< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.5 176 beoordelingen
  • 10 13-09-17

    Daniela Van Den Heuvel

    Ondanks de hitte, inclusief hoofddoek was het een mooie reis!

  • 9 13-09-17

    Mark Van Der Hiel

    Het was onze eerste groepsreis. Een experiment dus. We hadden een fijne kleine groep, dus het is geweldig goed bevallen. Heel veel moois gezien, prachtige mensen ontmoet. Wel stevige reisdagen, maar als je in een korte tijd veel wil zien, dan hoort dat erbij.

  • 10 13-09-17

    Petra Van Yperen

    Voor mij de eerste keer een groepsreis. Zeer goed bevallen! Natuurlijk mede door de reisleidster Wendy en de gezellige ( kleine) groep.

  • 9 13-09-17

    Helene Dupont

    Veel gezien! Goede hotels. Prettige reisbegeleidster.

  • 9 13-09-17

    Rene Luijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-05-17

    Henk Van Der Maten

    goed geregeld en een heel goede reisleidster!

  • 9 10-05-17

    Ingrid Hartog

    Prachtige Rondreis met alle Highlights in 12 Dagen & veel individuele vrijheid!

  • 8 10-05-17

    Louisa Vijfschaft

    Goed programma, vooral de volgorde van de bezochte steden. Wel erg compact. En twee verloren nachten op twaalf is wel veel (vliegreis en treinreis).

  • 7 10-05-17

    Cornelia Jochem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-05-17

    Anke Scholtens

    Iran is een prachtige bestemming, vooral de Iraniërs zelf vonden we erg indrukwekkend. Wij hebben hen ervaren als zeer beleefd, aardig, ontwikkeld en geïnteresseerd. Het was bijzonder om de verkiezingen mee te maken, het leefde duidelijk enorm bij de mensen. Met de trektocht in de bergen boven Teheran en de tocht per nachttrein weet Sawadee er toch weer net wat anders van te maken dan een standaardreis langs de steden. Voor onze reisleidster Dorian niets dan lof, wij zijn haar dankbaar voor haar nooit opgelegde maar zeer effectieve organisatie. Het bezoek aan Yazd was een succes dankzij haar suggestie een gids en vervoer te regelen.

  • 9 10-05-17

    Een erg mooie reis, waarin de hoogtepunten van Iran de revue passeren. Een goed gekozen verdeling van bezoeken aan de diverse steden met veel ruimte om op eigen gelegenheid op pad te gaan.

  • 8 10-05-17

    Annette Van Amesfoort

    Reis door Iran die alle hoogtepunten laat zien van dit bijzondere land. De verzorging van Sawadee was prima. Jammer van de 'bergtocht': dit een wandeling van 1 1/2 uur de berg op bij Teheran.

  • 8 10-05-17

    Marjolein Mannaart

    Iran bleek een grote verrassing, niet in de laatste plaats door de bijzonder aardige bevolking, die open staat voor de bezoekers die hun land weten te waarderen.Het was een roller coaster van indrukken en belevenissen. Dit onder, (zo nodig) de leiding van onze geduldige vriendelijke reisgids Dorian. Ik kan het iedereen aanraden die eens iets anders wil.

  • 7 10-05-17

    Truus Van Hamersveld

    Mooie reis, een aanrader, goede hotels,fijne reisleidster.

  • 9 26-04-17

    Carlo Pedroli

    Een bijzondere reis langs ongekende schoonheid in de steden met hartverwarmende gastvrijheid van de Iraniers. Een complexe maatschappij, interessant om te ervaren en tegelijkertijd te genieten van al het moois. Een intense reis, in indrukken en tempo! Bereid je voor:-)

  • 8 26-04-17

    Ilja

    Bijzondere reis, in 10 dagen diverse indrukken opgedaan, mooie ervaring. Bijzonder om zo verwelkomd te worden door de Iraniers. Mooie moskeeën en paleizen gezien en iets van hun samenleving ervaren. Dorian was een prima en heel zorgzame reisbegeleidster.

  • 8 26-04-17

    Joke Caspers

    Een veelzijdige reis, in 10 dagen tijd kreeg ik een redelijk goed beeld van Iran. De mensen, de cultuur, de infrastructuur, de natuur, de samenleving, de moderne grote steden.

  • 8 26-04-17

    Marijke Van Vugt

    Een interessante gevarieerde reis. Een rustige , goed voorbereidde en goed op de groep en individuen afstemmende gids! Fijn dat er op de meeste locaties voldoende ruimte is om individueel op pad te gaan. De aankomst in hotel in Yazd heb ik als onprettig en oncomfortabel ervaren.

  • 8 26-04-17

    Peter Van Deursen

    Mooie reis die een fantastische indruk heeft achter gelaten

  • 9 26-04-17

    Eline De Carpentier Wolf

    Uitstekende reisleider : Dorian ! Goed georganiseerd, afwisselend programma, voldoende vrijheid voor eigen initiatieven. Klauterpartij vanuit Teheran in de bergen vraagt voor ouderen het advies om bergstokken mee te nemen.

Rondreis Iran

De gastvrijheid van de halve wereld

image
12 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.