< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Lima overnachten we in een comfortabel hotel. Tijdens de riviercruise verblijf je op La Amatista, een mooie houten rivierboot die plaats biedt aan maximaal 28 passagiers. Tijdens de cruise wordt je uitstekend verzorgd door een ervaren en service-gerichte crew. De boot telt 14 kajuiten die allen voorzien zijn van air-conditioning en eigen badkamer. De maaltijden worden gebruikt in een speciale eetsalon die via grote ramen prachtige uitzichten op de oevers biedt.
Het openluchtdek is een uitgelezen plek om uit te waaien en te relaxen.
Je kunt kiezen uit een kajuit benedendeks of op het bovendek. (zie het boekingsformulier). Het boeken van een single kajuit is niet mogelijk voor deze reis.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Alle transfers van een naar het hotel en de luchthaven zijn inbegrepen. We maken gebruik van een binnenlandse vlucht om van en naar Iquitos te komen. Over de Amazone varen we met een sfeervolle rivierboot.

Rondreis Peru Amazone

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.