< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 18 beoordelingen
 • 9 01-06-19

  Josanne

  Een zeer interessante reis langs de plaatsen waar Christus was en langs de archeologische plaatsen Jerash van de Romeinen en Petra van de Nabateeers. De indrukwekkende natuur maakte het plaatje compleet nl de ruige schoonheid van de woestijn van Wadi Rum met roze , oranje , rode en bruine zandvlakten en hoge rotsen, het Dana natuurpark met bergen en kloven en wat groene bomen , de Dode zee en de Negev woestijn.

 • 9 30-03-19

  Linda

  Een geweldige, interessante en mooie reis! Israel was leuk, Jordanie heeft mijn verwachting overtroffen. Afwisselend programma, prima hotels en alles goed geregeld. Gids in Jordanie was echt een topper!

 • 8 30-03-19

  Elisabeth

  Een mooie reis waar vooral Jordanie veel indruk heeft gemaakt. Een prachtige natuur en de stad Petra is zeer boeiend. Ook Jeruzalem en Bethlehem waren interessant

 • 9 30-03-19

  Jolanda

  Super mooie reis. Veel gezien en gelopen. Jordanië en Jeruzalem zijn geweldig. Heel gezellige kleine groep 14 mensen. Ideaal.

 • 9 30-03-19

  Gerrit

  Ik heb een heerlijke reis gehad. Interessant door de (bijbelse) geschiedenis, maar ook door de huidige situatie in Israël. Jordanië was ook heel bijzonder. Jammer van het vele ronddwarrelende plastic, maar dat hoort helaas bij een land in ontwikkeling. De gids in Jordanië was top. De gids in Israël paste minder bij de groep helaas.

 • 8 16-03-19

  Riet

  Het was een mooie reis, veel gezien en de cultuur van Isreal en Jordanie een beetje kunnen proeven. Vooral Jordanie erg mooi.

 • 8 16-03-19

  Sanne

  Een hele boeiende en interessante reis waarbij je kennismaakt met twee bijzondere landen in het Midden-Oosten. Het is nog een relatief nieuwe reis, en er kunnen nog zeker wat dingen verbeterd worden in het programma e.d., maar ik heb er ontzettend van genoten.

 • 9 16-03-19

  Toon

  Een zeer bijzondere Sawadee reis naar twee zeer verschillende landen met een mooi aanbod in cultuur en natuur en bijzondere mensen

 • 8 16-03-19

  Peter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 16-03-19

  Adri

  Jordanië was leuk, Israel iets minder.

 • 8 03-11-18

  Rony

  Het bleek dat wij de eersten waren die deze reis in deze combi deden. We hadden 3 verschillende gidsen die nog nooit voor Sawadee hadden gewerkt en pas op laatst gevraagd waren , dat was op sommige punten merkbaar. Het was wel heel prettig dat het Nederlands sprekende gidsen waren. Dat was ook een reden om bij Sawadee te boeken. Doordat er zoveel geschiedenis kon worden verteld. Dat de reis niet eerder was gedaan was wel merkbaar. Doordat we een kleine makkelijke groep waren ging het meeste wel goed.

 • 8 03-11-18

  Trudi

  De reis was met een groepje van 10 personen. Ideaal. We waren de eerste groep die deze reis maakte. Er waren wat onduidelijkheden maar die zijn door contact met Sawadee opgelost.

 • 9 03-11-18

  Marco

  Hele leuke vakantie gehad, Leuke groep! Goede gidsen, zowel Israël als in Jordanië!

 • 9 03-11-18

  Jan

  Fantastische reis gehad met een leuke groep, door twee landen die totaal van elkaar verschillen. Goede hotels, de overnachting in Wadi Rum overtrof onze verwachting! Alle reisleiders waren kundig en zeer informatief.

 • 8 03-11-18

  Anoniem

  Mooie reis met veel cultuur en natuur.

 • 9 03-11-18

  Nils

  Een prima reis, de combinatie van Israël en Jordanië is heel geslaagd, 2 verschillende werelden beiden meer dan de moeite waard. Het was duidelijk dat wij de eerste groep waren die deze reis deden, niet alles in de reisbeschrijving klopte precies.

 • 10 03-11-18

  Gustaaf

  fijne combinatie van twee landen en twee culturen

 • 8 03-11-18

  Anja

  Ik vond dat de reis prima was voorbereid. Vragen vooraf werden keurig beantwoord. Tijdens de reis ook oplossing gevonden voor te vroeg vertrekkende gids. Alleen de informatie over het verblijf in de woestijn klopte niet, o.a. het meenemen van een slaapzak. Maar uiteindelijk positief, want het was luxer dan verwacht.

Rondreis Israël en Jordanië

Rijke geschiedenis en spectaculaire natuur

Rondreis Israël en Jordanië
15 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!