< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

image

Annette Reisbegeleider

Reizen is proeven van de wereld, dichtbij of ver weg. Als ik een atlas open sla, reis ik in gedachte. Ik ben Annette de Haan en ik begeleid reizen sinds 1999. Voor Ashraf reizen heb ik prachtige reizen gemaakt naar 
China, Tibet en Nepal maar sinds ik mijn eerste reis heb begeleidt naar Peru ben ik verkocht aan alles wat met Latijns-Amerika én daar doorheen reizen te maken heeft. De enorme diversiteit aan landschappen, dans en muziek, culturen, de prachtige natuur maar ook een wereld vol armoede en contrasten pakt me elke keer weer. Sinds 2008 begeleid ik voor Sawadee  reizen in Latijns-Amerika in onder andere Peru, Ecuador, Mexico, Patagonië, Costa Rica, Cuba, Colombia en in Spanje en Iran. En het aller leukste is om de passie die ik met deze landen heb met anderen te delen.

Dit land moet je voelen, ruiken, ervaren en zien: Iran

Is het niet de diversiteit en de schoonheid van het land, dan is het wel de verpletterende gastvrijheid van de bevolking en de eeuwenoude culturen, die een diepe indruk achterlaten. Je waant je door de oude bazaars met kleding, tapijten en kruiden en proeft de heerlijke kebabs. Ziet de overweldigende kleuren van de tegeltjes van de moskeeӫn en wees niet verbaasd als je gevraagd word om als model op de foto te mogen. Iraniӫrs zijn geїnteresseerd in de schaarse buitenlanders en hopeloos beleefd. Dit alles met een geschiedenis van meer dan 3000 jaar, onder andere in Persepolis, Necropolis, Esfahan, Yazd en Shiraz. Graag wil ik jullie kennis laten maken met dit beeldschone land en jullie van de culturele rijkdom laten genieten. Gaan jullie met me mee?

Rondreis Iran

De verrassing van het Midden-Oosten

image
19 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

  • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
  • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.