< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 165 beoordelingen
  • 8 03-09-16

    Gerrie Wientjens

    Bijzondere ervaring om zover van huis meestal gewoon Nederlands te kunnen praten. Heel afwisselend, veel natuur gezien, maar weinig dieren. Lekker actief.

  • 8 03-09-16

    Ed Tijdeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-07-16

    Els Janse

    Ontspannen reis die een prima indruk geeft van Suriname. Mede dankzij de uitstekende reisbegeleider en kokin.

  • 8 23-07-16

    Patricia Dienst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Annie Van Summeren

    goede reisleider, alles was goed georganiseerd

  • 8 23-07-16

    Bert De Jong

    Prima georganiseerd. Prachtige natuur.

  • 7 23-07-16

    Linda Ederveen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Willie Reijnaars

    Geweldige reis met prima reisbegeleider

  • 8 23-07-16

    Mick Van Overveld

    De reis was goed georganiseerd. Dingen die mis gingen werden goed opgelost door de reisleider. Het feit dat bijna al het eten inclusief is was erg prettig. Ook het feit dat ik maar voor 1 excursie heb moeten te bijbetalen was prettig.

  • 8 02-04-16

    Sandra De Wispelaere

    Ik heb een super rondreis naar Suriname gehad, de schildpadden die hun eieren gingen leggen, en wat we van heel dichtbij gezien hebben. Redelijk weer gehad, met af en toe een flinke regenbui, zodat je haast uit de boot spoelde, maar over het algemeen was het een hele mooie reis.

  • 9 02-04-16

    Pien Uitenbroek

    Zeer bekwame gids. Uitdagende accommodaties. Lieve mensen. Top.

  • 8 06-02-16

    Björn Peeters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-02-16

    Nanko Van Dijk

    Een interessante en bijzondere rondreis. Een goede gelegenheid om beter dan op andere reizen kennis te maken met het leven van Trio-indianen en de Marrons. Je moet een goede conditie hebben om hieraan deel te nemen en niet bang zijn om onder primitieve omstandigheden te leven. Maar dan heb je ook wat!

  • 8 06-02-16

    Conny Koppert

    Prachtige rondreis. Goed georganiseerd. Prima gids.

  • 8 06-02-16

    Imelda Koldeweij

    Schitterende rondreis veel gezien

  • 8 06-02-16

    Jan De Kok

    We hebben nog nooit een rondreis meegemaakt waarin we zo vaak in en uit boten zijn gestapt. We vinden varen op rivieren altijd fijn, dus was dit voor ons geen straf. Organisatorisch was het volgens ons een ingewikkelde reis maar alles liep erg gesmeerd. Met dank aan onze reisleider Venski. Veel gedoe met bagage wat kan wel of niet mee. We hebben heel veel facetten van Suriname mogen meemaken en hebben het gevoel dat we wel iets van het land hebben geleerd en gezien. Na thuiskomst bij het zien van de foto's besef je dat des te meer. Van ....oh ja, daar zijn we ook nog geweest of, dat hebben we ook nog bezocht.

  • 8 14-11-15

    Feikje Algera

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-11-15

    Bianca Koot

    Het is een zeer afwisselende rondreis geweest, en we hadden een zeer goede reisbegeleider (venski)

  • 9 14-11-15

    Jaap Voest

    Boeiende rondreis, waarbij ik veel van Suriname heb gezien.

  • 9 14-11-15

    Ellen Tegelaar

    Veel gezien van en gehoord over Suriname.

Rondreis Suriname

Jungletocht in de smeltkroes van Zuid-Amerika

image
21 dagen vanaf € 2.498
Naar boven