporter Sem ging in met ons mee en legde zijn reis vast in een aantal mooie video’s.