< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Tamanrasset overnachten we in kampementen in meerpersoonskamers met gedeeld sanitair. De overige nachten overnachten we wild in de woestijn in tentjes onder de sterren. Misschien dat je onderweg af en toe het stof kunt afspoelen in een bron of een oase, maar reken daar niet op. Je kunt, in overleg, zelf een eigen tentje meenemen.
De éénpersoonskamer geldt uitsluitend voor de overnachting in Algiers.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De woestijn bedwingen we met landcruisers, die aan maximaal 4 deelnemers + chauffeur plaats bieden. Er wordt bij tourbeurten gewisseld van landcruiser. De ene keer zit je bijvoorbeeld in de landcruiser die vooraan rijdt, een andere keer rijdt je achteraan. Er wordt eveneens van plaats gerouleerd in de landcruisers. Van Algiers naar Tamanrasset en terug maken we gebruik van de binnenlandse vluchten van Air Algérie.

Rondreis Algerije Woestijn

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!