< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 329 beoordelingen
 • 9 18-01-19

  Carla De Krom

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 18-01-19

  Ben Hendriks

  Veel hoogte punten die geweldig uitgelegd worden door Peter Paul.

 • 7 18-12-18

  Davie Mcnelly

  Ik zou graag een 7,5 willen geven. Het was een mooie reis super goede reisleider maar erg vol geen rust voor met z'n 2 tweeën, daar hadden wij ons op verkeken...

 • 8 18-12-18

  Hein Van Heugten

  Er is geen omschrijving ingevuld.

 • 9 18-12-18

  Rieke Van Lierop

  Een fantastische reis, met de ideale mix van cultuur en natuur. Gids/reisleider Peter-Paul is persoonlijk verantwoordelijk voor het grote succes. Hij is inhoudelijk maar ook organistorisch super sterk. En ook nog eens erg gezellig.

 • 10 13-11-18

  Leendert Van Herk

  Mooi uitgebalanceerd programma met veel ruimte voor eigen inbreng. Visie van Sawadee werd goed uitgedragen door reisbegeleidster. Heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen en aan de voorlichting die we destijds kregen in Amsterdam!

 • 8 13-11-18

  Anoniem

  Een mooie, afwisselende reis. Met name Guatemala vond ik heel erg mooi. De Maya tempels hier zijn prachtig en indrukwekkend, de verschillende indianendorpen, de afwisselende natuur, de mooie oude stad Antigua en niet te vergeten de bewoners zelf. Een mooie reis!

 • 8 13-11-18

  Mavi Vink

  Goede reis. Mexico vond ik zelf wat minder aansprekend, Guatemala vond ik geweldig. Goede reisbegeleiding.

 • 5 25-10-18

  Anoniem

  Over de bestemmingen, het verblijf en de reisbegeleider Peter Paul niets dan lof. Zeer goed. Erg interessant om meer te weten te komen over de Maya-cultuur, prachtige overblijfselen met bijzonder uitzicht. En het besef dat er nog veel meer blootgelegd kan worden. Peter Paul beschikt over ontzettend veel kennis van de verschillende landen en cultuur. Hij zou een ideale geschiedenisleraar zijn. Alleen de terugreis was een drama. Missen aansluitende vlucht, slapen op de luchthaven en tenslotte 1,5 dag later aankomen. Hier hebben Sawadee en United steken laten vallen. Daarom een onvoldoende. Bij een normale overstap in combi met Peter Paul als reisbegeleider had ik de reis een 9 gegeven

 • 10 25-10-18

  Trudy Diebels

  De festivalreis is alles geworden wat ik ervan verwacht had. Afwisselend qua cultuur en natuur. Mede door de reisleider en gids Peter-Paul. Veel opgestoken van de Mayacultuur. Goede informatie via de Sawadee app.

 • 9 25-10-18

  Anne-Lies Toorians

  De gehele reis zat vol met hoogtepunten. De afwisseling tussen het bezoeken van Mayasteden, het bezoeken van diverse dorpen, het varen over meren en rivieren het was top!Het meest bijzondere was het bijwonen van de feesten rondom de dodenherdenkingen in en om San Christobal. Deze ervaring en emotie zal mij altijd bijblijven. De ervaringen rondom de diverse grensovergangen waren verrassend en soms hylarisch. Zeker de grensovergang met Mexico en Guatamala. Heerlijk!

 • 8 25-10-18

  Arno Hofste

  Mooie route en gevarieerde reis met als hoogtepunt de de 'dag van de doden'.

 • 7 25-10-18

  Claudia Nispeling

  Erg goede reisbegeleider (Peter-Paul). Regelde alles tot in de puntjes. Slechte ervaring met de vliegreis van en naar Mexico. Vooral een erg korte overstaptijd.

 • 9 25-10-18

  Ivette Danklof

  Een onvergetelijke reis vol cultuur en geschiedenis afgewisseld met natuur en een beetje avontuur! De passie en enthousiasme waarmee Peter Paul, onze reisleider, zijn verhalen vertelde zorgden ervoor dat je geen moment Maya-moe werd. Een reis vol Maya- en jaguardansen, zelfs op de vulkaan!

 • 7 25-10-18

  Monique Schaafsma

  Het is een hele fijne gevarieerde reis en onze reisgids Peter-Paul heeft heel goed voor ons gezorgd. De reistijd ging vaak snel om door zijn interessante verhalen over het land en de geschiedenis. Veel mooie dingen gezien. De vluchten met United Airlines en de overstap in Amerika is ronduit slecht te noemen. Ik zou aanraden om alleen een landarrangement te boeken en zelf de vluchten te regelen. Overstaptijden zijn te krap en bagage arriveert niet op tijd, personeel op heenweg creëerde al chaos met het uitserveren van koffie, hoe moet dat tijdens calamiteiten? Sawadee ziet problemen met de vluchten niet als hun verantwoordelijkheid terwijl je wel een compleet pakket bij hun boekt.

 • 9 25-10-18

  David De Graaff

  Een fantastische reis mede door de deskundige reisbegeleider Peter Paul

 • 8 24-07-18

  Monique Bras

  Het was een mooie reis. Veel afisseling tussen natuur en cultuur. Een enthousiaste en bevlogen reisleider die het iedereen naar de zin wilde maken.

 • 8 24-07-18

  Fons De Waele

  Interessante, afwisselende reis. Goede hotels, goede reisbegeleiding. Wel erg veel reistijd.

 • 8 24-07-18

  Engelien De Bruin

  Het was een leerzame prachtige reis. We hebben veel gezien en een goede indruk gekregen.

 • 7 24-07-18

  Marja Hamers

  Goed uitgebalanceerde reis wat betreft reisdagen en vrij in te vullen dagen. Goede afwisseling van te bezoeken sites met Maya Ruïnes en andere bezienswaardigheden in de verschillende bezochte landen. Ervaren reisleider die vloeiend Spaans spreekt, veel kennis heeft van de bezochte plaatsen, altijd bereid was vragen te beantwoorden, enthousiasmerend waar nodig, open, eerlijk, gezellig en inventief. Veel informatie door de lokale gidsen. De beschrijving vooraf voldeed aan mijn hierdoor gewekte verwachtingen.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

Schoolbus Honduras
23 dagen vanaf € 2.298
Naar boven