< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 7,3
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,5
8.5 105 beoordelingen
 • 8 11-05-16

  Susan Van Der Werf

  Rondreis zat goed in elkaar. Leuke reisleidster! Karin was voor het eerst in Iran. Daar was niets van te merken. Ze was op prettige manier en faciliterend aanwezig.

 • 9 11-05-16

  Paul Verkuil

  Prachtige rondreis. Enorme rijkdom aan cultuur. In een korte tijd is een groot gedeelte van het land te zien. Iraniërs zijn erg uiterst vriendelijk en gastvrij.

 • 9 11-05-16

  Nicoline Van Der Schaft

  Prima verzorgde rondreis. Een goede balans tussen organisatie & eigen verantwoordelijkheid. De reisleidster heeft alles 'geruisloos' en uitstekend geregeld.

 • 9 11-05-16

  Nienke Schol

  Prachtige rondreis in een heel bijzonder land. Veel gezien in korte tijd.

 • 8 11-05-16

  Chantal Welman

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-05-16

  Rudolf Van Den Eventuin

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-05-16

  Harmen Schut

  prettige rondreis, leuke groep, mooi land met heel aardige mensen.

 • 10 11-05-16

  Lana Heere

  Wij hebben echt een geweldige rondreis gehad. Onze reisleidster Karin was voor het eerst in Iran, dus ik kon aan haar zien dat zij ook geraakt werd door dit geweldige land. Dat was leuk om te zien. We hadden een leuke groep met veel bereisde mensen. Dus alles klopte.

 • 8 11-05-16

  Jacqueline Vermaat

  Een 'efficiënte' reis, waarin je in betrekkelijk korte tijd een goed beeld van het land krijgt.

 • 8 11-05-16

  Maryn Hopman

  De rondreis is soepel verlopen, alles was goed geregeld.

 • 10 06-04-16

  Karen Van Der Meer

  Een prachtige rondreis gehad. Heel veel mooie dingen gezien, altijd na goede informatie door onze reisleidster Karen. Zo konden we een goede keuze maken. Fijn dat we onze eigen gang in de steden konden gaan hier en daar kwam je elkaar dan weer tegen en kon je tips uitwisselen. Eten deden we vaak als groep, maar je kon ook prima zelf wat uitzoeken. Dat deden we met de lunch. Aan Doogh ben ik verslaafd geraakt (verfrissend yoghurt drankje).

 • 9 06-04-16

  Truus Segers

  Prettige groep 12 mensen, goede reisbegeleidster met de juiste informatie en goeie tips. Prima communicatie per e-mail met de organisatie Sawadee. Ook het verblijf van een paar dagen in de grote stad met ruimte voor eigen programma heb ik als zeer prettig ervaren zodat je niet alles met de hele groep hoeft te doen. Jammer dat het met de visumaanvraag op het laatst zo mis ging, maar dat is op het nippertje toch nog goedgekomen.

 • 9 06-04-16

  Daniel Ristjouw

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-12-15

  Jacqueline Vermaat

  Een gevarieerde en evenwichtige rondreis door Colombia in een nog niet door backpackers en andere toeristen platgetreden land.

 • 10 18-11-15

  Frederieke Dölle

  De Iran rondreis voert je langs prachtige steden met mooie architectuur en ontzettend vriendelijke mensen. Reisleider Karin was erg behulpzaam en wist veel interessante wetenswaardigheden over Iran te vertellen.

 • 9 18-11-15

  Ans Van Ginkel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 18-11-15

  Auke Van Der Kooi

  Sawadee is er in geslaagd ons in betr. korte tijd en voor een acceptabele prijs kennis te laten maken met een heel bijzonder land met prachtige kunstschatten en een uiterst vriendelijke bevolking.

 • 10 18-11-15

  Brigitte Bekaert

  We hebben, mijn dochter en ikzelf, een héél boeiende en leerrijke rondreis gehad in Iran. We voegden ons met de groep uit Nederland . Dit viel héél goed mee. Onze groep was een mooie mix tussen jong en oud. Iedereen kon wel iets leren van elkaar. Ook onze reisleider Karen was een héél warme en ervaren persoon. Zij had geen probleem in het oplossen van de dagelijkse moeilijkheden. Zij werd daardoor ook onmiddellijk aanvaard door de groep. Het leuke bij deze reis is dat we zelf onze eigen gang konden gaan indien we dit wensten. Door nu en dan eens alleen op stap te kunnen gaan gaf dit een enorm voordeel om de Iraniërs te leren kennen. Jonge mensen spraken héél vloeiend het Engels . Zij moeten daar zeer goed onderricht zijn. Door het feit dat ze Engels spraken kwamen ze héél gemakkelijk naar ons toe om vragen te stellen . Ook wij mochten vragen stellen over hun land. De Iraniërs waren ook heel om ons begaan. Wij kregen onmiddellijk hulp wanneer we iets aan het zoeken waren. Ook wanneer we wandelden of ergens wat uitrusten werd er thee met koekjes aangeboden. Het is een reis die vandaag zeker aanrader is voor jong en oud .

 • 8 18-11-15

  René Leeuwestein

  Het is een korte, maar mooie en intense reis.

 • 8 18-11-15

  Daphne Brasser

  Mooi land, veel cultuur, oudheden, moskeen, geïnteresseerde/nieuwsgierige Iraniers ontmoet. Afwisselende en indrukwekkende Iran rondreis. We hebben ons totaal niet onveilig gevoeld. Een aanrader voor de vakantieganger die een speciaal land wil ontdekken waar nog geen massa toerisme is.

Rondreis Iran

De gastvrijheid van de halve wereld

image
12 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!