< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 178 beoordelingen
  • 9 22-07-17

    Jolande Zijlstra

    Het was een zeer gevarieerd reis. Met een zeer goede reisleider. Je krijgt een goede indruk van hoe Suriname is.

  • 9 11-02-17

    Jenneke Aarts

    De reis was zeer avontuurlijk en afwisselend: fietsen, tochten door het regenwoud, varen over rivieren en moerassen en slapen in een hangmat.

  • 7 11-02-17

    Anne Marie Jansen

    Goed maar wel behoorlijk primitief.

  • 8 11-02-17

    Liesa Vos

    Mijn eerste groepsreis en eerste Sawadee reis super conzept met fietsen, wandelen, basic leven en een perfecte inheemse gids....alles geregeld!! Erg goed bevallen

  • 8 11-02-17

    Marjo Van Os

    Deze reis was een reis door veel verschillende gebieden van Suriname. We hadden een prima gids die ons veel kon vertellen over de natuur en de bevolking. Wat betreft de organisatie was alles goed geregeld.

  • 8 11-02-17

    Marja Lewis

    Ik ben blanco de reis ingestapt en heb het ervaren (misschien wel mede daardoor) als een geweldige tijd heb veel gezien heb genoten van onze lieve leuke enthousiaste reisleider Venski die ons veel geleerd heeft daar midden in de jungle

  • 9 26-11-16

    Tom Gerritsen

    Deze reis geeft een goede indruk van het Suriname. Zowel de cultuur als de natuur komt aan bod. Heel prettig is dat je meer nachten op de meeste plaatsen verblijft. Onze gids (Venski) was een topper, zowel qua improvisatietalent als vanwege zijn grote kennis van planten en dieren.

  • 9 26-11-16

    Lars Weij

    Hele goede balans in de reis:precies juiste aantal plekken bezocht en voldoende rust en activiteit. Mooie plekken van het land in het programma. Alles was goed geregeld, catering, logistiek en een uitstekende gids!

  • 10 26-11-16

    Nienke Hielkema

    Uitstekend ge-organiseerd. Veel gezien, mede door de gids, hij houdt van zijn land. Zeer bevlogen. Kookster verdient ook een pluim.

  • 8 26-11-16

    Bernard Mul

    Suriname SUR616 leuke en verrassende reis met een uitstekende gids die zeer klantgericht was

  • 8 26-11-16

    Nelly Voogt

    Afwisselende reis, door combi van regenwoud, verschillende bevolkingsgroepen, geschiedenis en politiek van Suriname. Vooral de eenvoudige accommodaties droegen bij aan een 'back to basics' gevoel. Erg goede gids (Venski) en kok (Tine); absolute meerwaarde dat zij erbij waren.

  • 8 26-11-16

    Hennie Leibbrand

    We hebben een prachtige reis gehad, goed verzorgd met een meer dan prima reisleider. Wat een schitterend land!

  • 10 26-11-16

    Rien Van Geet

    Een perfecte kennismaking met Suriname onder uitmuntende begeleiding van de gids Venski.

  • 8 03-09-16

    Gerrie Wientjens

    Bijzondere ervaring om zover van huis meestal gewoon Nederlands te kunnen praten. Heel afwisselend, veel natuur gezien, maar weinig dieren. Lekker actief.

  • 8 03-09-16

    Ed Tijdeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-07-16

    Els Janse

    Ontspannen reis die een prima indruk geeft van Suriname. Mede dankzij de uitstekende reisbegeleider en kokin.

  • 8 23-07-16

    Patricia Dienst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Annie Van Summeren

    goede reisleider, alles was goed georganiseerd

  • 8 23-07-16

    Bert De Jong

    Prima georganiseerd. Prachtige natuur.

  • 7 23-07-16

    Linda Ederveen

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Suriname

Jungletocht in de smeltkroes van Zuid-Amerika

image
21 dagen vanaf € 2.598 € 2.548
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!