< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.5 166 beoordelingen
 • 8 10-05-17

  Henk Van Der Maten

  goed geregeld en een heel goede reisleidster!

 • 9 10-05-17

  Ingrid Hartog

  Prachtige Rondreis met alle Highlights in 12 Dagen & veel individuele vrijheid!

 • 7 10-05-17

  Cornelia Jochem

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 10-05-17

  Anke Scholtens

  Iran is een prachtige bestemming, vooral de Iraniërs zelf vonden we erg indrukwekkend. Wij hebben hen ervaren als zeer beleefd, aardig, ontwikkeld en geïnteresseerd. Het was bijzonder om de verkiezingen mee te maken, het leefde duidelijk enorm bij de mensen. Met de trektocht in de bergen boven Teheran en de tocht per nachttrein weet Sawadee er toch weer net wat anders van te maken dan een standaardreis langs de steden. Voor onze reisleidster Dorian niets dan lof, wij zijn haar dankbaar voor haar nooit opgelegde maar zeer effectieve organisatie. Het bezoek aan Yazd was een succes dankzij haar suggestie een gids en vervoer te regelen.

 • 8 10-05-17

  Marjolein Mannaart

  Iran bleek een grote verrassing, niet in de laatste plaats door de bijzonder aardige bevolking, die open staat voor de bezoekers die hun land weten te waarderen.Het was een roller coaster van indrukken en belevenissen. Dit onder, (zo nodig) de leiding van onze geduldige vriendelijke reisgids Dorian. Ik kan het iedereen aanraden die eens iets anders wil.

 • 7 10-05-17

  Truus Van Hamersveld

  Mooie reis, een aanrader, goede hotels,fijne reisleidster.

 • 9 26-04-17

  Carlo Pedroli

  Een bijzondere reis langs ongekende schoonheid in de steden met hartverwarmende gastvrijheid van de Iraniers. Een complexe maatschappij, interessant om te ervaren en tegelijkertijd te genieten van al het moois. Een intense reis, in indrukken en tempo! Bereid je voor:-)

 • 8 26-04-17

  Ilja

  Bijzondere reis, in 10 dagen diverse indrukken opgedaan, mooie ervaring. Bijzonder om zo verwelkomd te worden door de Iraniers. Mooie moskeeën en paleizen gezien en iets van hun samenleving ervaren. Dorian was een prima en heel zorgzame reisbegeleidster.

 • 8 26-04-17

  Joke Caspers

  Een veelzijdige reis, in 10 dagen tijd kreeg ik een redelijk goed beeld van Iran. De mensen, de cultuur, de infrastructuur, de natuur, de samenleving, de moderne grote steden.

 • 8 26-04-17

  Peter Van Deursen

  Mooie reis die een fantastische indruk heeft achter gelaten

 • 9 26-04-17

  Eline De Carpentier Wolf

  Uitstekende reisleider : Dorian ! Goed georganiseerd, afwisselend programma, voldoende vrijheid voor eigen initiatieven. Klauterpartij vanuit Teheran in de bergen vraagt voor ouderen het advies om bergstokken mee te nemen.

 • 8 26-04-17

  Marian Vonk

  Mooie, indrukwekkende en verrassende reis

 • 7 26-04-17

  Hans Goede

  Dit was mijn eerste groepsreis. Ik ben er redelijk tevreden over. Je kunt niet langer blijven als je het naar de zin hebt want de groep moet door. programma zat goed in elkaar. Onze gids, Dorian deed het prima.

 • 8 26-04-17

  Ron Bus

  Goede reis, prima begeleiding door Dorian.

 • 8 26-04-17

  Anneke De Graaf

  Ik vond de reis boeiend en afwisselend. Het heeft me de ogen geopend voor een Iran waarvan ik nog geen beeld had. De Iraniërs zijn allerhartelijkst. De moskeeën en paleizen wondermooi. De steden zijn mij te druk, het verkeer een gekkenhuis, de gewone huizen zijn nogal lelijk, maar de natuur waar we doorheen reden was prachtig. Het begin van de reis was erg vermoeiend, zeker als je je hebt ingeschreven voor de bergbeklimming en -afdaling. Je moet toch wel enige tijd hebben om te herstellen van de nachtelijke aankomst.

 • 7 26-04-17

  Johan Vrij

  Het was een mooie reis, maar weinig oudheid van het begin van onze beschaving. Veel moskeeën. Mooie bergwandeling. Alles was goed geregeld door Sawadee.

 • 9 26-04-17

  Bert Van Dorsten

  Een zeer hoge organisatiegraad waardoor er maximaal profijt getrokken kon worden uit onze aanwezigheid in Iran. Aan alles was gedacht, Dorian de gids was aangenaam reisgezelschap.

 • 10 26-04-17

  Clara Bollen

  geweldige reis, buitengewoon lieve zorgzame en kundige reisleidster. Goede hotels en prima bussen en chauffeurs.

 • 8 26-04-17

  Anneke De Regt

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 12-04-17

  Caroline Wittgen

  Een fantastische en onvergetelijke reis! Hoogtepunten van Iran ervaren met een hele fijne groep en een zeer goede en prettige begeleiding van onze reisbegeleidster Karin. Veel individuele ruimte en tegelijkertijd altijd voorstellen voor wat de opties zijn in de vrije tijd, vaak samen met de begeleidster voor de velen die geïnteresseerd waren. Een absolute aanrader.

Rondreis Iran

De gastvrijheid van de halve wereld

image
12 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!