< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
8.0 3 beoordelingen
 • 8 25-12-12

  Brenda Kornet

  Zeer indrukwekkende, leerzame reis met Lokale Nederlandstalige gids. Mooie hotels (en cruise) met zeer vriendelijk personeel en super lekker eten.

 • 9 25-12-12

  Minte Van Dalen

  Zeer goed. De lokale gids kende Nederlands, was zeer prettig in de omgang en was vooral heel erg behulpzaam, bij alles. En dat heeft zeer veel bijgedragen aan hoe je de reis ervaart, dus een 10 voor hem. Verder zat de groepsreis goed in elkaar, dus erg tevreden.

 • 7 16-10-12

  Petra Pekel

  Goed, veel gezien. Jammer van de nachtvluchten. Is erg vermoeiend. De dagen worden goed benut om van alles te kunnen zien. Blij dat de reis ondanks de weinige deelnemers is door gegaan. Hele leuke reisleider, die erg veel weet, de nederlandse taal goed beheerst en veel vertelde over de oude cultuur en de nieuwe cultuur en de islam, de geschiedenis, de gewoontes en gebruiken van het land. Alleen het einde erg teleurstellend. Gelukkig konden we geen 2 daagse verlenging in hetzelfde hotel boeken.

Rondreis Egypte Hoogtepunten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!