< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.3 219 beoordelingen
  • 9 24-10-16

    Ron Bervoets

    De inhoud van de reis was geweldig.Reisleider Peter Paul is erg goed. Accommodaties comfortabel

  • 10 24-10-16

    Jacques Cuijpers

    Wij gingen voor het eerst met een groepsreis mee en zijn zeer enthousiast over de hele reis, zowel de organisatie als het programma. Het was voor ons een perfecte mix van cultuur, natuur en volkenkunde

  • 8 24-10-16

    Aat Mulder

    Een mooie en afwisselende reis, met hoogtepunten de allerheiligenvieringen en met leuke actieve dingen ( mede dankzij de duikdagen die ik in m'n verlenging op playa del carmen had

  • 8 24-10-16

    Erica Bastiaanssen

    Mooie en erg interessante en leerzame reis, zeker door de duidelijke uitleg van Peter Paul over de Maya's. De hotels zijn allemaal goed en netjes en die bij Rio Dulce en Tikal prachtig in het groene natuur. De viering van Dia de los Muertos en de mengeling van het katholicisme met de Mayarituelen zijn zeer indrukwekkend. De afwisseling van cultuur, natuur en gezellige stadjes completeert de vakantie.

  • 8 24-10-16

    Jeroen Paalman

    mooie afwisselende reis met erg goede reisbegeleider

  • 8 24-10-16

    Desiree Vink

    Afwisselende reis, dingen doen en bekijken. De wegen in yucatan waren saai, was weinig te zien, maar onze reisleider vertelde tijdens die ritten veel over de geschiedenis, daardoor gingen de lange reisdagen toch snel voorbij.

  • 9 24-10-16

    Stefan Roskam

    Een fantastische reis! Een mooie afwisseling tussen de maya-cultuur en de Spaanse Kolonisatie zodat beiden de hele reis interessant blijven. De landen zijn erg goed op toerisme ingesteld (hotels, wegen, eten, e.d.) waardoor de reis erg aangenaam is. Het vieren van 'dia de muertos' in San Cristobal was zeer indrukwekkend! Guatemala viel alleen qua prijsniveau tegen. Tot slot was Peter-Paul als gids geweldig!

  • 9 24-10-16

    Gino Valcke

    zeer goed opgezette reisroute, waarbij de Maya sites alsmaar mooier worden. Zeer goede reisbegeleider die enorm veel afwist over de Maya's.

  • 7 25-07-16

    John Boonman

    Mooie uitgebalanceerde reis met veel hoogtepunten. Soms lange reisdagen. Grensformaliteiten in de VS en Belize zijn een ramp. Er zijn verbeterpunten denkbaar. Kwaliteit van de reisbegeleiding moet in de gaten gehouden worden.

  • 8 25-07-16

    Hetty Hilbrink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-16

    Georges Deplorez

    Ik zal zeker terug grijpen op Sawadee reizen. Alles was goed organiseert, bekwame reisleider die goed reageerde op de noden van het gezelschap. Enige minpunt de overstap in IAH, was veel te kort, zeker op de terugreis, weinig tot geen aanduiding hoe je naar je gate komt, zonder onder de linten doorgaan, onaangenaam voor andere wachtende, zeker de vlucht gemist. liever een uur overstap meer inplannen.

  • 9 11-07-16

    Et Meijvogel

    Een tijdreis naar een verstilde, in oerwoud verloren geraakte beschaving. Heel indrukwekkend.

  • 8 11-07-16

    Raymond Van Der Loos

    Zeer boeiende trip door midden Amerika waar je veel inzicht krijgt in de historische en huidige cultuur van de Maja's. Onze gids Peter Paul heeft met passie zijn ervaringen en kennis met ons gedeeld, wat van grote meerwaarde was. We hebben genoten!

  • 8 11-07-16

    Marijke Van Heteren

    Reis met veel afwisseling tussen cultuur en natuur. Na deze reis weet je alles over de Maya en de indianenvolken.

  • 7 11-07-16

    Marianne Reedijk

    Cultuurrelativisme met veel aandacht voor Maya geschiedenis. Minder gericht op natuur. Lange reisdagen.

  • 8 11-07-16

    Evert Voois

    Mooie reis. Veel gezien.

  • 9 11-07-16

    Ans Van Liempd

    Een fantastische reis: goede afwisseling tussen cultuur en prachtige natuur! Mede dankzij de uitmuntende begeleiding van onze gids Peter-Paul, die gepassioneerd, gedetailleerd en zeer boeiend (met vleugjes humor!) kon vertellen over geschiedenis, volken, gebouwen, tempels etc. We hingen aan zijn lippen en de soms lange busreizen werden daardoor ook interessant. We hebben veel gezien en ervaren, maar ook veel geleerd. Daardoor is er genoeg om thuis nog over na te denken en na te praten. Deze reis is een absolute aanrader!

  • 8 11-07-16

    Bert Brouwer

    Interessante en afwisselende reis. Een goede mix van cultuur en natuur.

  • 8 11-07-16

    Frank Hollander

    Leuk

  • 8 11-07-16

    Irene Flotman

    Het was een hele mooie en leerzame reis, waar ik van heb genoten. Goede gids die heel beeldend kon vertellen en geen droge geschiedenisstof opdreunde. Verder bestond de groep uit leuke mensen. De grootte van de groep was ook goed. Een minder punt was dat de bussen eigenlijk te krap waren. De voorbereidingsinformatie t.a.v. het mee te nemen geldbedrag (USD 250) was niet representatief.

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

image
23 dagen vanaf € 2.398
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!