< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 755 beoordelingen
  • 9 07-07-18

    Bianca Elders

    Prima opbouw van de reis, zeer afwisselend qua natuur en cultuur, en vele mooie plaatsen bezocht.

  • 9 07-07-18

    Jan Schoenmaekers

    Top organisatie, kleine groep was formidabel weinig dode momenten, goede reisbegeleider langzaam naar hoogte om te gewennen aan de hoogte gewoon af

  • 8 07-07-18

    Henk De Bleecker

    Mooie gebalanceerde reis met voldoende rustpunten en tijd om te wennen aan de hoogte. Variante op Lares trail viel ook best mee.

  • 10 07-07-18

    Jacqueline Vergeer E/V Vermeij

    Een prachtige reis door Peru. Onze verwachtingen meer dan overtroffen. Compleet, afwisselend, avontuurlijk. Leuke accommodaties. Super reisleider die naast de hoogtepunten heel veel extra's bood. Goed ingevoerd in het land en de cultuur. We hebben Peru echt mogen 'beleven'.

  • 10 07-07-18

    Bert Vermeij

    Onvergetelijk ervaring. Onze verwachtingen waren hooggespannen maar zijn ruimschoots overtroffen. Wat een variatie, wat een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wat is Peru een prachtig land.

  • 8 07-07-18

    Richard Gerritse

    Prima reis, veel dynamiek en afwisseling. Voldoet aan de verwachting en reisomschreiving. Activiteiten in de Heilige Vallei mogen meer benadrukt worden.

  • 8 10-06-18

    Mourits Ligthart

    Fantastische reis. Wel behoorlijk zwaar. Zonder trail.

  • 9 10-06-18

    Nellie Veloo

    Een reis waarbij je veel te zien krijgt van het land. Natuur en cultuur komen beide aan de orde. Door ook aandacht te schenken aan projecten om de arme bevolking te ondersteunen wordt je beeld over Peru meer compleet.

  • 10 10-06-18

    Marcelle Wierenga

    Deze reis haalt uit Peru wat er in zit! Het tempo van de reis ligt hoog: diverse hoogtepunten (ook letterlijk!) volgen elkaar in een rap tempo op. We hebben genoten van de enorme afwisseling van het land, met een opbouw vanaf de woestijn tot hoog in het besneeuwde Andes Gebergte. Een mooie afwisseling tussen steden met de Inka cultuur en de rust van de natuur (met natuurlijk de Condors!). Onze reisbegeleider Patrick heeft er voor gezorgd dat de reis bij ons een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten: zijn kennis en passie voor dit land werkt aanstekelijk en we zijn heerlijk “in de watten gelegd” door zijn goede zorgen. De Larestrail is een aanrader: het is een pittige wandeltocht, maar de uitzichten zijn zo mooi en wie wil er nou niet wakker worden in een tentje tussen de alpaca’s? Na 3 weken waren we vermoeid, maar dit was het ons 100% waard: we waren niet op vakantie, maar aan het reizen :-)

  • 9 10-06-18

    René Van Hengel

    Wat een reis, je bent continu onderweg naar een nieuwe beleving. Peru is een land vol met postieve verassingen en heeft ons meer gebracht als van te voren bedacht.

  • 9 10-06-18

    Peter Schellingerhout

    De reis was zeker bijzonder en gevarieerd maar ook zwaar. Zwaar in de zin dat de hoogte toch tot veel hoofdpijn heeft geleid. Lopen op grote hoogte laat je ook hijgen als een bospaard. Echter de ongemakken wegen niet op tegen de prachtige wandelingen en ervaringen. Indrukwekkend was de kennis overdracht van onze reisbegeleider Patrick. Deze gaf ons de hele reis perfecte informatie en ook voorlichting over wat wel en niet te doen op de grote hoogte. Het advies was heel veel water drinken, geen alcohol en koffie. En eigen tempo lopen. Patrick zelf hield zich hier de hele reis aan: geen druppel alcohol. Na afdalen tot Cusco zaten wij weer aan de wijn en het bier.

  • 9 10-06-18

    Maxime Stalpaert (Jonkheer)

    Alles was bijzonder goed georganiseerd en begeleid. Alle bestemmingen waren de moeite.

  • 10 10-06-18

    Johanna Borst

    Dit was een topreis! Ik maakte kennis met het mooiste van Peru, de prachtige natuur afgewisseld met de rijke cultuur. Natuurlijk was het een inspannende reis, daarom was het fijn om hier en daar wat vrije tijd te hebben.

  • 10 10-06-18

    Maria Borst

    Perfect georganiseerde reis, overtrof mijn verwachting, vol programma maar goed te doen. Paar mooie en af en toe pittige wandelingen, goede mix natuur/cultuur. Door de lengte van de reis (23 dagen) goede gewenning aan de hoogte. En last but not least, Patrick, een zeer goede en professionele reisbegeleider!

  • 10 10-06-18

    Gerty Smits

    Wat is Peru een prachtig land. Veel gezien en meegemaakt. We hebben ons geen dag verveeld. Wat een afwisselende landschappen met als hoogtepunt natuurlijk Machu Picchu. Allemaal goede hotels en wat was het leuk om bij een familie op het eiland Amantani te slapen. Flora was een geweldige gastvrouw. En dan hadden we het geluk om weer onze fantastische reisleider Patrick te hebben. Hij kreeg weer vele complimenten. Hij wist ons goed bezig te houden en regelde alles zeer goed.

  • 10 10-06-18

    Piet Van Den Bos

    Goed uitgekiende reis met mooie hoogtepunten. Lares trail was prima verzorgd. Reisbegeleider Patrick een vakman. Gaan zeker nog eens bij Sawadee boeken. Bedankt!

  • 9 10-06-18

    Wiesje Vroomen

    Het was een intensieve maar vooral mooie en indrukwekkende reis! Veel gezien en veel gedaan. De zwaarte van de reis ligt ook aan of je tegen de hoogte kunt.

  • 9 10-06-18

    Ingrid Alderliesten

    Fantastische rondreis door Peru. Een vol programma waar we bewust voor hebben gekozen. Een reisbegeleider die van wanten weet, alert, menselijk, compleet en kundig is. Kortom, zo'n begeleider zou je altijd willen hebben, hij maakt en brengt je vakantie naar hogere sferen.

  • 9 04-06-18

    Een afwisselende, intensieve, boeiende en zeer goed georganiseerde reis.

  • 9 04-06-18

    Erik Lourens

    Een gevarieerde reis met elke dag wat bijzonders. Goed rekening gehouden met de hoogte

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.