< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 659 beoordelingen
  • 9 14-09-17

    Paula Maussen

    Goed georganiseerd door Sawadee met veel variatie! We hebben een geweldig goede gids gehad, Leo, een perfect Engels sprekende en zeer creatieve Peruaan! Hij houdt van zijn land en draagt dat met veel passie uit. Beter hadden we niet kunnen wensen!

  • 9 14-09-17

    Lies Van Bakel

    Zeer boeiende, zeer diverse eis; veel aspecten van Peru gezien; goede afwisseling van cultuur en natuur.

  • 8 14-09-17

    Het programma is druk bezet, maar goed vol te houden. Het blijkt een beproefde formule te zijn.

  • 10 14-09-17

    Virginie Kaiser

    Geweldige reis naar Peru. De opbouw i.v.m. de hoogte was fantastisch, goed kunnen acclimatiseren en daardoor geen last gehad van hoogteziekte. Hotels waren prima, uitgezonderd het hotel in Cusco. De reisleider Leo verdient een 10! Wat een geweldige man, enthousiast en flexibel om wensen en problemen op te lossen.

  • 9 14-09-17

    Barbara Henriques Rauch

    Het was een zeer goed georganiseerde reis. Het gebruik van lokale gidsen maakt deze reis een waar plezier. Ook de langzame opbouw in hoogte en genug dagen om zelf in te vullen maken deze reis bijzonder.

  • 8 11-09-17

    Margriet Van Duist

    De reis naar Peru was echt Super. De combinatie van natuur en cultuur is perfect waardoor deze reis juist zo interessant is. Ruimte voor vrijheid, ruimte om met elkaar voldoende te doen. We hebben ook gewandeld dat was fijn. Reisleiding prima en zorgt ervoor dat deze reis verloopt zoals je verwacht en hoopt. In Peru kan dit anders uitpakken echter de inzet van de reisleidster zorgde ervoor dat alles door kon gaan. Al met al veel mooie herinneringen aan deze reis die nog lang op mijn netvlies zal blijven staan.

  • 8 11-09-17

    Jos Claessens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-09-17

    Een prachtige reis met een uitgebreid programma. Alle programma-onderdelen konden worden gerealiseerd, zeker dankzij de inspanningen door de reisleidster Mieke. Kortom, het was een geweldige reis die in goede sfeer plaatsvond.

  • 8 09-09-17

    Stephane Etore

    Mooie opbouw van de reis, geleidelijke gewenning aan de hoogte en genoeg rustmomenten door meerdere nachten in hetzelfde hotel te verblijven.

  • 8 09-09-17

    Hotske Keulen

    Een goed opgebouwde reis met een juiste balans tussen groepsactiviteiten en individuele vrijheid. Een zeer ervaren en erg plezierige reisbegeleider die goed weet te reageren op (medische) problemen in de groep. Er bijna plezier in heeft problemen op te lossen.

  • 9 09-09-17

    Joke Lodder

    Wat een geweldige ervaring is deze rondreis in het mooie Peru

  • 8 09-09-17

    Joop Boumann

    Een boeiende en afwisselende reis met vele hoogtepunten

  • 9 09-09-17

    Rob Visser

    Wij vonden het een mooie , afwisselende reis.

  • 8 09-09-17

    Monica Lantinga

    Mooie en gevarieerde reis.

  • 9 09-09-17

    Paul Voortman

    Het is een zeer gevarieerde reis. De afwisseling en opbouw van natuur, steden en activiteiten was goed. Voldoende vrije tijd in de koloniale steden Arequipa en Cuzco. Kom er ook zeker voor het eten, dat is van een uitstekend niveau !! Alles was zeer goed geregeld door Sawadee en de reisleider voormalig hippie René.

  • 9 09-09-17

    Barry Okunick

    Eem diverse reis waar je kennismaakt met het land, cultuur en de bewoners. Een mix tussen (sportieve) activiteiten, tijd voor je zelfs en culturele ontdekking. Wat is het lekker eten in Peru ! Van Top-restaurants tot eenvoudige eetgelegenheden was het eten altijd prima. De accommodatie lagen gunstig zodat je ook zelf op stap kon. De gids kon altijd handige tips geven en helpen als je Spaans niet voldoende blijkt.

  • 8 09-09-17

    Guus Langemeijer

    Mooie afwisselende reis, ruim de tijd om aan de hoogte te wennen. Wij beschikten over een ruime riante bus, met prettige chauffeurs. Wij werden vergezeld van een prima reisleider René, die zeer onderhoudend en informatief was. Had aandacht en een luisterend oor, speciaal voor die reisgenoten die problemen hadden met de gezondheid.

  • 7 09-09-17

    Katja Hulselmans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-09-17

    Sylvia Van Kesteren

    Een prachtige reis met veel hoogetepunten.

  • 9 04-09-17

    Henny Giezen

    Een geweldige reis met een uitstekende reisleider en een super gezellige groep. Peru is een mooi land met vele hoogtepunten. Voor mij was de incatrail het allermooiste om te lopen. Loodzwaar maar wat een mooie manier om Machu Pichu te bezoeken.

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.