< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,6
8.6 609 beoordelingen
  • 9 16-09-17

    Een geweldige reis!!! Heel pittig, maar krijg je dan ook wat voor. Zelf heb ik nog nooit zo'n geweldige reisbegeleider meegemaakt, met zoveel kennis van de geschiedenis van het land. Soms was het in de hitte wat veel, maar het is zeer de moeite waard om dit mee te maken.

  • 9 16-09-17

    Het was een reis om nog lang van na te genieten en te dromen. Een (Nederlands talige) Jordaanse reisleider die je maar zelden meemaakt, eentje die alles voor zijn gasten over heeft en trots is op zijn land. Jordanie is een prachtig land met prachtige mensen, gastvrij en open zoals je dat maar zelden meemaakt. Iedereen aan te raden om naar Jordanie te gaan.

  • 9 16-09-17

    Nanda Van Eeken

    mooie reis, alle hoogtepunten gezien. Zeer bekwame lokale reisleider die heel goed Nederlands sprak. Mooie hotels

  • 10 16-09-17

    Alet Kraal

    Hele fijne reisleider die veel over het land wist en z'n historie. Zelf een Jordaniër die perfect Nederlands spreekt met veel gevoel voor humor.

  • 10 16-09-17

    Theo Aalbers

    perfecte reis met een perfecte reisleider/gids. het was een voordeel dat de reisleider/gids Jordanier was en perfect Nederlands sprak. veel van de geschiedenis van het had wist en dit met humor kon vertellen. Bovendien organiseerde hij veel extra attracties, zoals bezoek aan een markt met uitleg over verschillende kruiden en noten. Bovendien kon hij erg goed op de Luit spelen en ong daatbij Jordaanse liederen. het bezoeken van de onderdelen van de reis was een genot!

  • 9 13-05-17

    Ariska Bosch

    De reis naar Jordanië was fantastisch. Jordanië is een prachtig en veilig land, en de lokale bevolking was ontzettend vriendelijk en gastvrij. We hadden ons geen betere reisbegeleider kunnen wensen dan Ferdy.

  • 8 13-05-17

    Kasper Koemans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 13-05-17

    Piet Berden

    De reis naar Jordanië was zeer informatief, we hebben zeer veel gezien, gevoeld, geproefd en geroken. Het gezelschap was een leuke combinatie van jongeren en ouderen en er was een 'klik' met alle deelnemers. Met Ferdy hadden we een meer dan voortreffelijke gids en ambassadeur van Jordanië.

  • 9 13-05-17

    Betty De Graaf

    De gehele reis was goed verzorgd, vervoer met bus, hotels prima etc. De buschauffeur betrouwbaar en gezellig, maar bovenal onze fantastische gids/ reisbegeleider Ferdy heeft voor onze hele groep deze reis naar een hoogte getild die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Zijn Jordaanse afkomst in combinatie met zijn kennis van Nederland en de Nederlandse taal maakte dat hij ons veel inzicht kon geven in het land Jordanië en zijn historie en huidige bewoners.

  • 9 13-05-17

    Joost Weber

    Programma zat goed in elkaar, goede afwisseling van toeristische hoogtepunten, cultuur, ontspanning, reizen door afwisselende woeste landschappen. De reisleider Ferdy heeft door zijn enthousiasme, inzet en kennis van zaken een belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van de reis. Zijn eigen ervaring in Nederland, met Nederlanders en zijn goede kennis van het Nederlands vormen een unieke combinatie met zijn Jordaanse afkomst en achtergrondkennis van hoe e.e.a in Jordanië werkt en mogen daarom niet onvermeld blijven.

  • 9 13-05-17

    Tonny Van Enckevort

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-05-17

    Nienke Kaspersma

    Prachtig land met duizenden jaren geschiedenis. Fijne en zeer zorgzame gids met veel kennis van het land. Goede en soms verrassende accomodaties.

  • 8 13-05-17

    Riemke Wijbrandi

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 13-05-17

    Jannie Altena E/V Haitink

    Het is een afwisselende reis met een mix van natuur en cultuur, precies wat ik ervan verwachtte. De reisbegeleider Ferdy is een lot uit de loterij: betrokken, weet alles en heeft humor, kortom een perfecte ambassadeur.

  • 10 13-05-17

    Laura Gangemi

    Prachtige reis op goed (niet te hoog, niet te laag) tempo, met goede afwisseling tussen de indrukwekkende bezienswaardigheden en onvoorstelbare natuur! Daarnaast is Fadi een erg goede reisleider die een extra dimensie geeft: als inwoner van Jordanië weet hij alles van het land, maar doordat hij de Nederlandse taal en cultuur goed kent, kan hij al zijn kennis extra goed overbrengen!

  • 10 06-05-17

    Siem Pols

    12-daagse rondreis Jordanië een aan een schakeling van hoogtepunten! Een reis die perfect in elkaar zit vanaf de boeking eigenlijk al. Heel veel is en wordt geregeld. Maar, ook voor eigen inbreng is er ruimte en zijn er mogelijkheden.

  • 9 06-05-17

    Eugenie Van Leusen

    Prachtige reis vol hoogtepunten. Strak en vol programma maar voldoende ruimte om wat te skippen als het teveel werd. Groepsleidster Jolinda enthousiast en zeer bekwaam en daardoor heel goede sfeer en openheid in de groep.

  • 8 06-05-17

    Hans Roet

    Zeer gevarieerd en interessant land, Jordanië. Ik had niet gedacht zo veel cultuur aan te treffen in dit land.

  • 8 06-05-17

    Laurent-Jan Dullaart

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-05-17

    Minna Nicolai

    Een goed georganiseerde reis met veel afwisseling in het programma. Genoeg tijd om de bezienswaardigheden te kunnen ervaren en beleven.

Rondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.198
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.