< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,4
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,8
9.0 29 beoordelingen
  • 9 25-03-18

    Koos Krom

    Fantastisch land, indrukwekkende natuur, interessante cultuur, en vooral zeer vriendelijke mensen ontmoet. Onze gids Ferdy was een absoluut toegevoegde waarde met zijn Jordaanse roots, ongelooflijke kennis van het verleden en heden, zijn uitstekende Nederlands en zijn aimabele persoonlijkheid. Superreis, maar met verbeterpuntjes betreffende de laatste dag en de overnachting in de woestijn.

  • 10 25-03-18

    Sanne

    Prachtige reis met veel activiteiten & excursies. Goed georganiseerd en een ontzettend goede en leuke gids die heel veel weet te vertellen over land, cultuur en hoogtepunten met een persoonlijk randje. Mijn complimenten!

  • 9 25-03-18

    Janine Van Den Kerkhof

    Prachtig land, goed georganiseerde reis!

  • 8 25-03-18

    Rob Van Den Berg

    Dank zij ferdi, onze jordaanse reisleider, was deze reis naar jordanie meer dan geweldig. Hij vertelde , in perffect nederlands, over de plaatsen die wij bezochten. Hij wist enorm veel, ook veel wetenswaardigheden van en over jordanie

  • 8 25-03-18

    Franziska Roberz

    Leuke reis. Hele goede reisleider. In een korte tijd veel gezien en gedaan

  • 9 25-03-18

    Laura Van Groningen

    Geweldige, afwisselende reis. Van begin tot eind alleen maar hoogtepunten. Veel activiteiten waardoor ik het gevoel had ik dat ik veel langer dan een week weg was! De tijd is goed benut en de reis goed georganiseerd. De bevolking is vriendelijk en het land heeft een rijke geschiedenis. Reisbegeleider Ferdy was top! Hij weet veel van het land en wist de geschiedenis en cultuur met de nodige humor en persoonlijke verhalen goed over te brengen. Fantastische reis.

  • 9 25-03-18

    Monique Schaafsma

    Afwisselende reis met alleen maar hoogte punten. Is een erg veilig land met heel aardige mensen en een rijke geschiedenis. Onze gids Ferdy was fantastisch! Hij weet veel van het land en heb door zijn manier van vertellen nu eindelijk wat geschiedenis onthouden. Verder heeft hij de hele reis zeer goed voor ons gezorgd en alles goed geregeld. Heerlijke vakantie.

  • 8 25-03-18

    Mariella Klomp

    Fantastische gids, grootte van de groep prima, goede accomodaties en gevarieerd programma

  • 9 25-03-18

    Marianne Visser

    Onze gids Ferdy heeft ons, mede door zijn prachtige verhalen, een heel bijzonder Jordanië laten zien en beleven. Zijn kennis over de geschiedenis en de cultuur van zijn land, verteld met de nodige humor, maakte deze reis er een om nog lang aan terug te denken.

  • 8 25-03-18

    Corrie Leijten

    Mijn eerste groepsreis, dus geen ervaring. Alles perfect geregeld, voelde me meteen heel vertrouwd en veilig in de groep. Programma was behoorlijk vol, maar goed dat was mijn eigen keuze. Reisleider > uitmuntend.

  • 9 04-02-18

    Gwen Paling

    Geweldig concept! Cultuur, culinaire hoogstandjes en je welkom voelen!

  • 10 04-02-18

    Marianne Kooijmans

    Elke dag was weer anders en goed gevuld met diverse bezienswaardigheden/bezigheden. Het was een hele leuke groep, dat is altijd maar afwachten. En de gids was echt de beste die we ooit gehad hebben. Wat een aardige man, wat een kennis en wat was hij objectief. We hebben veel gehoord over de geschiedenis, maar ook over de Jordaanse cultuur.

  • 10 04-02-18

    Joukje Van Den Berg

    Behalve de prachtige bezienswaardigheden, had Ahmad als reisbegeleider heel veel toegevoegde waarde. Hij vertelde zoveel achtergrond verhalen, dat je je reisgids wel in de koffer kon laten; zowel over de oudheden, de linken met Christendom en Islam, als over familieleven en politiek. Prettig was zeker ook de harmonieuze groep en de ruimte in de bus zodat je ook lekker op jezelf kon zitten. De kookworkshops en het eten bij de Jordaanse familie brachten de cultuur dichter bij. We hebben thuis al onze eerste Jordaanse maaltijd gekookt. Kortom: een 8 daagse intensieve onderdompeling in Jordanië die 100% de moeite waard was.

  • 9 04-02-18

    Lucia Van Westerlaak

    Genoeg afwisseling, genoeg comfort, een heel goede gids, goed eten, goede bedden .

  • 10 04-02-18

    Henk Holtmaat

    een zeer goed georganiseerde reis. met vele hoogte punten. en natuurlijk een werkelijk zeer goede reisleider.

  • 10 04-02-18

    Annick Nerinckx

    Goede afwisseling tussen cultuur en natuur.Uitermate toegewijde en bekwame gids !!!!

  • 10 27-09-17

    Jolijte Sepers

    Een geweldige reis. Zeer gevarieerd. Oudheidkunde, de stad, de natuur, het culinaire gedeelte, de immense woestijn en 4-uur durende jeeptocht. Een programma in balans! Achmed is een topgids met inlevingsvermogen en oog voor behoeftes van de reizigers. En hij beheerst de Nederlandse taal en de humor. Geen vraag is hem te veel. Hij heeft ook veel kennis van het land en zijn geschiedenis. Weet actie en rustmomenten af te wisselen en is oplossingsgericht. Tijdens de busreis perfecte verzorging qua eten en drinken. Bedankt Achmed en Sawadee, jullie zijn een perfect koppel!

  • 8 27-09-17

    Sylvia Albers

    Super leuke reis, gezellige groep, goede reisleider, mooi weer en lekker eten!

  • 8 27-09-17

    Makda Ghebreyesus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-09-17

    Nicolette Fiets

    Ik wist vooraf niet wat te verwachten van een groepsreis, maar het is me echt bevallen. Geweldige gids, leuke groep en een mooie reis in een bijzonder land.

Rondreis Jordanië Pop-Up

Binnenkort boekbaar.

Jordanië Petra schatkamer
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.