< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,9
8.3 211 beoordelingen
  • 9 11-07-16

    Georges Deplorez

    Ik zal zeker terug grijpen op Sawadee reizen. Alles was goed organiseert, bekwame reisleider die goed reageerde op de noden van het gezelschap. Enige minpunt de overstap in IAH, was veel te kort, zeker op de terugreis, weinig tot geen aanduiding hoe je naar je gate komt, zonder onder de linten doorgaan, onaangenaam voor andere wachtende, zeker de vlucht gemist. liever een uur overstap meer inplannen.

  • 9 11-07-16

    Et Meijvogel

    Een tijdreis naar een verstilde, in oerwoud verloren geraakte beschaving. Heel indrukwekkend.

  • 8 11-07-16

    Raymond Van Der Loos

    Zeer boeiende trip door midden Amerika waar je veel inzicht krijgt in de historische en huidige cultuur van de Maja's. Onze gids Peter Paul heeft met passie zijn ervaringen en kennis met ons gedeeld, wat van grote meerwaarde was. We hebben genoten!

  • 8 11-07-16

    Marijke Van Heteren

    Reis met veel afwisseling tussen cultuur en natuur. Na deze reis weet je alles over de Maya en de indianenvolken.

  • 7 11-07-16

    Marianne Reedijk

    Cultuurrelativisme met veel aandacht voor Maya geschiedenis. Minder gericht op natuur. Lange reisdagen.

  • 8 11-07-16

    Evert Voois

    Mooie reis. Veel gezien.

  • 9 11-07-16

    Ans Van Liempd

    Een fantastische reis: goede afwisseling tussen cultuur en prachtige natuur! Mede dankzij de uitmuntende begeleiding van onze gids Peter-Paul, die gepassioneerd, gedetailleerd en zeer boeiend (met vleugjes humor!) kon vertellen over geschiedenis, volken, gebouwen, tempels etc. We hingen aan zijn lippen en de soms lange busreizen werden daardoor ook interessant. We hebben veel gezien en ervaren, maar ook veel geleerd. Daardoor is er genoeg om thuis nog over na te denken en na te praten. Deze reis is een absolute aanrader!

  • 8 11-07-16

    Bert Brouwer

    Interessante en afwisselende reis. Een goede mix van cultuur en natuur.

  • 8 11-07-16

    Frank Hollander

    Leuk

  • 7 16-03-16

    Maartje Korteweg

    Een interessante rondreis, geweldig om de paastraditie mee te beleven!

  • 8 16-03-16

    Els Kuijsten

    Ik heb erg genoten van deze rondreis. Vond de afwisseling van cultuur en natuur erg goed. Wel heel jammer dat we niet in Chichicastenango zijn geweest omdat er vanwege Pasen geen markt was. Tevens teleurstellend dat ons geplande hotel in San Cristobal de las Casas niet beschikbaar was, waardoor we ver van het centrum zaten.

  • 8 16-03-16

    Albert Jan Caspers

    Een leuke rondreis waarbij oude maya-cultuur afgewisseld wordt met nieuwe maya-cultuur. En er nog tijd overbleef voor natuur en vrije invulling.

  • 8 16-03-16

    Fikret Ates

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-03-16

    Aysegul Hosman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 16-03-16

    Carin Stiphout

    De reis Mexico, Guatamala en Honduras was een mooie reis langs vele Mayatempels. Wel veel lange reisdagen. In de eerste week in een (te) klein busje. Leuke boottochtjes met veel aandacht voor de flamingo's en pelikanen. Hotels waren over het algemeen redelijk goed. Jammer dat er niet veel activiteiten konden plaatsvinden.

  • 8 16-03-16

    Theo De Groot

    Het was een leuke rondreis vooral met de processies rond de paasdagen

  • 8 13-03-16

    Myrna Blokland

    De rondreis voldeed aan onze verwachtingen. Een goede mix van cultuur en natuur.

  • 9 13-03-16

    Toon Esch

    Een mooi en boeiend land. Een goede reisleider. Een uitstekend goede groep.

  • 9 13-03-16

    Christien Verbeek

    Een prachtige afwisselende rondreis.....

  • 8 13-03-16

    Jeanette Van Langen

    Een mooie afwisselende maar intensieve rondreis.Heel veel gezien van de Maya cultuur. Daarnaast was de Semana Santa in Antigua een hoogtepunt. Onze reisleider Peter-Paul heeft veel verteld over de landen en de bevolking.Top!!

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

image
23 dagen vanaf € 2.470
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!