< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,8
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,2
8.3 74 beoordelingen
 • 8 17-10-16

  Marieke Van Zelst

  Mooie reis, afwisselende activiteiten. Vrolijke enthousiaste reisleider.

 • 8 17-10-16

  Caroline Verduin

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-10-16

  Joke Vanreeuwijk

  Mooie afwisselende reis, zowel natuur als cultuur.

 • 8 17-10-16

  Mirjam Molen

  Heerlijke reis, goede combinatie tussen reisdagen en dagen dat je de locatie waar je bent kunt bekijken.

 • 8 17-10-16

  Roland Radecke

  De reis Costa Rica/Nicaragua was lekker afwisselend met een goede balans tussen natuur en cultuur. Tevens veel keuze (overal zeker 3 excursies). De Somoto-kloof was leuk maar been there done that, persoonlijk zou ik voor een extra dagje Leon hebben gekozen als dat mogelijk zou zijn geweest. René was een goede en leuke reisleider die het ons echt naar de zin wilde maken. Wist daarnaast op veel vragen antwoord of ging het uitzoeken. Hij ging ook mee op de excursies. De groep was gelukkig ook erg prettig. Al met al vond ik de reis erg fijn.

 • 8 17-10-16

  Bibi Van Epen

  Over het algemeen was de reis goed. Voor mij was de Somotokloof niet interessant. De reis er naar toe met de halve dag niets te doen in Estelli vond ik verloren tijd.. Misschien is het een idee om een keuzemoment te maken: of naar de Somotokloof of een extra dag naar León.

 • 8 17-10-16

  Niek Peters

  Ik vond het een goed georganiseerde en afwisselende reis. Er waren veel leuke en diverse excursiemogelijkheden, zodat je je reis kon indelen zoals je wilde.

 • 8 17-10-16

  Ellen Schaafsma

  Een mooie afwisselende reis met talloze mogelijkheden voor het deelnemen aan excursies en veel individuele vrijheid. Onze reisleider René was ontzettend enthousiast, behulpzaam en punctueel. Het leuke aan Nicaragua is dat er nog maar weinig toerisme is en het land heeft een ontzettend vriendelijke bevolking.

 • 8 17-10-16

  Stanley Dekker

  Het was een fijne reis met een mooie afwisseling van natuur, cultuur, beweging en actieve elementen zoals de Somotokloof en bij Monteverde. De hotels en locaties zijn over het algemeen heel goed gekozen en maken het een attractief totaalpakket.

 • 8 17-10-16

  Mirjam Van Dijk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-10-16

  Silvia Huiskamp

  Reis was erg mooi! De landen zijn mooi en vooral groen en hebben een fijne sfeer. Met name Nicaragua voelt nog authentiek. Over het algemeen waren ook de slaaplocaties prima, en de reisafstanden goed te doen. Ook de reisbegeleider was uitstekend! Enige minpunt was de vele regen vooral in monte verde , wat je natuurlijk niet in de hand hebt, maar wellicht zou daarom een dag langer daar de kans vergroten op wel een droge dag.

 • 8 17-10-16

  Karianne Van Doorn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-08-16

  Lucie Van Der Voort

  De reis is goed opgebouwd en bevat een aantal afwisselende blokken. De variatie in natuur, activiteiten en locaties maakt de reis bijzonder. De accomodaties zijn veelal authentiek en zorgvuldig gekozen. Ook de reisleidster is een topper; attent, deskundige en hartelijk!

 • 8 08-08-16

  Lisa Brito Van Zijl

  Alles was goed verlopen gedurende reis.

 • 9 08-08-16

  Dilia Schouten

  gevarieerde reis, mooie natuur, leuke excursies

 • 8 15-02-16

  Petra Raes

  Prachtige rondreis en vooral het nog niet toeristische deel van Nicaragua is een aanrader. Enige punt van verandering zou voor mij zijn om het toeristische surfers dorp San Juan del Sur niet te bezoeken als het geen seizoen is voor de schildpadden. Zwemmen is hier lang niet zo mooi als op Omtepe eiland. Een extra dag op Omtepe en/of in Leon is in deze periode dan leuker. Daar moet je nu keuzes maken voor een vulkaanbezoek of rustdag resp. bezoek vulkaan of dagje Leon waar veel te zien/bezoeken is. Dan zou deze reis voor mij een 10 zijn geweest.

 • 8 15-02-16

  Brenda Arends

  De combinatie van Costa Rica en Nicaragua is een mooie combi van natuur en cultuur. Nicaragua is authentieker en meer afwisselend qua landschap. Er is veel te zien en toe doen van jungle trackings, vulkanen beklimmen, boottochtjes over rivieren, door boomtoppen zweven en koloniale steden als Granada en Leon. Kortom, te veel om op te noemen en genoeg om met eigen ogen te zien!

 • 8 15-02-16

  Theo Van Gend

  Prima rondreis, goed opgebouwd, goede accomodaties, top reisleidster

 • 8 15-02-16

  Will De Vroom

  Uitstekende reisbegeleider. Goede route, leuke excursies. Wel was de rondreis uiteindelijk duurder dan we hadden gedacht, omdat het bedrag aan zakgeld dat was aangegeven te laag was en er waren veel excursies, die relatief duur waren.

 • 9 15-02-16

  Cees De Vries

  De rondreis is goed in elkaar gezet. Mooie lokaties en de accomodaties waren uitstekend.Echte rustpunten op mooie afgelegen plekken.

Rondreis Nicaragua en Costa Rica

Kleurrijke vulkanenroute

image
21 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!