< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten meestal in zogenaamde funduqs: een herberg in een traditioneel huis, waar je met meerdere mensen in één ruimte slaapt. De sanitaire voorzieningen in deze funduqs zijn beperkt. Daarnaast slapen we een aantal nachten in comfortabele hotels met eigen voorzieningen. In Bir Ali, aan de Indische Oceaan, kun je je slaapzak op één van de rieten strandbedden leggen of in een klein hutje slapen. Ondanks dat we niet kamperen tijdens de reis, moet je toch zelf een slaapzak meenemen: lang niet alle funduqa zullen (schoon) lakengoed hebben.
In de funduqs is het lang niet altijd mogelijk een eenpersoonskamer te krijgen. De prijs van de eenpersoonskamer is er dus op gebaseerd dat je hier wél een kamer deelt. Mocht je ter plekke toch een eenpersoonskamer kunnen krijgen, dan moet dit ter plekke betaald worden.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de reis hebben we de beschikking over eigen terreinwagens. Er zitten maximaal vier passagiers in een auto.

Rondreis Jemen

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!