< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,6
Vervoer 7,4
Overnachtingen 8,1
Reisroute 7,8
7.6 40 beoordelingen
  • 7 15-07-15

    Anoniem

    Gevarieerde rondreis, met verschillende vervoersmiddelen en activiteiten. Het is een voordelig land, lekker eten en veel vogels.

  • 9 15-07-15

    Cassy Neutelings

    Venezuela, wat een geweldig mooi land! Er is ontzettend veel te zien en te doen, het is ook een heel afwisselende reis. Onze reisbegeleidster, en chauffeur, wist ons heel veel te vertellen en te laten zien. Ondanks dat het momenteel niet zo goed gaat in Venezuela bleef de bevolking heel open en gastvrij. Kortom een geweldige ervaring en een vakantie om nooit te vergeten!!

  • 7 15-07-15

    Els Tervoort

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-07-15

    Marit Barteling

    Het was een prachtige groepsreis! Heel afwisselend. Veel gezien en genoten van dit prachtige land.

  • 6 15-07-15

    Sunita Nieland

    Een zeer afwisselende rond reis, in de Andes erg koud, wel mooi. In de Llanos heet, het hoogtepunt van de reis is Canaima. Zonder Canaima is Venezuela niet compleet, dan heb je echt wat gemist. De Laguna is zeer spectaculair, erg veel water, met een bootje kunt je er dicht langs varen. Je wordt er helemaal stil van als je er langs vaart. Ik heb ook nog een vlucht gemaakt over Salto Angel, mooi om te zien vanuit de lucht. Jammer dat er zo weinig mensen naar Venezuela gaan.

  • 7 15-07-15

    Loes Klarenberg

    Afwisselende, boeiende groepsreis.

  • 8 15-07-15

    Maikel Aussems

    Mooie rondreis, veel gezien. Los Nevados was erg goed bevallen, vooral de tocht met de paarden door de bergen.De Llanos met de vele vogels en zijn capibara's en kaaimannen was fraai maar omdat het regentijd was en alles blank stond konden we er niet wandelen. Canaima met de Angel Falls was indrukwekkend met de vlucht rondom de waterval. In de Orinocodelta was het varen en vogels kijken leuk, de hoatzin gezien en veel ara's. Het vervoer was goed en vlot geregeld, fijne chauffeur. Vlotte reisleiding, flexibel en klantvriendelijk.

  • 7 15-07-15

    Felix Jansen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-07-15

    Klazien Boonman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-02-15

    Menno Poelsma

    Veel wildlife gezien. Alleen faciliteiten zijn wat beperkt.

  • 7 04-02-15

    Rita Hofstede

    Veel natuur, mooie natuur, veel reizen, weinig contact met bevolking, weinig eigen mogelijkheden. Strakke planning. Goede organisatie. Steden niet interessant. Als natuurreis een goede keuze.

  • 9 04-02-15

    Dicky Kool

    Een hele mooie gevarieerde reis.

  • 8 04-02-15

    Tinus Van Hasselt

    Het was een intensieve reis, met veel hoogtepunten, bijna helemaal geen toeristen, veel natuur, en veel variatie.

  • 8 04-02-15

    Jaap Van Andel

    Mooie reis, door zeer verschillende landschappen van hooggebergte in de Andes tot de moerasgebieden van de LLanos en de Orinco delta. Met een tropisch klimaat, flora en fauna echter niet vergelijkbaar met Azie en Afrika. Erg vogelrijk bijzondere dieren gespot, o.a: capibara`s, zoetwaterdolfijnen en otters.. Modern westers georienteerd land, jammer dat na de jaren 80 de welvaart is verminderd en het land nu een verpauperde indruk maakt. Op het platteland is de bevolking vriendelijk, vanwege korte duur stadsbezoeken denk ik dat steden onveilig zijn voor toeristen. Beheersing Spaans is een pre.

  • 7 14-01-15

    Rita De Rouwe

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Anton Van Doormaal

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Paul Hoogewoning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Tom Van Der Lee

    Leuke reis met veel afwisselingen, en een relaxte reis.

  • 8 14-01-15

    Arno Van Lent

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Pieter Toutenhoofd

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Venezuela

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!