< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 627 beoordelingen
  • 8 04-08-17

    Johannes Reus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-17

    Letty Snijders

    Een leuke gevarieerde reis. Leuke groep. toffe reisleider.

  • 9 04-08-17

    Jet Van Der Meulen

    Zo genoten van dit prachtige land! De natuur in de Andes is overweldigend! De Inca trail is zwaar, maar erg de moeite waard om te lopen. De kick om op de Machu Pitchu binnen te komen op dag vier is een echt kippenvelmoment. Het straatleven, de markten, met hun vele kleuren en gebruiken zijn boiend!

  • 9 04-08-17

    Jos Boots

    Prima georganiseerd! Een hele goede reisleider (Gert) hij was zeer behulpzaam en flexibel. Super mooie reis gehad!!

  • 8 04-08-17

    Dick Meeldijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-17

    Kitty Vroomen

    Prachtige bestemming, veel gezien, veel indrukken, goed georganiseerd en goede begeleiding.

  • 10 04-08-17

    Rada Gavrilovic

    Een zeer goed samengesteld programma van de reis. Hoog niveau begeleiding door onze reisbegeleider Gert. Leuke hotels, excursies en bekwame locale gids.

  • 9 04-08-17

    Frans Colman

    In één woord: fantastisch.

  • 8 04-08-17

    Tony Lagrou

    Goede reis, goede reisleider, rustig programma.

  • 8 04-08-17

    Cornelia Rutten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-07-17

    Leonora Voogt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-07-17

    Ruud Ravenhorst

    Propvol highlights en een perfecte reisbegeleidsyer. Overdonderende reis, Jammer dat de Islas Ballestas uitvielen

  • 9 28-07-17

    Beppie Dubbeldam

    Een zeer prettige reis. De reis was letterlijk en figuurlijk van het ene hoogtepunt naar het andere. Mede dankzij de reisbegeleider, zij was betrokken, zorgvuldig, goed leidinggevend en bekwaam.

  • 9 28-07-17

    Inge Van Der Veer

    Het was een onvergetelijke reis! Goed georganiseerd en met een fijne deskundige reisleidster.

  • 10 24-07-17

    Eva De Vries

    De reis was heel goed georganiseerd en door de reisbegeleidster zijn we eerlijk en juist geïnformeerd over de cultuur en gewoonten in Peru. De begeleiding verliep op een open manier en dat gaf vertrouwen voor de hele groep. Er zat een goede opbouw in de reis, we hebben heel veel gezien en gedaan. Er was ook ruimte voor een persoonlijke wensen, bijv te stoppen bij bepaalde plaatsen voor foto's . De reis gaf een goed beeld van het land en de mensen. De persoonlijke ervaringen van Dineke, onze reisbegeleidster gaven daar nog een extra dimensie aan.

  • 9 24-07-17

    Sjoerd Bonnema

    Ja. Dit suist nog wel even na in onze hoofden Peru maakte grote indruk op ons. Naast de verpletterdende natuur is er de prachtige bevolking vaak uitgedost in kleurrijke kleding. Elke landstreek weer anders en verrassend. En dan uiteindelijk Machu Picchu, de apotheose aan het eind van de reis. Niets Kan je voorbereiden op de werkelijk geweldige indrukwekkende schoonheid van deze plek. Adembenemend! Voeg bij dit alles een persoonlijk bij het land betrokken gids die net even die invalshoeken weet te treffen die echt van belang zijn en je reis is echt compleet.

  • 10 24-07-17

    Silvia Haarhuis

    Veel prikkels. Zeer gevarieerd programma. Ook ruimte om zelf te ontdekken. Heb 24/7 3 weken lang genoten!

  • 9 24-07-17

    Lisanne Visser

    Een geweldige reis, met een goede reisleider en een leuke groep

  • 8 24-07-17

    Katrien Vanneste

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-17

    Marlou Visser

    De groepsrondreis in Peru was fantastisch! Een prachtig land, dat we dankzij het goed geplande reisschema goed hebben kunnen bekijken. De groep was super gezellig en de reisleidster echt heel goed.

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.548
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.