< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 557 beoordelingen
 • 8 01-05-17

  Henrie Spenkelink

  Een zeer gevarieerd en goed verzorgde reis met een goede reisbegeleider.

 • 9 01-05-17

  Ed Pfann

  een geweldige reis met veel indrukken van het land Peru. vooral de Larestrail geeft een indruk hoe de Peruvianen leven en werken in de bergen. het is een pittige trail maar wel geweldig. een aanrader voor mensen met pit.

 • 10 01-05-17

  Gerda Cents

  Zeer goede reisleider, zeer goede bus,prachtige reis

 • 10 01-05-17

  Frederic Haezebrouck

  Het is een ware eer om Erik als reisbegeleider te mogen ervaren. Indien ik ooit nog een reis zou boeken met Sawadee, lijkt het voor mij van zelfsprekend dat ik zal vragen of het mogelijk is om Erik als reisbegeleider te hebben.

 • 9 01-05-17

  Beitske Snoek

  Afwisselend. Mooie historische steden Arequipe en Cusco. Boottocht, nasca lijnen, colca canyon en natuurlijk macchu Picchu. Lares trail was inspannend maar mooie natuur. Onze reisleider heeft prima werk geleverd, was rustig en zorgzaam vooral voor diegene die ziek waren.

 • 9 24-04-17

  Jozefine Lambrechts

  De reis was heel goed opgebouwd voor de hoogtegewenning en ook naar beleving. Igor is een supergoede gids en regelde als tot in de puntjes.

 • 9 24-04-17

  William Arentsen

  Wat een fantastische reis in Peru hebben we meegemaakt. De afwisseling van natuur, cultuur, steden met kerken, gebouwen, kathedralen ,en geschiedenisverhalen door lokale gidsen, die goed Engels konden spreken en heel enthousiast en vol trots konden vertellen over hun land Peru.De kleurrijke , vriendelijke bevolking, die ons regelmatig een kijkje gaven in hun dagelijks leven. Sawadee heeft dit zeer goed georganiseerd. En de mogelijkheid om een avontuurlijke Larestrail te lopen, is door Sawadee goed opgezet. We waarderen, dat de lokale bevolking gesteund wordt door Sawadee. Verschillende projecten komen onderweg aan de orde, dus als reiziger kun je ook deelgenoot zijn , waaraan geld besteed wordt in Peru zelf ( tienermoeders met een restaurant, slapen bij de Indianen bij het Titicacameer, regenbooghuisjes). Terugkomend in Nederland realiseren we ons, dat we een supermooie ervaring rijker zijn en we willen graag deze reis aanbevelen bij mensen, die houden van een spannende vakantie in een ver land.

 • 9 24-04-17

  Bert Van Den Berg

  We vonden de reis enorm goed opgezet en goed doordacht. Alles rustig opgebouwd (vooral i.v.m. gewenning aan de hoogte en voorkomen eventuele hoogteziekte). Ook zeer afwisselend! Prima reisleider en voorlichting vantevoren en tijdens de reis was over het algemeen ook goed (wél kritiek op informatie m.b.t. verlenging). Kortom: alle lof! Het was onze eerste reis met Sawadee én onze eerste groepsreis. We waren best wel sceptisch en vonden het heel spannend! Het pakte erg goed uit! Bedankt!

 • 10 24-04-17

  Eldert Groet

  Zeer goed opgebouwde reis. Prima reisleider en zeer goede hotels.

 • 10 24-04-17

  Marianne Bergman

  Zeer goed opgebouwde reis. Prima reisleiding, zeer goede hotels.

 • 9 24-04-17

  Peter Van Damme

  Sawadee had het goed opgebouwd v.w.b. het voorkomen van hoogteziekte. Het was een geweldige reis. Het is wel een reis voor actieve vakantiegangers.

 • 9 24-04-17

  Jos Maassen

  Een mooie indruk gekregen van dit prachtige en interessante vakantieland. Daarbij een mooie balans tussen natuur, cultuur en de ontmoeting met het Peru van vandaag. Voldoende vrije dagen om zelf voor een invulling te kiezen.

 • 8 24-04-17

  Willemien Heusinkveld

  Een geweldige reis met vele hoogtepunten, goed opgebouwd qua hoogte.

 • 9 24-04-17

  Jack Van Mier

  Reis is prima opgebouwd, en dat in meerdere opzichten. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld opbouw in altitude, maar ook dat de reis qua cultuur & natuur steeds interessanter wordt, met als kers op de taart Machipicchu.Een klein nadeel is wel 2 x een langere reisdag (10 - 12 uur).

 • 9 24-04-17

  Arthur Theuerzeit

  Goede opbouw naar hoogte. Fantastische, professionele reisbegeleider.

 • 8 17-04-17

  Leny Meex

  Het is een onvergetelijke rondreis door Peru geweest met veel hoogtepunten. Mede door onze goede en zorgzame reisleider Tim zullen wij deze reis niet snel vergeten.

 • 10 17-04-17

  Wilma Gelissen

  Deze rondreis in Peru, vond ik heel doordacht in elkaar zitten. Er is gedacht aan veel bezienswaardigheden in een korte tijd aan de reizigers te laten zien. Daar horen ook lange busreizen bij, besefte ik vooraf. De reis is heel afwisselend: natuur, stadjes, cultuur en archeologische opgravingen. De bussen waren in goede staat en met ervaren chauffeurs.

 • 8 17-04-17

  Rudi Van Der Kelen

  Gevarieerde rondreis: natuur, cultuur, kleurrijke steden en deugddoende inspanning bij het lopen van de trail. Top begeleiding door Tim.

 • 9 17-04-17

  Rianne Van Mensvoort

  Hele mooie reis die van hoogtepunten aan elkaar hangt. Goed georganiseerd en een vol programma. Door het verblijf op hoogte is deze reis best zwaar. Goede indruk gekregen van het land en de mensen. Fantastisch.

 • 10 17-04-17

  Laura Van De Staij

  Vanaf het boeken al een goede en snelle service! Leuk ook van tevoren de sawadee app zodat je al je reisgenoten en reisbegeleider kan leren kennen. Vervoer en hotels perfect geregeld!

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.548 € 2.498
Naar boven