< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.4 307 beoordelingen
 • 9 18-03-18

  Geert De Baer

  Veel afwisseling in deze reis en veel bijgeleerd over de Maya,s en op prachtige wijze gebracht door de reisgids Peter-Paul

 • 9 18-03-18

  Henny Van Rij

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 18-03-18

  Frans Stoop

  Het eerste hotel (Maria de Luz) in Valladolid ligt wel mooi een 2 uur rijden dichter bij de Maya site Chichen Itza, maar de kwaliteit is onder de maat. Absoluut niet geschikt om na een vliegreis van 13 uur even bij te komen. Lawaaiige rammelende airco en niet in te stellen, geen uitzicht, geen balkon, enige raam had uitzicht op de gang tussen de kamers, heel gehorig. Beter een ander hotel zoeken in Valladolid. In het laatste hotel, Playa del Carmen, kregen we kamers in de nieuwbouw die nog niet ingericht waren. Wel modern en in principe goed geoutilleerd, maar ongezellig kaal en daardoor galmend. Geen schilderijtjes of kleedjes. Nachtlampjes bij het bed waren voorbereid maar nog niet aanwezig, douchegordijn ontbrak waardoor alles in de badkamer kletsnat werd, ook het wc-papier. De overige hotels waren OK en vaak leuk en/of gezellig. Ook het hotel in de mangrove in Rio Dulce was een bijzondere ervaring.

 • Sawadee

  Beste Frans, Bedankt voor uw feedback. Mede door uw opmerkingen en die van andere reizigers hebben we besloten om het de eerste overnachting van de reis aan te passen. We verblijven nu de eerste nacht in een hotel vlak bij het vliegveld in Cancun.

 • 8 18-03-18

  Maurice Cleef

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 18-03-18

  Marianne Van Der Horst

  Het was een boeiende en heel gevarieerde reis door 4 landen met verschillende bevolkingsgroepen en heel afwisselende natuur. De rode draad was natuurlijk de Maya-cultuur waar we dankzij de enthousiaste en deskundige begeleiding van Peter- Paul veel van hebben opgestoken.

 • 9 18-03-18

  Gera Willemse

  Prima ervaring om na Zuid Amerika nu ook meer dan geproefd te hebben aan Midden Amerika. Mijn interesse in Maya cultuur en Midden Amerika is ruimschoots verbreed en verdiept. Een reisleider die zoveel extra's in informatieve zin te bieden heeft is een godsgeschenk op reis.

 • 9 18-03-18

  Ans De Jong

  Een prachtige en afwisselende reis door de oude Maya steden van Zuid Mexico, Guatamala en een klein hoekje Honduras. Onze geweldige reisbegeleider Peter-Paul zorgde er met zijn verhalen voor dat oude stenen en steden herleefden! Het huidige Mexico en Guatamala kwamen ook aan bod. Ik heb ook heel erg genoten van de processies in Antiqua tijdens deze festivalreis op de donderdag en vrijdag voor Pasen. Peter-Paul zorgde er ook voor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Dat was heel fijn!

 • 10 18-03-18

  Trudy Dekker

  Zeer boeiende reis door meerdere landen. Palenque en TikalAfwisseling van cultuur en natuur. Goed georganiseerd in leuke hotels. Ook de reisleider Peter-Paul was een topper.

 • 9 18-03-18

  Dick Kortlever

  Vooral de reisbegeleiding was geweldig

 • 9 13-02-18

  Wil Maatman

  Bijzonder goed georganiseerd en zeer vakbekwame reisleider die tevens onze gids was. Veel dingen werden opgelost nog voordat ze een probleem konden worden. Het busvervoer was veilig maar de bussen zonder luxe.

 • 9 13-02-18

  Han Voerman

  Prachtige, pittige reis met goede balans tussen de oude Maya cultuur en de huidige situatie van land en volk, tussen cultuur en natuur; dat zeker dankzij de uitmuntende !!! gids Peter-Paul.

 • 9 13-02-18

  Wesley De Bruijn

  Een waanzinnig mooie reis door de maya cultuur. De reis was door de reisleider/gids Peter-Paul als een geweldige beleving. Door zijn kennis over het land liet hij het verhaal leven. Deze reis kom je onder de lokale bevolking waar ook nog traditionele dorpen zijn die je doen verbazen wat hun leef stijl is. Ook de jungle toch en met de boot over het water op zoek naar diverse dier soorten is indrukwekkend.

 • 10 13-02-18

  Brigitte Viskens

  Deze reis had een goede mix tussen cultuur en natuur. Het aantal reisdagen viel goed mee. De begeleiding door Peter Paul was super goed. Hij was niet alleen een reisleider, maar ook een voortreffelijke reisgids. Hij heeft ons heel veel kennis over de Maya's bijgebracht.

 • 8 13-02-18

  Berny Boer

  De rondreis was prachtig en compleet. Meer gezien dan verwacht, vooral door de aanvullende tripjes en tussen stops van de reisleider Peter-Paul.

 • 10 13-02-18

  Valerie Frederickx

  Het was super!

 • 9 13-02-18

  Marijke Nieberg

  Mooieafwisselende reis. Veel gezien. Goede afwisseling tussen activiteiten en rust. Veel extra aanbod. Goede reisbegeleider, wist veel, fijn dat Peter Paul ons zelf alle informatie gaf.

 • 9 13-02-18

  Edwin Van De Rijke

  Mooi afwisselende reis met een zeer geode begeleiding waarbij de nadruk, zoals de titel van de reis al zegt, op de oude en moderne Maya cultuur ligt.

 • 9 13-02-18

  Jacha Van Baal

  Fantastische reis door de interessante geschiedenis van de Maya's. Veel afwisseling in natuur en cultuur. Een reis langs mooie tempels, oude koloniale steden en jungle. Gezellige dorpjes en markten. Top reis!

 • 8 13-02-18

  Peter Van Der Burg

  Hele mooie reis. Mooie combinatie van landen, cultuur, natuur en geschiedenis. Het programma was goed gevuld. maar als we een keer geen zin hadden in een excursie of activiteit, was er meestal ook de mogelijkheid om zonder groep van de vakantie te genieten. Dat we nogal wat uren in de bus hebben gezeten zag ik als noodzakelijk kwaad. Dat is gewoon nodig om ergens te komen. De gebruikte bussen waren prima en de sfeer in de bus was ook goed. De wegen en de verkeerssituaties waren soms wat minder, maar daar kan Sawadee niets aan doen. De reisleider was zeer bekwaam, en hij heeft zo veel informatie gegeven, dat een gedeelte toch niet helemaal is blijven hangen. Maar we hebben in ieder geval een goed beeld gehad van de bezochte landen, en zijn veel te weten gekomen over hoe het leven er is, en hoe het was.

 • 10 13-02-18

  Ria Bonninga

  Het was een geweldige reis met veel hoogtepunten. Mede door Peter Paul is deze reis een groot succes geworden. Hij is zeer enthousiast en zeer gedreven om je veel kennis bij te brengen.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

Schoolbus Honduras
23 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

 • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
 • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
 • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.