< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,1
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,1
8.5 170 beoordelingen
  • 8 10-05-17

    Henk Van Der Maten

    goed geregeld en een heel goede reisleidster!

  • 9 10-05-17

    Ingrid Hartog

    Prachtige Rondreis met alle Highlights in 12 Dagen & veel individuele vrijheid!

  • 8 10-05-17

    Louisa Vijfschaft

    Goed programma, vooral de volgorde van de bezochte steden. Wel erg compact. En twee verloren nachten op twaalf is wel veel (vliegreis en treinreis).

  • 7 10-05-17

    Cornelia Jochem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-05-17

    Anke Scholtens

    Iran is een prachtige bestemming, vooral de Iraniërs zelf vonden we erg indrukwekkend. Wij hebben hen ervaren als zeer beleefd, aardig, ontwikkeld en geïnteresseerd. Het was bijzonder om de verkiezingen mee te maken, het leefde duidelijk enorm bij de mensen. Met de trektocht in de bergen boven Teheran en de tocht per nachttrein weet Sawadee er toch weer net wat anders van te maken dan een standaardreis langs de steden. Voor onze reisleidster Dorian niets dan lof, wij zijn haar dankbaar voor haar nooit opgelegde maar zeer effectieve organisatie. Het bezoek aan Yazd was een succes dankzij haar suggestie een gids en vervoer te regelen.

  • 9 10-05-17

    Een erg mooie reis, waarin de hoogtepunten van Iran de revue passeren. Een goed gekozen verdeling van bezoeken aan de diverse steden met veel ruimte om op eigen gelegenheid op pad te gaan.

  • 8 10-05-17

    Annette Van Amesfoort

    Reis door Iran die alle hoogtepunten laat zien van dit bijzondere land. De verzorging van Sawadee was prima. Jammer van de 'bergtocht': dit een wandeling van 1 1/2 uur de berg op bij Teheran.

  • 8 10-05-17

    Marjolein Mannaart

    Iran bleek een grote verrassing, niet in de laatste plaats door de bijzonder aardige bevolking, die open staat voor de bezoekers die hun land weten te waarderen.Het was een roller coaster van indrukken en belevenissen. Dit onder, (zo nodig) de leiding van onze geduldige vriendelijke reisgids Dorian. Ik kan het iedereen aanraden die eens iets anders wil.

  • 7 10-05-17

    Truus Van Hamersveld

    Mooie reis, een aanrader, goede hotels,fijne reisleidster.

  • 9 26-04-17

    Carlo Pedroli

    Een bijzondere reis langs ongekende schoonheid in de steden met hartverwarmende gastvrijheid van de Iraniers. Een complexe maatschappij, interessant om te ervaren en tegelijkertijd te genieten van al het moois. Een intense reis, in indrukken en tempo! Bereid je voor:-)

  • 8 26-04-17

    Ilja

    Bijzondere reis, in 10 dagen diverse indrukken opgedaan, mooie ervaring. Bijzonder om zo verwelkomd te worden door de Iraniers. Mooie moskeeën en paleizen gezien en iets van hun samenleving ervaren. Dorian was een prima en heel zorgzame reisbegeleidster.

  • 8 26-04-17

    Joke Caspers

    Een veelzijdige reis, in 10 dagen tijd kreeg ik een redelijk goed beeld van Iran. De mensen, de cultuur, de infrastructuur, de natuur, de samenleving, de moderne grote steden.

  • 8 26-04-17

    Marijke Van Vugt

    Een interessante gevarieerde reis. Een rustige , goed voorbereidde en goed op de groep en individuen afstemmende gids! Fijn dat er op de meeste locaties voldoende ruimte is om individueel op pad te gaan. De aankomst in hotel in Yazd heb ik als onprettig en oncomfortabel ervaren.

  • 8 26-04-17

    Peter Van Deursen

    Mooie reis die een fantastische indruk heeft achter gelaten

  • 9 26-04-17

    Eline De Carpentier Wolf

    Uitstekende reisleider : Dorian ! Goed georganiseerd, afwisselend programma, voldoende vrijheid voor eigen initiatieven. Klauterpartij vanuit Teheran in de bergen vraagt voor ouderen het advies om bergstokken mee te nemen.

  • 8 26-04-17

    Marian Vonk

    Mooie, indrukwekkende en verrassende reis

  • 7 26-04-17

    Hans Goede

    Dit was mijn eerste groepsreis. Ik ben er redelijk tevreden over. Je kunt niet langer blijven als je het naar de zin hebt want de groep moet door. programma zat goed in elkaar. Onze gids, Dorian deed het prima.

  • 8 26-04-17

    Ron Bus

    Goede reis, prima begeleiding door Dorian.

  • 8 26-04-17

    Anneke De Graaf

    Ik vond de reis boeiend en afwisselend. Het heeft me de ogen geopend voor een Iran waarvan ik nog geen beeld had. De Iraniërs zijn allerhartelijkst. De moskeeën en paleizen wondermooi. De steden zijn mij te druk, het verkeer een gekkenhuis, de gewone huizen zijn nogal lelijk, maar de natuur waar we doorheen reden was prachtig. Het begin van de reis was erg vermoeiend, zeker als je je hebt ingeschreven voor de bergbeklimming en -afdaling. Je moet toch wel enige tijd hebben om te herstellen van de nachtelijke aankomst.

  • 7 26-04-17

    Johan Vrij

    Het was een mooie reis, maar weinig oudheid van het begin van onze beschaving. Veel moskeeën. Mooie bergwandeling. Alles was goed geregeld door Sawadee.

Rondreis Iran

De gastvrijheid van de halve wereld

image
12 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!