< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Sea Net Hotel - Tel Aviv

  Het Sea Net Hotel ligt gunstig gelegen, slechts één stratenblok van het strand en één blok van Ben Yehuda Street met zijn vele winkels, restaurants en cafés. De kleurrijke Hacarmel-markt en Allenby Street bevinden zich ook op loopafstand van het hotel. In het hotel kun je genieten in de eetkamer, de intieme lounge en het dakterras met zonnedek met uitzicht op de witte stranden.
 •  

  Kibbutz Ashdot Yaacov Ichud - Galilee

  Kibbutz Ashdot Yaacov Ichud Kibbutz ligt ten zuiden van het Meer van Galilea, in de buurt van de vele bezienswaardigheden. De ruime kamers bevinden zich op de begane grond en zijn fleurig en comfortabel. Naast een restaurant is de kibbutz ook voorzien van een buitenzwembad waar je aan het begin of eind van de dag een heerlijke duik kunt nemen.
 •  

  Caesar Premier Hotel - Jeruzalem

  Dit hotel is gelegen in het centrum van Jeruzalem en op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel is omgeven door gezellige straatjes met winkels en restaurants, waar je je hart op kunt halen. Na een indrukwekkende dag Jeruzalem kun je gebruik maken van het zwembad op het dak van het hotel.
 •  

  Kibbutz Zeelim - Negev

  Deze kleinschalige kibbutz ligt in het westen van de Negev woestijn. Ondanks dat de kibbutz in de woestijn ligt biedt het een groene en weelderige tuin. In Kibbutz Zeelim kun je na een dag woestijn ontspannen in het warme thermale bad, verder kun je gebruik maken van onder andere de Hammam.
 •  

  La Playa Hotel - Eilat

  Hotel La Playa is gelegen in de buurt van de jachthaven en bevindt zich op 10 minuten lopen van het strand en het centrum van Eilat. La Playa is ingericht in een prachtige oosterse stijl. Het zonneterras rondom het zwembad heeft veel hoge palmbomen. Het hotel biedt comfortabele kamers, een buitenzwembad en gratis WiFi in openbare ruimtes.

Accommodatie algemeen

De hotels en kibboetsen zijn comfortabel, waarvan de meeste over een zwembad beschikken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Vrijwel de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking. De wegen in Israël zijn goed en we maken geen lange reisdagen.

Rondreis Israël Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven