< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De hotels in de steden zijn comfortabel, we overnachten in 2-persoonskamers met douche, toilet en soms airconditioning. In Luxor en in Hurgahada is er een zwembad bij het hotel. In de nachttrein naar Aswan slapen we in 2-persoons couchettes en krijgen we onderweg een diner en een ontbijt geserveerd.
Tijdens de overnachting op de felucca slaap je aan dek in de open lucht, er zijn hier geen sanitaire voorzieningen. Een slaapzak moet je zelf meenemen. Per felucca is er ruimte voor maximaal 10 personen. De bodem van de felucca is afgedekt met houten planken. Overdag zit je op een ‘matrassen’ vloer, waar je ’s nachts op slaapt.
De voorzieningen tijdens de overnachting in de woestijn zijn eenvoudig.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus.

Rondreis Egypte en Sinaï

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
  • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
  • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.