< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 23 beoordelingen
 • 9

  Linda

  Een zeer gevarieerde single reis met erg veel hoogtepunten, zoals de Tongariro crossing, de wandeling over een gletsjer, een ballonvaart, de zeeleeuwen en pinguins in de Catlins, de botanische tuin in Wellington, verschillende interactieve musea, boottocht in Milford Sounds, de walvissen en nog veel meer.

 • 10

  Arjan

  Nieuw-Zeeland heeft prachtige, zeer afwisselende natuur en een erg vriendelijke bevolking. Deze reis voor singles biedt vele mogelijke afwisselende activiteiten en doet alle bekende highlights van het land aan. Het weer was geweldig in februari en hoewel de singlereis vrij prijzig is vond ik het dat meer dan waard!

 • 8

  Annalie

  Superleuke singlereis, Geweldig!!

 • 8

  Peter

  Een geweldige bestemming die laat zien hoe prachtig onze aarde op sommige plaatsen nog is.Een overweldigende flora in geologisch interessante gebieden. Een mooi land met relaxte mensen. Om nog eens naar toe te gaan.

 • 9

  Judith

  Deze single reis heb ik als geweldig ervaren! Het voldeed aan mij verwachtingen wat ik had van Nieuw-Zeeland. Het land heeft veel indruk op mij gemaakt. De diverse landschappen in 31 dagen waren overweldigend. Leuke actieve groep met singles en een top reisbegeleidster!

 • 6

  Koos

  Het was een mooie singlereis in een prachtig land. Jammer dat het door een tegenvallende groep en een onervaren reisleidster wat stoef verliep allemaal. De groep kan Sawadee niets aan doen, een onervaren (in NZ) reisleidster wel.

 • 7

  Ina

  De route van de reis was goed gekozen en ook de afwisseling van reisdagen en vrije besteding of inspanning van een wandeling heb ik als positief ervaren. De reisleiding was niet goed op de hoogte van de excursies of de zwaarte van een tracking. Ook werd er teveel en te nadrukkelijk aangedrongen op het meedoen aan excursies. De groepssamenstelling viel tegen omdat er een bestaande groep van 4 mensen zich hadden aangemeld.

 • 8

  Rienus

  In een tijdsbestek van een maand krijg je een "compleet" overzicht van een heel land. Een land waar de natuur in al zijn facetten getoond wordt. Cultuur komt eveneens aan bod, hoewel dit niet het belangrijkste onderdeel is van de singlereizen naar dit prachtige land.

 • 9

  Aty

  Het was mijn eerste Nieuw Zeeland ervaring. het land op zich is zo vreselijk mooi, dat heeft deze reis voor singles voor mij tot een hoogtepunt gemaakt. Maar ook de organisatie was prima, reisleidster idem.

 • 8

  Bianca

  New Zealand is een land met fantastische natuur. Elke 10 kilometer die je rijdt verandert het van vlakke weilanden, naar groene ronde heuvels, naar bergen naar fjorden en weer terug. Het begrip 4 seizoenen in een half uur gaat hier wel degelijk op. Goede outdoor gear, bestaande uit veel laagjeskleding, bescherming tegen zandvlooien en minimaal factor 50 van zonnebrand zijn een must. Culinair is de internationale keuken goed vertegenwoordigd.Een schelpdieren- en visliefhebber kan hier zijn hart ophalen, en de vleesliefhebber haalt zijn hart op aan lams- en hertenvlees. De tongariro crossing & queen charlotte track zijn een must om te hiken. Vriendelijk relaxte mensen die alle tijd van de wereld hebben. Ook zeker alle wildlife reservaten bezoeken, omdat de locals daar goed werk verrichten en alle (geldelijke) steun kunnen gebruiken. Het Te Papa museum in Wellington is ook een absolute aanrader. Singlereizen door NZ was dus een topervaring!

 • 8

  Ilse

  Mali was dankzij de goede begeleiding een heerlijke vakantie, waarbij je je echt nergens zorgen over hoefde te maken. Veel afwisseling in het programma. Heb erg veel plezier gehad met de groep van singles waarin van het begin tot eind een prima sfeer hing. Kortom: ik denk eraan terug met een grote glimlach op mijn gezicht!

 • 9

  Sandra

  Mali, Prima singlereis! Was super vakantie, geen single reis op de verkeerde manier. Juist ontspannen reisgenoten

 • 8

  Yvonne

  Het was een geweldige reis met veel contrasten.Wel erg duur. Vooral sommige excursies waar dan ook nog de lunch voor eigen rekenig was.Maar verder vooral genoten van Sawadees singlereizen!

 • 9

  Ferry

  was een goed georganiseerde single vakantie en ik heb er van genoten..

 • 9

  Irmel

  Ik heb deze singelreis gekozen om een paar dagen midden in een mooie woestijn te zijn.Deze reis heeft mij precies gebracht wat ik ervan had verwacht. Ik heb al in verschillende woestijnen individueel gereisd en weet dus aan wat zo'n reis bij mij moet voldoen!

 • 8

  Gerda

  Prima reis mooie woestijn.

 • 9

  Anneke

  De singlereis naar Annapurna Basecamp is een echte aanrader! De reis is afwisselend: jungle, bergen, cultuur, de vriendelijke bevolking en de Koningssteden. De trekking is fantastisch en zeer afwisselend. Snelstromende rivieren, watervallen, hangbruggen en de onbeschrijfelijk mooie Himalaya. De onvergetelijke zonsopkomsten en zonsondergangen. Hier moet je geweest zijn!

 • 9

  Fred

  In één woord geweldig! Leuke single reis naar Nepal Annapurna gemaakt, leuke groep

 • 9

  Janine

  Tijdens de single reis heb je in de steden genoeg vrijheid en vrije tijd om alles te verkennen. Je gaat echter niet alleen alle grote steden langs maar je gaat ook naar meer afgelegen gebieden. Zo krijg je een goede indruk van het traditionele Japan en de prachtige natuur.

 • 8

  Danny

  Eerste singelreis is zeer goed bevallen.

Rondreis Egypte - Sinaï

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.