< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.6 142 beoordelingen
  • 7 24-07-16

    Simone Blokdijk

    Een erg mooie reis! Met goede begeleiding.

  • 9 24-07-16

    Bertha Eisses

    Geweldige reis, mooie combinatie van cultuur en natuur. Zoals de titel van de reis doet vermoeden veel hoogtepunten gezien. Ook veel reizen in de bus maar dat is inherent aan het bezoeken van veel uiteen gelegen plaatsen.

  • 8 24-07-16

    Jasper Seghers

    Super! Leuke en sociale begeleidster marion; veel steun informatie enzo 1 woord super vrouw. De reis peru was gewoon goed niks slecht op tezeggen buiten lastige busverplaatsingen (lang en veel) maar is onvermijdelijk volgens mij!

  • 7 24-07-16

    Esther Boers

    Het is een zware reis vanwege de hoogteverschillen, maar zeker de moeite waard. De incatrail/ camino real is prachtig. De verlenging naar puerto maldonado is een aanrader.

  • 9 24-07-16

    Jerry Van Herk

    Drukke maar zeer mooie vakantie. Mooie indruk van Peru, zowel van wat we gezien hebben als de overige informatie die de reisleidster en de gidsen ons gaven.

  • 7 24-07-16

    Ives De Rop

    Intensieve reis die een goede indruk geeft van Peru en haar hoogtepunten

  • 7 24-07-16

    Chris Bonnie

    Sawadee heeft zoals gebruikelijk de reis netjes georganiseerd en alles verliep vlotjes. Mede ook te danken aan de goede begeleidster.

  • 9 24-07-16

    Tamara Mommersteeg

    We zijn erg tevreden over de service en begeleiding van Sawadee. De infodag voorafgaand aan de reis had ons overtuigd. De informatie was duidelijk en de medewerkers vriendelijk. Dus we hadden geboekt. Onze reis naar Peru was onvergetelijk! Wat een hoogtepunten! We hebben genoten van iedere stap, ieder uitzicht en zijn tevreden over alle hotels waar we hebben overnacht. Onze reisleidster Marion is werkelijk een geschenk uit de hemel. Ze heeft ontzettend goed voor ons gezorgd en heeft alles uit de kast getrokken om onze vakantie soepel te laten verlopen. We hebben veel gereisd in een bus, maar omdat de uitzichten zo mooi waren, was dit niet erg. Van rotskusten tot woestijnen en van terrassen met akkerbouw tot uitgestrekte berglandschappen. Peru heeft ons hart veroverd.

  • 10 10-07-16

    Leo Van Den Bergh

    Heel goed georganiseerd. Heel goede reisleider (Tim)

  • 9 10-07-16

    Sandy Ferret

    Prachtige reis. Uitstekende reisleider (Tim)

  • 9 10-07-16

    Tom Willemsen

    Persoonlijk was dit mijn eerste verre reis alleen, omdat het allemaal nieuw was vond ik ook het allemaal een beetje spannend. Naar mijn eerst ontmoeting met de reisbegeleider (Tim) had ik meteen een goed gevoel. En ik had gelijk deze reis is helemaal goed verlopen, een super ervaring opgedaan. En hele leuke activiteiten gedaan. Ik kijk dan ook met een grote glimlach terug op deze Peru hoogtepunten reis.

  • 9 10-07-16

    Tineke Van Paassen

    Zeer gevarieerde reis met een geweldige gids.

  • 10 10-07-16

    Patrick Stevens

    De reis 'Hoogtepunten van Peru' was perfect. Een geweldige gids (Tim), een leuke groep, veel afwisseling in het programma, alles perfect georganiseerd,....

  • 8 10-07-16

    Elene Toes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-07-16

    Monica Berden

    Ik ben enthousiast over deze reis. Ik vond hem afwisselend, alles liep erg goed. Vol en rijk programma. Zeer goede reisbegeleider Tim. Leuke groep. Sawadee heeft een goed georganiseerde reis neergezet.

  • 9 10-07-16

    Andre Vandromme

    Wij hebben super genoten van deze overheerlijke reis. Tim was een super reisleider die Peru kent als zijn binnenzak. Voor elk klein probleem had hij een oplossing. Peru was een verademing van de droogste woestijn ter wereld, pinguins, zeeleeuwen, naar de hoogste toppen van de Andes. Van koud naar lekker warm.Van roze pelikanen, naar cavia's, condors enz.. De inca's en Co hebben prachtinge dingen achtergelaten.En ze kunnen de koken de Peruanen. Het zijn daarenboven super vriendelijke mensen. Perfecte organisatie.

  • 8 10-07-16

    Hans Lagerberg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-07-16

    Heidi Betz

    Interessante reis, geweldige reisbegeleider, alles tot in de puntjes geregeld

  • 9 10-07-16

    Linda Van Cauwenbergh

    We vinden Peru een prachtig, boeiend land met heel veel afwisseling. Het reisschema is heel goed, heel goede organisatie van deze reis en een prima gids, nl. Tim Over het algemeen goede accommodaties en lekker eten.

  • 8 10-07-16

    Harma Weinans

    Prachtig land met een grote diversiteit aan landschappen, culturen, mensen, dieren, klimaat etc etc. De Jungle-verlenging en Camino Real zijn beiden zeer aan te raden. De reis bouwt goed op in hoogte waardoor er niemand ziek is geworden. Prima reisbegeleider en chauffeurs.

Rondreis Peru Hoogtepunten

Zeg hola tegen Peru

image
19 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!