< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.3 255 beoordelingen
 • 10 14-02-17

  Carlos Desauw

  Een pittige reis met een uitstekende mix van cultuur, natuur en kennismaking met de plaatselijke bevolking. Met Peter Paul Smulders als reisbegeleider kan je je geen betere reisbegeleider indenken: hij kan ongelooflijk boeiend vertellen en is een echte wandelend encyclopedie. Top! Soms lange rijdagen maar dat moet je erbij nemen.

 • 8 14-02-17

  Reindert Oort

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 14-02-17

  Susanne Vink

  Goede afwisseling tussen cultuur en natuur. Peter Paul was een erg goede en enthousiaste gids. Leuk dat er nog een aantal extra excursies aan officiële programma werden toegevoegd, zoals een boottochtje door de Sumidero Canyon.

 • 10 14-02-17

  Kees Cats

  Ben je geïnteresseerd in de Maya cultuur boek dan deze reis door de schitterende blootgelegde Maya steden en de boeiende informatie hierover verstrekt door de reisleider Peter Paul gaat de Maya cultuur echt leven

 • 9 14-02-17

  Ini Zander

  De reis was erg interessant en goed georganiseerd

 • 9 14-02-17

  Dora Van Den Brink

  We hebben 3 geweldige weken gehad met Peter Paul als reisleider kan dit ook niet anders. Veel gezien en indrukken opgedaan, Alles te weten gekomen over de Mayacultuur en vele mooie pyramide bezocht.

 • 9 14-02-17

  Everien Hueting

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 14-02-17

  René Nicolaije

  Reisleider Peter Paul heeft ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden. Ik heb een hele goede indruk gekregen van de Mayacultuur. Het mooiste waren de ruïnes van Tikal deze waren gelegen op een unieke locatie midden in het oerwoud.

 • 9 14-02-17

  Arjen Kalverda

  Weer een mooie reis gehad met Sawadee! In drie weken tijd krijg je veel mooie dingen te zien en leer je de Maya-wereld van vroeger en nu van alle kanten kennen. De lange busritten af en toe waren geen enkel probleem. De reisleider gebruikte deze perfect om interessante dingen te vertellen over de geschiedenis en cultuur.

 • 9 14-02-17

  Marianne Degelink

  Het was een afwisselende reis, een bezoek aan de maya vindplaatsen, een boottochtje door een kloof naar flamingo's en bezoek aan marktjes waar je de locale bevolking ziet. Er zaten maar weinig lange reisdagen tussen.

 • 8 14-02-17

  Patrick Van Gaal

  Prachtig, afwisselend en goed uitgestippeld.

 • 8 14-02-17

  Marjolein Vink

  De reis is een gevarieerde mix van cultuur en natuur.

 • 9 14-02-17

  Sandra Boshoff

  Fantastische reis mede door Peter-Paul onze gids. Hij weet enorm veel van de Maya's. Hotels waren prima, en de reis was goed verdeeld. Playa del Carmen is wel even een shock aan het eind van de reis door het gigantische toerisme daar. Uiteindelijk wel een heerlijke afsluiting.

 • 9 17-01-17

  Joost Stalpers

  Goed georganiseerd, prima reisleider. Mexicaanse bus top, Guatamalteekse bus goed, die in Belize niet (krap, bagage werd vies in aanhanger). De chauffeurs waren uitstekend en reden voortreffelijk. Keuze van de reisdoelen prima, vrije tijd goed, maar te lang in Playa de Carmen (twee volle dagen) en te kort in Campeche en Bacalar. Hotelkwaliteit variabel, van uitstekend (Bacalar) tot K'Amal B'ey (slecht).

 • 9 17-01-17

  Dora Den Brinker

  De reis was goed georganiseerd. De reisleider was prima. De bussen waren goed met uitzondering van die door Belize. De chauffeurs waren ervaren en reden goed. De hotels waren variabel er waren er beslist bij die onder de maat waren bv hotel K'amol Bey in Panachel (te klein). De tijd in Playa del Carmen vond ik te lang. Liever iets langer in Campeche (eigenlijk tijd te kort) of in Bacalar lekker bijkomen van de reis in een prima accommodatie aan de kust.

 • 9 17-01-17

  Agnes Van Diepen

  Zeer goede begeleiding van Peter-Paul, hij weet, vertelde en organiseerde ontzettend veel! Alles verliep perfect! Pluim voor hem!

 • 9 17-01-17

  Sander Krietemeijer

  Prachtige reis met vele hoogtepunten. Natuurlijk de Maya sites. Maar ook prachtige sfeervolle steden en indianen dorpen met hun bijzondere kerken en mooie mensen (die niet graag op de foto gaan helaas). De natuur wordt niet vergeten: diverse boottochten en wandelingen door mooie gebieden. We hebben diverse extra dingen gedaan die niet in de oorspronkelijke beschrijving stonden: bezoek cenote, en een boottocht door de Sumidero kloof. Het hotel in Playa del Carmen bleek perfect naast het busstation te liggen, waarvandaan je vele mooie excursies kan maken. Wij gingen naar Kantun-Chi (een aantal cenotes en een ondergrondse grot) en turtle beach in Akumal. Super: heel veel zeeschildpadden, o.a. pijlstaartroggen en mooi koraal vlak aan het strand. En dan was er nog Peter-Paul, de perfecte reisleider, die alles soepel liet verlopen en erg veel kon vertellen over ALLES.

 • 9 17-01-17

  Marianne Van Maarseveen

  Mede door onze reisleider/gids Peter-Paul hebben wij een fantastische reis gehad. Er was een goede balans tussen cultuur en natuur. Het enthousiasme en de brede kennis van Peter-Paul maakte de reis compleet.

 • 8 17-01-17

  Arie Van Den Bogert

  Zeer afwisselende reis, gericht op Maya waardoor we een gelijkgestemd reisgezelschap hadden. De meesten waaronder ikzelf hadden veel wereldreizen gemaakt . Mooie tempelcomplexen wisselden zich af met leuke steden, dorpjes, boottochten en natuurwandelingen. Combinatie was perfect, het geheel voldoende, net niet teveel. De gids was uitstekend, het vervoer goed tot uitstekend, de meeste hotels prima voor de locaties, behalve in RIO Dulce en Playa de Carmen. Vooral dit laatste hotel heeft een opknapbeurt nodig.

 • 8 17-01-17

  Gerda Timmerman

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

image
23 dagen vanaf € 2.498 € 2.448
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.