< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 183 beoordelingen
  • 9 11-11-17

    Marleen Wellens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 11-11-17

    Roger Mergaerts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-11-17

    Francien Nagel

    Het was een enerverende reis met hele mooie natuur en eenvoudige accomodaties

  • 8 23-09-17

    Paul Van Den Bijgaart

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-09-17

    Janneke Spekreijse

    Erg mooie reis waarbij je echt rond trekt en niet telkens terug naar Paramaribo reist. Lange reisdagen afgewisseld met meerdere nachten op vaak hele mooie locaties op of naast het water.

  • 9 22-07-17

    Jolande Zijlstra

    Het was een zeer gevarieerd reis. Met een zeer goede reisleider. Je krijgt een goede indruk van hoe Suriname is.

  • 9 11-02-17

    Jenneke Aarts

    De reis was zeer avontuurlijk en afwisselend: fietsen, tochten door het regenwoud, varen over rivieren en moerassen en slapen in een hangmat.

  • 7 11-02-17

    Anne Marie Jansen

    Goed maar wel behoorlijk primitief.

  • 8 11-02-17

    Liesa Vos

    Mijn eerste groepsreis en eerste Sawadee reis super conzept met fietsen, wandelen, basic leven en een perfecte inheemse gids....alles geregeld!! Erg goed bevallen

  • 8 11-02-17

    Marjo Van Os

    Deze reis was een reis door veel verschillende gebieden van Suriname. We hadden een prima gids die ons veel kon vertellen over de natuur en de bevolking. Wat betreft de organisatie was alles goed geregeld.

  • 8 11-02-17

    Marja Lewis

    Ik ben blanco de reis ingestapt en heb het ervaren (misschien wel mede daardoor) als een geweldige tijd heb veel gezien heb genoten van onze lieve leuke enthousiaste reisleider Venski die ons veel geleerd heeft daar midden in de jungle

  • 9 26-11-16

    Tom Gerritsen

    Deze reis geeft een goede indruk van het Suriname. Zowel de cultuur als de natuur komt aan bod. Heel prettig is dat je meer nachten op de meeste plaatsen verblijft. Onze gids (Venski) was een topper, zowel qua improvisatietalent als vanwege zijn grote kennis van planten en dieren.

  • 9 26-11-16

    Lars Weij

    Hele goede balans in de reis:precies juiste aantal plekken bezocht en voldoende rust en activiteit. Mooie plekken van het land in het programma. Alles was goed geregeld, catering, logistiek en een uitstekende gids!

  • 10 26-11-16

    Nienke Hielkema

    Uitstekend ge-organiseerd. Veel gezien, mede door de gids, hij houdt van zijn land. Zeer bevlogen. Kookster verdient ook een pluim.

  • 8 26-11-16

    Bernard Mul

    Suriname SUR616 leuke en verrassende reis met een uitstekende gids die zeer klantgericht was

  • 8 26-11-16

    Nelly Voogt

    Afwisselende reis, door combi van regenwoud, verschillende bevolkingsgroepen, geschiedenis en politiek van Suriname. Vooral de eenvoudige accommodaties droegen bij aan een 'back to basics' gevoel. Erg goede gids (Venski) en kok (Tine); absolute meerwaarde dat zij erbij waren.

  • 8 26-11-16

    Hennie Leibbrand

    We hebben een prachtige reis gehad, goed verzorgd met een meer dan prima reisleider. Wat een schitterend land!

  • 10 26-11-16

    Rien Van Geet

    Een perfecte kennismaking met Suriname onder uitmuntende begeleiding van de gids Venski.

  • 8 03-09-16

    Gerrie Wientjens

    Bijzondere ervaring om zover van huis meestal gewoon Nederlands te kunnen praten. Heel afwisselend, veel natuur gezien, maar weinig dieren. Lekker actief.

  • 8 03-09-16

    Ed Tijdeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Suriname

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.