< Terug naar resultaten

Rondreis Peru Amazone

Varen door een natuurparadijs

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Peru

Route daagse rondreis Peru Amazone

De rivier de Amazone, die bijna de helft van het landoppervlak van Peru doorkruist en de machtigste rivier ter wereld is wordt aan beiden kanten door enorme stukken onaangetast regenwoud geflankeerd. Tijdens deze reis maak je een cruise over deze spectaculaire rivier en zul je je steeds weer verbazen over wat je allemaal ontdekt, aangezien het regenwoud het rijkste en meest diverse ecosysteem op aarde herbergt. Bijzondere contacten met dorpelingen aan wal, de geluiden van de nachtelijke jungle, of langszwemmende roze dolfijnen als je langzaam een smalle rivierarm in drijft, je zult tijdens deze cruise genoeg mooie herinneringen verzamelen voor de rest van je leven.

Dit is een bijzondere reis naar het Amazone gebied voor natuurliefhebbers. Begeleid door natuurgidsen zul je veel van het regenwoud zien. Je reist in een internationale groep en de voertaal is Engels.In Lima in een comfortabel hotel. Aan boord in een comfortabele kajuit met airconditioning en eigen badkamer.Over de Amazone varen we met een sfeervolle en comfortabele houten rivierboot. Van en naar het regenwoud maken we een binnenlandse vlucht. Varen over de Amazone We beginnen onze Amazone tour in Iquitos, 's werelds verst van de zee af gelegen zeehaven. Ons schip La Amatista vaart stroomopwaarts over de zijrivieren van de Amazone, diep in het Pacaya-Samiria Reservaat— het grootste wetland reservaat ter wereld. Tijdens deze exclusieve tocht vaar je heel ver dit reservaat in en daardoor zul je hoogstwaarschijnlijk meer zien. We gaan op zoek naar enkele van de talloze vormen van wild die je rond de Amazone kunt vinden — apen, vogels, luiaards en andere zoogdieren, roze en grijze dolfijnen en vele, vele meer. Misschien spot je zelfs de bijna uitgestorven reuzenotter of de zeer zeldzame harpij adelaar tijdens deze Amazone cruise. Op pad met experts tijdens de Amazonereis Zeer goed getrainde lokale natuurgidsen en een expeditieleider zullen je tijdens de Amazone reis begeleiden. De meesten hebben vele jaren ervaring. Naast dat ze zeer vriendelijk zijn en alles weten over de Amazone, hebben ze een haast griezelig vermogen om wild te vinden. Ze willen niets liever dan deze kennis met jou delen.

Rondreis Peru Amazone

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
 • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.