< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 172 beoordelingen
  • 9 26-11-16

    Tom Gerritsen

    Deze reis geeft een goede indruk van het Suriname. Zowel de cultuur als de natuur komt aan bod. Heel prettig is dat je meer nachten op de meeste plaatsen verblijft. Onze gids (Venski) was een topper, zowel qua improvisatietalent als vanwege zijn grote kennis van planten en dieren.

  • 9 26-11-16

    Lars Weij

    Hele goede balans in de reis:precies juiste aantal plekken bezocht en voldoende rust en activiteit. Mooie plekken van het land in het programma. Alles was goed geregeld, catering, logistiek en een uitstekende gids!

  • 10 26-11-16

    Nienke Hielkema

    Uitstekend ge-organiseerd. Veel gezien, mede door de gids, hij houdt van zijn land. Zeer bevlogen. Kookster verdient ook een pluim.

  • 8 26-11-16

    Bernard Mul

    Suriname SUR616 leuke en verrassende reis met een uitstekende gids die zeer klantgericht was

  • 8 26-11-16

    Nelly Voogt

    Afwisselende reis, door combi van regenwoud, verschillende bevolkingsgroepen, geschiedenis en politiek van Suriname. Vooral de eenvoudige accommodaties droegen bij aan een 'back to basics' gevoel. Erg goede gids (Venski) en kok (Tine); absolute meerwaarde dat zij erbij waren.

  • 8 26-11-16

    Hennie Leibbrand

    We hebben een prachtige reis gehad, goed verzorgd met een meer dan prima reisleider. Wat een schitterend land!

  • 10 26-11-16

    Rien Van Geet

    Een perfecte kennismaking met Suriname onder uitmuntende begeleiding van de gids Venski.

  • 8 03-09-16

    Gerrie Wientjens

    Bijzondere ervaring om zover van huis meestal gewoon Nederlands te kunnen praten. Heel afwisselend, veel natuur gezien, maar weinig dieren. Lekker actief.

  • 8 03-09-16

    Ed Tijdeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-07-16

    Els Janse

    Ontspannen reis die een prima indruk geeft van Suriname. Mede dankzij de uitstekende reisbegeleider en kokin.

  • 8 23-07-16

    Patricia Dienst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Annie Van Summeren

    goede reisleider, alles was goed georganiseerd

  • 8 23-07-16

    Bert De Jong

    Prima georganiseerd. Prachtige natuur.

  • 7 23-07-16

    Linda Ederveen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Willie Reijnaars

    Geweldige reis met prima reisbegeleider

  • 8 23-07-16

    Mick Van Overveld

    De reis was goed georganiseerd. Dingen die mis gingen werden goed opgelost door de reisleider. Het feit dat bijna al het eten inclusief is was erg prettig. Ook het feit dat ik maar voor 1 excursie heb moeten te bijbetalen was prettig.

  • 8 02-04-16

    Sandra De Wispelaere

    Ik heb een super rondreis naar Suriname gehad, de schildpadden die hun eieren gingen leggen, en wat we van heel dichtbij gezien hebben. Redelijk weer gehad, met af en toe een flinke regenbui, zodat je haast uit de boot spoelde, maar over het algemeen was het een hele mooie reis.

  • 9 02-04-16

    Pien Uitenbroek

    Zeer bekwame gids. Uitdagende accommodaties. Lieve mensen. Top.

  • 8 06-02-16

    Björn Peeters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-02-16

    Nanko Van Dijk

    Een interessante en bijzondere rondreis. Een goede gelegenheid om beter dan op andere reizen kennis te maken met het leven van Trio-indianen en de Marrons. Je moet een goede conditie hebben om hieraan deel te nemen en niet bang zijn om onder primitieve omstandigheden te leven. Maar dan heb je ook wat!

Rondreis Suriname

Jungletocht in de smeltkroes van Zuid-Amerika

image
21 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Sawadee informatiedag, Utrecht
Zondag 12 maart 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor verschillende reispresentaties. O.a. Peru & Vietnam.
  • Elles van het Reishoekje verkoopt verschillende producten. O.a. decoratieve landkaarten, globes en scratchmaps.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.