< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,6
8.6 540 beoordelingen
  • 8 29-10-16

    Ans Faes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-10-16

    Marijke Vonk

    Prachtige reis met veel hoogte punten Enthousiaste reisbegeleider.

  • 9 29-10-16

    Carlo Daniels

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-10-16

    Kristien Smans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-10-16

    Mieke Meuwissen

    De reis was mooi, gevarieerd een interessant. Gids Feisal was super !

  • 8 29-10-16

    Hub Wollersheim

    Goed overzicht Wat kort, graag iets meer gezien en af en toe rust dag Prima gids Leuke groep

  • 8 29-10-16

    Koen Winnepenninckx

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-10-16

    Anne Karelse

    Jordanië is een fantastisch land om te bezoeken, met o.a. de mooie oude Romeinse steden, de dode zee, de woestijn en natuurlijk Petra. Ook kan je hier heerlijk eten. De reis zat goed in elkaar, het was een afwisselend programma en een relaxed reistempo. De reisleider was echt top, hij zorgde erg goed voor ons waardoor wij een super vakantie hebben gehad.

  • 9 29-10-16

    Danielle Van De Vloet

    Een heel mooie en afwisselende reis waarbij cultuur en natuur een mooi evenwicht vormden. Prima reisbegeleiding.

  • 9 29-10-16

    Eric Kessels

    prima organisatie met een gevarieerd programma en met een uitstekende lokale reisleider

  • 8 29-10-16

    Roelof Willemze

    Mooie reis, lekkere korte reis afstanden en veel eigen vrije tijd met keuze mogelijkheden.

  • 10 29-10-16

    Ione Ciolina

    Goed georganiseerde reis met een geweldige gids, die je nog meer het gevoel gaf echt gast te zijn in dit vriendelijke land

  • 8 29-10-16

    Ingrid Van Loon

    Jordanië kent vele hoogtepunten, zowel in natuur als in cultuur natuurlijk. De lange wandeling in Dana NP is echt een aanrader. Ook Wadi Rum heeft me erg verbaasd, hoe afwisselend een woestijn kan zijn!. Petra in één dag vond ik echt te kort, zou graag nog wat langer zijn gebleven.

  • 7 15-10-16

    Ben Bausch

    Mijn totaalbeoordeling heb ik grotendeels laten afhangen van de lokale reisgids de reisbegeleiding en de sanitaireruimte bij de accomodaties. Verbeterpunten volgens mij zijn: 1) De lokale reisgids, deze doet uitsluitend zijn theoretische kennis vertellen. (zonder passie om het interessant over te brengen) 2) De hygiene in de sanitaireruimte. De reisbegeleiding was prima!

  • 8 15-10-16

    Cees Elich

    Over het algemeen vond ik het een heel mooie reis. Goede afwisseling tussen natuur en cultuur; aangename groepsgrootte (20 pers.). Uitstekende reisleiding en alle vermelde reisdoelen zonder vertraging of uitval gehaald. Een minpunt vond ik de overnachting in een bedoeïnentent in Wadi Rum. Hoewel vermeld op jullie app dat het allemaal eenvoudig zou zijn, was het toch veel primitiever dan ik had gedacht.

  • 8 15-10-16

    Willy Poelhekke

    Mooie reis door veelzijdig land. UItstekende reisbegeleidster Nina. Accommodatie Wadi Rum wel erg primitief (kan graadje beter en eventueel één nacht korter). Aangenaam reisgezelschap. Goede chauffeur Khalid. Prima reistempo met niet te grote afstanden en leuke stops.

  • 8 15-10-16

    Ella De Ruijter

    De hele reis zoals in de beschrijving stond is uitgekomen. Goed georganiseerd en alles op tijd. Verwachtingen zijn helemaal uitgekomen.

  • 8 15-10-16

    Nol De Jong

    Boeiende afwisselende reis; hier en daar wat weinig comfort.

  • 8 15-10-16

    Berrie Aalberts

    Indrukwekkend. Bergketens in de woestijn met hier en daar een bladhoudende boom/ struik. Vreedzame samenleving tussen volkeren met hun eigen identiteit en geloof.

  • 8 15-10-16

    Cassandra Bosters

    Een hele gevarieerde reis met een goeie mix van cultuur en ontspanning. Fantastische reisbegeleidster Nina. Minpuntje was de kwaliteit van sommige hotels.

Rondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.198
Naar boven