< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 724 beoordelingen
  • 9 07-05-18

    Marion Termaat

    De reis was bijzonder goed georganiseerd, we hebben nergens hoeven wachten en alles verliep vlot en was goed geregeld. Zelf bij onvoorziene situaties zoals een staking met wegblokkades, dat we 2 maal hebben meegemaakt hebben we optijd de trein en het vliegtuig gehaald dankzij de goede zorgen van onze gids. Het programma was afwisselend en ik was blij dat er een aantal maal tijd was voor een wandeling.

  • 9 07-05-18

    Nell Tilburgs

    Ik had hoge verwachtingen van de reis en ben zeker niet teleurgesteld. Het was een afwisselende reis, eerst door de woestijn en daarna hoog door de Andes, wat ik een bijzondere ervaring vond. Door de geleidelijke opbouw weinig last van hoogteziekte. Ook plezierige afwisseling tussen steden en natuur en natuurlijk het rijke Inca erfgoed. Prima Peruaanse gids Paolo, had een schat van aan ervaring en hij kende het land op zijn duimpje. Voor de wat oudere deelnemers (65 +) is wel een meer dan gemiddelde conditie vereist om aan de wandeltochten mee te kunnen doen. Het klimmen op grote hoogte kost behoorlijk wat energie en zuurstof.

  • 8 07-05-18

    Roger Nijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-05-18

    Melanie Heyes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-05-18

    Johan Bosboom

    Leuke reis, enorm afwisselend, prima georganiseerd, veel; gezien van een prachtig land. Fijne afwisseling van reizen en dingen bekijken (m.n. wandelingen zijn erg leuk)

  • 9 23-04-18

    Bianca Zwetsloot

    Drukke planning, maar goed te doen

  • 10 23-04-18

    Klaas Douma

    De 1e groepsreis ooit, zeer goed bevallen met een bijna perfecte opbouw van activiteiten in relatie tot hoogtes. Voldoende vrijheid individueel of als groep. Gelukkig ook een fijne no-nonsense groep.

  • 9 23-04-18

    Mark Franken

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-04-18

    Emmy Van Der Tuin

    reis was mooie mix van cultuur en natuur

  • 10 23-04-18

    Agnes Hagenaars

    Het was een reis vol adembenemende landschappen, geweldige aktiviteiten en interessante culturen. We hadden een luxe bus ter beschikking en goede chauffeurs die met vaardigheid de soms moeilijke verkeerssituaties of hoogteweggetjes de baas waren. Altijd bereid waar het kon te stoppen voor foto s. Onze gids Thomas was super geweldig met oog voor ieders verhaal en vragen. Ook de plaatselijke gidsen hebben met passie hun verhaal over cultuur en land gebracht. Het was een unieke ervaring waar je lang kunt van nagenieten en blijven vertellen.

  • 9 23-04-18

    Jan Van Keulen

    Zeer gevarieerde reis, met meerdere hoogtepunten en een zeer goede reisbegeleider.

  • 9 09-04-18

    Franciska Tol

    Super reis, goed in elkaar, goede opbouw, heel divers.

  • 9 09-04-18

    Henk Van Tuijl

    De opbouw van deze reis is zeer goed. Wennen aan hoogte en eigen ruimte goed gecombineerd. Daarbij uitstekende begeleiding en natuurlijk Peru zelf.

  • 8 09-04-18

    Pamela Tigelaar

    De reis is goed opgebouwd. Dit is erg belangrijk in verband met de hoogtes in het land.

  • 8 09-04-18

    Wouter Van Pelt

    Mooie reis met genoeg te doen en zien.

  • 8 09-04-18

    Michael De Ruiter

    zeer gevarieerde reis,top reisbegeleiding wederom van sawadee! Mocht je twijfelen gewoon deze reis doen.

  • 9 09-04-18

    Hester Van Der Hoeven

    Prachtige reis, goede opbouw qua hoogtegewenning. Weinig lange reisdagen, een zeer luxe bus.

  • 8 16-10-17

    Sjouk Rijpma

    Reisbegeleiding prima. Uitstapjes onderweg ook prima. Minder vond ik de lange reisdagen

  • 10 16-10-17

    Lolke Okkema

    Een fantastische reis door een overweldigend landschap. Onbeschrijflijk mooi en alleen te bevatten als je er midden in staat.

  • 8 16-10-17

    Coby Geurtsen

    Een heel gevarieerd programma. Heb de reis als heel positief ervarenD

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven