< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Kowsar Hotel - Teheran

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  Op een gunstige lokatie in het noorden van de stad, dicht bij bezienswaardigheden, ligt dit mooie hotel. Het hotel is in traditioneel Iraanse stijl gedecoreerd. De kamers zijn ruim en netjes. Het hotel heeft een restaurant, een snackbar en een terras waar je heerlijk kunt zitten.
 •  

  Teheran naar Yazd - Nachttrein

  Tijdens de treinreis van Teheran naar Yazd slaap je in zes-persoons coupés, waar zowel mannen als vrouwen overnachten. De coupés worden zoveel mogelijk in z'n geheel door ons gebruikt.

 •  

  Mehr Hotel - Yazd

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  In het hart van het historisch centrum van Yazd en dicht bij de oude bazaars en de Jame Moskee ligt dit mooie hotel. Hotel Mehr is gevestigd in een oude mansion en ademt een geschiedenis van 200 jaar en een constante herinnering aan lang vervlogen tijden. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. Het hotel heeft een koffiebar en een restaurant dat goede Iranese en Westerse gerechten serveert.
 •  

  Sepahan Hotel - Esfahan

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt
  In het historische centrum van Esfahan, ligt dit moderne en mooie hotel. De kamers zijn ruim en aangenaam. Het is een plek om lekker bij te komen van alle indrukken van de dag.
 •  

  Aryo Barzan Hotel - Shiraz

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt

  Dit hotel is gunstig gelegen in het centrum van de stad Shiraz, op slechts 15 minuten van de Vakil Bazaar, een van de meest historisch en belangrijke markten. Er zijn 50 kamers en een kleine woonkamer. De kamers hebben airconditioning, tv, telefoon, minibar en een kluis.

 •  

  Golden Horn - verlengingshotel - Istanbul

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt

  In de historische wijk Sultanahmet ligt het Golden Horn hotel. Op loopafstand liggen de Aya Sophia en andere toeristische bezienswaardigheden van Istanbul. De kamers hebben airconditioning en er is wifi beschikbaar.

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis overnachten we over het algemeen in comfortabele hotels in tweepersoonskamers met eigen badkamer. In de nachttrein maken we gebruik van zes-persoons coupés, waar zowel mannen als vrouwen overnachten. De coupés worden waar mogelijk in z'n geheel door ons gebruikt.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je voor € 400,- extra een éénpersoonskamer boeken.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je voor € 400,- extra een éénpersoonskamer boeken.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Tijdens de optionele overnachting in de bergen ten noorden van Teheran is een éénpersoonskamer niet altijd mogelijk. Wie een éénpersoonskamer boekt, zal in de nachttrein toch in een zes-persoonscoupé moeten slapen.

 Vervoer ter plaatse

Het traject Teheran- Yazd reizen we met de trein. Omdat de treintijden kunnen wijzigen, is deze reis onder voorbehoud. Indien mogelijk reizen we met de trein die 's middags uit Teheran vertrekt en 's avonds in Yazd aankomt. Het kan echter gebeuren dat we een nachttrein nemen en 's ochtends heel vroeg in Yazd aankomen. We reserveren dan wel kamers voor die nacht.
Voor de overige reisdagen beschikken we over een eigen bus. Een enkele keer stappen we in taxi's.

Rondreis Iran

De gastvrijheid van de halve wereld

image
12 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!