< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,4
8.0 3 beoordelingen
 • 8 25-12-12

  Brenda Kornet

  Zeer indrukwekkende, leerzame reis met Lokale Nederlandstalige gids. Mooie hotels (en cruise) met zeer vriendelijk personeel en super lekker eten.

 • 9 25-12-12

  Minte Van Dalen

  Zeer goed. De lokale gids kende Nederlands, was zeer prettig in de omgang en was vooral heel erg behulpzaam, bij alles. En dat heeft zeer veel bijgedragen aan hoe je de reis ervaart, dus een 10 voor hem. Verder zat de groepsreis goed in elkaar, dus erg tevreden.

 • 7 16-10-12

  Petra Pekel

  Goed, veel gezien. Jammer van de nachtvluchten. Is erg vermoeiend. De dagen worden goed benut om van alles te kunnen zien. Blij dat de reis ondanks de weinige deelnemers is door gegaan. Hele leuke reisleider, die erg veel weet, de nederlandse taal goed beheerst en veel vertelde over de oude cultuur en de nieuwe cultuur en de islam, de geschiedenis, de gewoontes en gebruiken van het land. Alleen het einde erg teleurstellend. Gelukkig konden we geen 2 daagse verlenging in hetzelfde hotel boeken.

Rondreis Egypte Hoogtepunten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.