< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Swissôtel - Lima

  • image image
   5-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het Swissôtel ligt in het commerciële gedeelte van San Isidro. Vanuit dit hotel zijn winkels en restaurants makkelijk te bereiken. Het hotel heeft verschillende restaurants en bars en er is een gym en een spa aanwezig. De kamers zijn luxe en comfortabel ingericht.
 •  

  La Estrella Amazonica - Amazone

  • image image
   eigen badkamer

  Met de vernieuwde La Estrella Amazonica zal je alle geheimen van de Amazone ontdekken. Naast de excursies aan boord ga je ook regelmatig van boord om te wandelen in de jungle of smalle zijrivieren te betreden met kleine excursiesbootjes. De cabines zijn luxe ingericht en beschikken over een eigen badkamer, airconditioning en een balkon met geweldige uitzichten. Het meubilair is handgemaakt door Peruaanse ambachtslieden. Verder heeft de boot een restaurant, een kleine gym en een openluchtdek waar je heerlijk kunt relaxen.

Accommodatie algemeen

Je overnacht op de luxe La Estrella Amazonica waar je alle geheimen van de Amazone zult ontdekken. Naast de excursies aan boord ga je ook regelmatig van boord om te wandelen in de jungle of smalle zijrivieren te betreden met kleine excursiesbootjes.

De cabines zijn luxe ingericht en beschikken over een eigen badkamer, airconditioning en een balkon met geweldige uitzichten. Het meubilair is handgemaakt door Peruaanse ambachtslieden.

Verder heeft de boot een restaurant, een kleine gym en een openluchtdek waar je heerlijk kunt relaxen.

Wij proberen de standaard hut te reserveren. Indien dit niet mogelijk is nemen we contact met je op.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Let op

Indien je alleen boekt, kijken we op het moment van boeking of het lukt om een hut te reserveren met iemand van hetzelfde geslacht. Indien dit niet lukt, wordt de eenpersoonskamertoeslag doorberekend. Neem voordat je boekt even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 Vervoer ter plaatse

Van Lima naar Iquitos vliegen we met LAN Peru of Star Peru.

Rondreis Amazone Pop-Up

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!