< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,5
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,5
8.7 601 beoordelingen
  • 9 13-07-17

    Sanne Bakker

    Peru is een super gevarieerd land met een mooie afwisseling tussen natuur, gastronomie en cultuur. Naast dat Peru bekend staat vanwege Machu Picchu, laat deze reis heel goed zien dat Peru nog zoveel meer te bieden heeft. Verrassingen van begin tot eind.

  • 9 13-07-17

    Ronald Simonis

    Het land is heel divers, van woestijn tot wolkenbos en hoogland. In een korte tijd krijg je een zzer veelzijdig land van vele kanten te zien. Erg leuk!

  • 8 13-07-17

    Paul Breijs

    mooie reis met een prima opbouw qua hoogtepunten en qua wennen aan de grote hoogtes voordat je daar gaat inspannen.

  • 9 13-07-17

    Mathijs Bronkhorst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-07-17

    Marinke Van Der Helm

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-07-17

    Klaas Harms

    Erg mooie reis met een prima bus met toilet aan boord. Prachtige landschappen gezien, interessante historie, boeiende cultuur ervaren, vele hoogtepunten, prima lokale gids met veel ervaring, goede tips, goede lokale excursiebegeleiders, prettige groep. Enige minpuntje is de kwaliteit van de hotels in Cusco en Urubamba.

  • 8 10-07-17

    Ingrid Stolk

    Leuke reis, veel gezien en meegemaakt.

  • 9 10-07-17

    Frits Aalbregt

    Mooie afwisselende reis met veel hoogtepunten. Goed georganiseerd

  • 9 10-07-17

    Frits Kroese

    Zeer afwisselend en vol programma. heerlijk dat er een eigen bus is.

  • 9 10-07-17

    José Kerremans

    Veelzijdig, afwisselend, interessant, wel een vol programma maar dat waardeerde ik juist wel.

  • 9 10-07-17

    Betty Embrechts

    zeer mooie afwisselende reis met vele hoogtepunten maar wel vermoeiend maar dat is wel normaal

  • 9 07-07-17

    Gerbrig Boschma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-07-17

    Laura Grob

    Zeer interessante, gevarieerde reis. Ook goed dat je via de social tour een blik plus toelichting krijgt op 'the other side' van Peru. Uitstekende local guide trouwens, de man van de social tour!

  • 9 07-07-17

    Karel Reijers

    Een reis met een prima opbouw, waarbij ook zeer beslist goed rekening wordt gehouden met de hoogte. Het reisprogramma is afwisselend en aantrekkelijk. Een aanrader!

  • 9 07-07-17

    Henrieke Van Veenendaal

    In 23 dagen hebben we een schitterend beeld gekregen van het veelzijdig Peru. Wat een prachtig veelzijdig land met zijn mooie overblijfselen uit de Inkatijd.

  • 8 07-07-17

    Gerard Bastiaansen

    Bijzondere ervaring in een erg mooi land.

  • 8 07-07-17

    Jeno Wit

    Het landschap was verrassend. De gids Patrick wist veel informatie te geven aan onze groep. De Inca geschiedenis. De aanleg van de irrigatie. De route van laag naar hoger. De wandelingen waren erg mooi, maar vermoeiender dan aangegeven op de web-site. je moet echt gezond en goed van lijf en leden zijn om deze reis te maken.

  • 8 03-07-17

    Leonie Simons

    Top Gids !

  • 8 03-07-17

    Jelle Meinema

    Fantastische complete reis met alles wat we wilden zien.

  • 9 10-06-17

    Jan Stolwijk

    Een bijzondere reis omdat alles klopte. De groep was leuk, het programma vol verrassingen, het weer was prima, de reisbegeleider deed goed mee en vulde de extra tijd met zeer leuke excursies. Kortom een geweldige ervaring.

Rondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
23 dagen vanaf € 2.648 € 2.548
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!