< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,8
8.5 116 beoordelingen
  • 8 20-10-17

    Stacy Bax

    - Goed georganiseerde reis - goede begeleider met erg veel en duidelijke uitleg - Prima hotels - Fijne voorbereidingen per app

  • 8 20-10-17

    Godelieve De Haas

    Een fantastische reis die zeker ook te danken is aan de gids. Wat was hij heel goed. Freddy (fadi is volgens mij zijn echte naam) heeft de reis heel goed begeleid en kon zoveel vertellen. Chapeau voor hem.

  • 8 20-10-17

    Willy Könst

    Een gave reis waarbij je een groot deel van Jordanië kunt ontdekken en bewonderen. Een fantastische reisleider die van grote toegevoegde waarde was. Programma is er vol en druk. De luxe van sommige hotels kon niet gebruikt worden door late aankomst en vroeg vertrek.

  • 9 20-10-17

    Jozef Wauters

    Jordanië is een verbazingwekkend land. Het oogveblindende Petra, de Romeinse site in Jerash, het drijven op de dode zee, koraal en vissen kijken in de Rode zee, de kruisvaardersburchten, de mozaïeken in Madaba, de berg van Mozes......een aaneenschakeling van hoogtepunten.

  • 9 20-10-17

    Marieke Zomer

    Zeer complete reis waarin alle hoogtepunten van Jordanië worden aangedaan. Goed georganiseerd qua dagprogramma, met een goede gids en chauffeur.

  • 9 13-10-17

    Ad Jacobs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-17

    Joke Truijens

    Mooi land, mooie reis

  • 8 13-10-17

    Vera Grootegoed

    Het was een prachtige reis en goed georganiseerd.

  • 8 13-10-17

    Nardy Welling

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-17

    Marianne Veenema

    Prachtige reis! Genoten van een hele gezellige groep in een schitterend land !

  • 10 13-10-17

    Esther De Groote

    De 8 daagse reis 'hoogtepunten van Jordanië' geeft precies weer wat voor reis dit is. In een week maak je kennis met een heel bijzonder land en haar vriendelijke bevolking! Een land met een bijzonder mooi afwisselend landschap, een land met een verleden, unieke bijzonderheden en heerlijk eten! Een land waar je je welkom en veilig voelt!

  • 8 13-10-17

    Riky Van Tilborg

    Een unieke ervaring in een prachtig woestijnland.

  • 9 13-10-17

    Leon Willems

    Leuke reis. Vol programma. Maar 8 dagen is precies lang genoeg om hoogtepunten te zien.

  • 8 13-10-17

    Maria Reutelingsperger

    Prima afwisselende reis, goede reisbegeleiding, mooie dingen gezien, leuke groep. Had graag wat langer in de woestijn willen zijn, misschien als optie? Ook was het handig geweest als de slaapzak die je mee moest nemen en achteraf niet nodig bleek te zijn, je dat vooraf had geweten, scheelt in bagage. Hotels en ontbijt helemaal goed.

  • 8 13-10-17

    Coen Mol

    Mooie reis, veel gezien, vol programma, gelukkig nog twee dagen bij geboekt in Aqaba om van alle belevenissen en bezienswaardigheden bij te komen. Twee goede nederlands sprekende reisleiders er bij en touringcar chauffeur. Hotels waren prima, wat je kan verwachten in deze contreien.

  • 9 22-04-17

    Marjo Swinkels

    Fantastische reis. Je waant je in een heel andere wereld. Van de eerste tot de laatste dag een zeer goed georganiseerde reis. Heel veel gedaan/gezien.

  • 9 22-04-17

    Marga Dijkstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-04-17

    Susanne Vermeer

    Een prachtige reis in vlot tempo langs alle hoogtepunten van Jordanië. Het was ontzettend goed geregeld!

  • 10 22-04-17

    Anke Pastoor

    Jordanië. Ik heb erover gelezen, foto's gezien en ja, dat was het land wat ik graag zou willen bezoeken. Samen met mijn bijna 18-jarige dochter heb ik eind april 2017 Jordanië bezocht. Na heel veel zoeken op internet kwam ik uit bij de reisorganisatie Sawadee en heb ik samen met mijn dochter gekozen voor de groepsreis van 8 dagen. Het was fijn dat we de groepssamenstelling konden zien waardoor we wisten dat het een gemêleerd gezelschap was waar ook meerdere jonge mensen tussen zaten. Dat was fijn voor mijn dochter. Toen de boeking rond was konden we beginnen met onze voorbereidingen. Al die tijd hadden we goed contact met de medewerkers van Sawadee en konden we met vragen steeds bij hen terecht. Op 22 april was het dan zover. De reis overtrof onze verwachtingen. Wat een prachtig land! Onder leiding van onze Nederlands sprekende Jordaanse tourgids Ferdy hebben we het land doorkruist. Ferdy die alles regelde (ik regel wel even handdoeken bij de Dode Zee dan kun je je eigen handdoek droog laten), ik ga even water voor jullie kopen. Ferdy, die ons bezield vertelde over zijn land, inwoners, cultuur en natuur. In Jordanië ben je geen toerist maar gast! We hebben heel veel gezien, gedaan en plezier gehad. Alles was goed geregeld. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld! Dank jullie wel Sawadee en dank je wel Ferdy. Het was een onvergetelijke reis waar we nog vaak aan terug zullen denken!

  • 9 22-04-17

    Marion Princen

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Jordanië Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Jordanië

image
8 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.