< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,8
8.5 135 beoordelingen
  • 10 22-12-17

    Janneke Berkhof

    Geweldige reis! Zonder verwachtingen erheen gegaan, maar wat was het mooi. Leuke bevolking die het leuk vinden om een praatje te maken. Reisbegeleider Ferdy maakte de reis helemaal af met zijn mooie verhalen.

  • 8 22-12-17

    Mirjan Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-12-17

    Anoniem

    Goed programma, mooi opgebouwd naar hoogtepunten Petra en Wadi Rum.

  • 9 22-12-17

    Chris Veldwijk

    Een prachtige reis met een mooie afwisseling cultuur en natuur. De Jordaanse reisleider/gids wist ons mee te nemen in verhalen over de cultuur en geschiedenis van het land. Dat maakte deze reis extra mooi en zeker onvergetelijk.

  • 8 22-12-17

    Aleida Drent

    Behalve lange wachten op visum in Amman, was het goed geregeld. Onze reisleider Ferdi maakte het een extra bijzondere reis!

  • 8 22-12-17

    Erica Mattyns

    Had ik de 12-daagse reis maar geboekt. Zoveel te zien en zo mooi allemaal. Ik zal vast nog eens terug moeten.

  • 8 22-12-17

    Martijn Houkes

    Prachtige reis

  • 10 22-12-17

    Manon Van Der Sloot

    Het wa echt geweldig! Een leuke groep, leuk programma en natuurlijk een geweldige reisleider (Ferdi)

  • 8 22-12-17

    Wiro Pillen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 22-12-17

    Eline Scheffers

    Geweldige gids! Ferdy is betrokken, weet veel van het land en regelt alles voor je. Het land is zoveel mooier dan ik had gedacht. De hotels niet altijd even geweldig maar dat is snel vergeten. De reis door de woestijn is lang maar zeker niet saai. De jeep tocht tegen mijn verwachting in een echt hoogtepunt. Net als Petra en dan vooral de klim naar de monestry en dan theedrinken bij dat geweldige uitzicht. Ik kan het iedereen van harte aanraden omdat het land zoveel te bieden heeft. En de mensen zijn vriendelijk en zeker niet opdringerig. Als je 'no thank you' zegt tegen een verkoper dan is het klaar.

  • 8 22-12-17

    Rina Groot

    De gids ferdie was excellent, een fijne gastheer en hij heeft ons super begeleid door het land. De plek waar we de dode zee ingingen was slecht, te klein strand, golven en kiezels. Geef als tip, waterschoentjes mee te brengen. Nu was de dode zee ervaring voor een aantal mensen niet prettig. Het was fijn om in de wadi rum de vip tenten te hebben, nu hadden we een eigen wc en hoefden we s nachts niet naar buiten.

  • 8 22-12-17

    Judith Meyer

    Prachtige reis door een mooi land. Onze Jordaanse reisbegeleider Fadi of Ferdi is een topreisbegeleider, niets was hem te veel, ook al was hij grieperig. Spreekt uitstekend Nederlands en is een rasverteller met humor en uitgebreide historische kennis. Hotels ok. Bus met prima chauffeur en als verrassing uitstekende wifi (in tegenstelling tot wifi in de hotels).

  • 8 22-12-17

    Willemien Geboers

    Leuk en afwisselend programma, eenvoudige maar prima accommodaties, een geweldig goede reisleider en een prima chauffeur die ons veilig door het land vervoerde.

  • 8 18-11-17

    Margo Van Der Looij

    In 8 dagen hebben we de hoogtepunten van Jordanieë gezien. Was mooi en goed te doen in deze tijd.

  • 9 18-11-17

    Shane Kleyhorst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-11-17

    Patricia Hoendervangers

    Een prachtige reis langs alle hoogtepunten van Jordanië. Alles was ontzettend goed geregeld. Met dank aan onze gids (Achie), een topper!

  • 8 18-11-17

    Frans Van Hees

    Goede gids, mooi programma

  • 8 18-11-17

    Thomas De Haan

    Jordanië is een prachtig en veilig land om naar toe te reizen. Bij deze reis zie je in korte tijd de hoogtepunten van het land en toch genoeg rust door de relatief korte reisafstanden. Aanrader!

  • 9 18-11-17

    Mariska Lievaart

    Goede reisleider, programma was goed samengesteld, vervoer was prima geregeld en een erg gezellige groep.

  • 8 20-10-17

    Stacy Bax

    - Goed georganiseerde reis - goede begeleider met erg veel en duidelijke uitleg - Prima hotels - Fijne voorbereidingen per app

Rondreis Jordanië Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Jordanië

image
8 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.