< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,8
8.9 12 beoordelingen
  • 10 27-09-17

    Jolijte Sepers

    Een geweldige reis. Zeer gevarieerd. Oudheidkunde, de stad, de natuur, het culinaire gedeelte, de immense woestijn en 4-uur durende jeeptocht. Een programma in balans! Achmed is een topgids met inlevingsvermogen en oog voor behoeftes van de reizigers. En hij beheerst de Nederlandse taal en de humor. Geen vraag is hem te veel. Hij heeft ook veel kennis van het land en zijn geschiedenis. Weet actie en rustmomenten af te wisselen en is oplossingsgericht. Tijdens de busreis perfecte verzorging qua eten en drinken. Bedankt Achmed en Sawadee, jullie zijn een perfect koppel!

  • 8 27-09-17

    Sylvia Albers

    Super leuke reis, gezellige groep, goede reisleider, mooi weer en lekker eten!

  • 8 27-09-17

    Makda Ghebreyesus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-09-17

    Nicolette Fiets

    Ik wist vooraf niet wat te verwachten van een groepsreis, maar het is me echt bevallen. Geweldige gids, leuke groep en een mooie reis in een bijzonder land.

  • 8 27-09-17

    Bianca Steentjes

    Afwisselend, veel mogelijkheden, goed georganiseerd en top reisleider / gids.

  • 8 27-09-17

    Robert Kuhn

    zeer goed geregeld

  • 9 27-09-17

    Lisa Boerlage

    Vond het echt heel goed. Vooral de lokale gids, die onze vakantie een feestje maakte. Bedankt Achie voor je goede zorgen. Voor wie graag Jordanië wil ervaren in een korte tijd is deze reis een echte aanrader. Van begin tot eind genoten

  • 9 27-09-17

    Kees Tijdink

    Een drukke compacte reisleider. Veel zien in een relatief korte tijd.

  • 10 27-09-17

    Liesbeth Lenssen

    Dit was mijn eerste groepsreis en de ervaring oversteeg mijn verwachting. Goed opgebouwde reis, perfecte mix tussen cultuur & natuur, prima sfeer in de groep en de bezielende, zorgzame begeleiding van de gids maakten het geheel tot een onvergetelijke ervaring.

  • 9 27-09-17

    Monique Douma

    Geweldige reis! Indrukwekkend! Enorm veel gezien en gedaan in 1 week. Achmad (Achie), onze gids was meer dan geweldig, erg zorgzaam, een lieverd!

  • 10 27-09-17

    Sjouk De Boer

    Het is een geweldige reis geweest. We zijn echt van hoogte punt naar hoogte punt gegaan. Wat een pracht en historie heeft dit land. Van Jerash via het zwemmen in de Dode Zee, mount Nebo naar het Dana reservaat. En dan Petra wat onvoorstelbaar mooi en veel groter dan ik dacht. 2de dag om 6.00 uur bij de poort om nog voor een paar uur rond te kunnen dwalen. Ook niet te vergeten de jeeptocht in Wadi Rum. Dit alles met veel passie, kennis en zorg door onze gids Ahmad begeleidt.

  • 9 27-09-17

    Arjan Non

    Geweldig land, leuke groep, leuke reisleider. Intensief, maar super ervaring

Rondreis Jordanië Pop-Up

Culinair en avontuurlijk Jordanië

Jordanië Petra schatkamer
8 dagen vanaf € 798
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.