< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 135 beoordelingen
 • 8 10-10-18

  Ellen Lamme

  Het was een strak georganiseerde cultuur reis met vele hoogtepunten. Iran is een fascinerend land met zeer vriendelijke mensen.

 • 9 10-10-18

  Eveline Dijkstra

  We hebben een geweldige reis gehad met een uitstekende reisleidster. Complimenten voor Roellla! Ook goed hoe ze steeds bekijkt of er nog iets toegevoegd kan worden aan deze of een volgende reis. Heel belangrijk ook dat ze farsi spreekt. Reis is afwisselend doordat ook de natuur in beeld gebracht wordt. Best tijd voor Iran lijkt wel het voorjaar als je naar de natuur kijkt.

 • 8 10-10-18

  Frans Bouman

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-10-18

  Joyce Du Pont

  Iran is een bijzonder land. De vele 'ah' en 'oh' momenten die ik altijd op mijn andere reizen heb gehad, waren er niet in grote getalen, maar ik heb ontzettend mooie gebouwen en natuur gezien. Echter hoezeer de Islam en de druk van bovenaf voel- en zichtbaar is in het land, heeft voor mij de reis zeer bijzonder gemaakt. En om daarna ook weer de vrijheid zelf te kunnen voelen!

 • 9 10-10-18

  Ria Van Hemert

  Wat een cultuur, geweldig. Vriendelijke bevolking, zijn verbaasd dat toeristen Iran bezoeken. Maken graag contact met je. Onze gids Roella maakte reis compleet!!!

 • 8 10-10-18

  Wim Bosch

  De reis was veelzijdig en zat goed in elkaar.

 • 9 10-10-18

  Henk Matena

  Een prima uitgebalanceerde reis met veel individuele vrijheid in een prachtig land. Goed georganiseerd en begeleid door een enthousiaste, betrokken en zeer goed geïnformeerde reisleidster.

 • 8 10-10-18

  Ria Van Loon

  Heel boeiende reis in een islamitisch land. Vriendelijke bevolking, en door niet toeristische uitjes (met dank aan de reisleidster) ook de mogelijkheid om met bevolking te praten. Genoten van de prachtige moskeeën en mausolea. Goede afwisseling tussen de (erg grote) steden en natuur. Weinig wandelmogelijkheid.

 • 8 10-10-18

  Wiebe Poppe

  Prachtige reis. Indrukwekkende bezienswaardigheden. Zeer goed uitgebalanceerd programma. Uitstekende reisbegeleidster en een fijne reisgroep

 • 8 10-10-18

  Jacques Walgraeve

  We hebben door deze reis verschillende aspecten van Iran kunnen ontdekken (cultuur, geopolitiek, maatschappij); doordat onze gids farsi spreekt en jaren in Iran gewoond heeft, hebben we een genuanceerd beeld van het land gekregen. Waar nodig (Persepolis, de Torens van de stilte..) was er een gespecialiseerde gids om grondiger in te gaan op de geschiedenis van het land. Kortom, het was een zeer verrijkende reis, we zijn met een totaal ander idee over dit land teruggekomen.

 • 10 10-10-18

  Jetske Veldwijk

  Ik heb een geweldige reis gehad in Iran. De buschauffeur wist heel goed de weg en ondersteunde de reisleider. De reisleider, Roella, was uitmuntend. Buitengewoon goed. Dankzij haar kan ik de reis een 10 geven.

 • 9 10-10-18

  Maartje Pasma

  Afwisselende reis. Voor de dagen in de bergen is het voorjaar gunstiger

 • 10 26-09-18

  Guido Kurris

  Geweldige reis naar een fantastisch land waar velen (die er nog niet zijn geweest) een totaal verkeerd oordeel over hebben. De organisatie was perfect en de reisleidster uitstekend. Zeer aanbevolen!

 • 7 26-09-18

  Yvonne Van De Kant

  Reisleidster en chauffeur was super. Mooie steden en super vriendelijke mensen. Sommige excursies vond ik tegenvallen (waterval, meer). De overnachting in de woestijn was niet wat ik mij ervan voorstelde. Accommodatie was heel mooi, maar als je in de verte keek zag je de lichten van de stad. Had verwacht dat dit in de middle of nowhere zou zijn.

 • 9 26-09-18

  Anoniem

  Een goed opgebouwd programma met afwisseling van stad en natuur. Daarnaast een heel goede reisleiding en merendeels goede hotels. We hebben in Iran een fijne tijd gehad!

 • 8 26-09-18

  Riet Gigengack

  Een prachtige reis met verschillende hoogtepunten. Het gezelschap was net groot genoeg. De buschauffeur is een zeer goede chauffeur en daarbij ook nog eens heel behulpzaam.

 • 7 26-09-18

  Ankie Koolen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-09-18

  Henk Van De Schoor

  Een indrukwekkende reis in een schitterend land, niet zozeer vanwege zijn natuurschoon, maar wel vanwege zijn vele kunstschatten: moskeeën, mausolea, paleizen met tuinen, hamams, privé-woonhuizen en vooral ook vanweze zijn vriendelijke en gastvrije mensen. Alles is anders dan je denkt en verwacht, zelfs nog weer anders dan Thomas Erdbrink laat zien op tv. Er is een ongelooflijke afstand tussen de regels van de overheid en het dagelijks leven van de gewone mensen. In Esfahan groeit het massatoerisme snel.

 • 9 26-09-18

  Ans Meessen

  Geweldig land. Prima reisleider. Goede chauffeur.

 • 9 25-04-18

  Wendelmoet Schippers

  Uitstekende opbouw, prima begeleiding met aandacht voor personen.

Rondreis Iran

De verrassing van het Midden-Oosten

image
19 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.