< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,6
8.6 763 beoordelingen
  • 8 05-05-18

    Jacqueline Kraft Van Ermel

    Een prachtige reis met goede opbouw qua cultuur & ontspanning. Petra was zeer indrukwekkend en fijn dat het in twee dagen bezocht kon worden. Je ziet al het prachtigs toch weer met een andere lichtinval of van een andere hoek en het nog mooier wordt. De woestijn was fascinerend, 's nachts onder de sterren, maar ook overdag. In de de Dode Zee is het erg grappig om wat te dobberen.

  • 7 05-05-18

    Piet Van Uden

    Een mooie, afwisselende en actieve reis door Jordanië, met zowel oog voor de indrukwekkende cultuur als voor de prachtige natuur in het land.

  • 8 05-05-18

    Marina Jansma

    Alles gezien wat ik wilde zien. Jammer dat er een lokale Engelse gids in de bus en bezienswaardigheden bij was en dat onze reisbegeleider dat niet mocht doen.

  • 8 05-05-18

    Paul Van Gerwen

    Goed georganiseerde reis langs de culturele hoogtepunten van Jordanië! Begeleiding was top en vakkundig! Reis biedt voldoende ruimte om activiteiten op eigen tempo te volbrengen.

  • 7 05-05-18

    Jan Willem Van Rooij

    Overall tevreden over de reis. Wat maakt het dan een 7? Sommige accommodaties vond ik minder. Ik vond het jammer dat er een Engelstalige gids bij was (was verplicht vanuit Jordanië), wel Nederlandse begeleidster (Nina was top overigens!)

  • 8 05-05-18

    Peggy Delsink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 05-05-18

    Peter Jansma

    Jordanië is een geweldig mooi land en met deze reis zie je alle hoogtepunten op een rustige en uitgebreide wijze. Top geregeld.

  • 9 05-05-18

    Marijke Roelofs

    Een fantastische afwisselende reis in een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. De gids was betrokken,zorgzaam en zeer ondernemend.

  • 8 05-05-18

    Yvonne Campschroer

    Ik wilde naar Jordanië vanwege Petra en dat was wonderschoon. Daarom alleen al vond ik het de moeite waard. De Dana vallei vond ik ook mooi en we hadden een bijzonder vriendelijke gids die ons op onze korte wandeling begeleidde. Tot slot vond ik de Wadi Rum een ervaring, weer een heel ander soort woestijn dan wat ik tot nu toe gezien heb. De mensen zijn vriendelijk. Wel een beetje op je qui vive zijn voor het manvolk in toeristische gebieden en de grote stad. Willen nog wel eens grijpgrage handjes hebben.

  • 8 05-05-18

    Luc Vermincksel

    Prachtige reis, goede mix tussen natuur en cultuur met Petra, Wadi Rum, Jerash en Dana als hoogtepunten.

  • 8 05-05-18

    Riet Kolkman

    Een geweldige reis,mede door onze reisbegeleidster Nina. Af en toe vond ik de voorzieningen te basic. Leuk de verrassing van Nina om b.v. een watermeloen te kopen en die te verdelen

  • 8 28-04-18

    Carla Van Onselen

    Reis was zeer afwisselend, cultuur en natuur. Prettige lengte van de reis, 12 dagen.

  • 8 28-04-18

    Toon Leenders

    Afwisselende reis, goede reisbegeleiding. Goede verdeling van tijd. De inbreng van de Jordaanse gids had beter gemogen maar heeft de reis niet echt beïnvloed.

  • 7 28-04-18

    Maria Van De Weijer

    Jordanië is een mooie reis met bezienswaardigheden.

  • 8 28-04-18

    Jose Bijlstra

    Reis: mooie reis in een mooi land met vriendelijke mensen en lekker eten. Qua reissamenstelling zouden wij liever een dag langer in Petra zijn gebleven en één overnachting in Wadi Rum ipv twee. Sawadee heeft het prima georganiseerd. Er was een goede balans tussen groepsacitivteiten en individuele tijd.

  • 8 28-04-18

    Wim Knopperts

    Jullie Jordanie reis is een absolute aanrader, maar ik vind de hotel accommodatie onder de maat. Ook gezien het land en het kwaliteit niveau wat je in Jordanie kunt verwachten, vind ik het niet oke. Ik krijg het gevoel dat de hotels een sluitpost zijn in jullie begroting. Jammer. Madaba was het dieptepunt en Hotel bij Petra het mooist. In Dana moeten ze nog een slagje maken, maar heeft zeker potentie.

  • 9 28-04-18

    Petra Bijman

    Een enorm afwisselende reis in een mooi land. Met vriendelijke mensen, lekker eten en veel prachtige natuur en historische steden en bezienswaardigheden.

  • 9 28-04-18

    Joke Neef

    Het was een prachtige reis. De mix van cultuur en natuur, religie en cultuur, heel oud en heel hedendaags: was in prettig evenwicht. Dat vond ik ook terug in de groepssamenstelling: van 17 tot 67: het was een reuze gezellige groep. Heel actief, geen flauwekul met rondgereden worden ofzo, maar je loopschoenen aan en gaan! Geleid door een toffe gids met aandacht voor iedereen.

  • 8 21-04-18

    Margriet Van Der Klauw

    Een prachtige reis met goede opbouw. Heel afwisselend en voor iedereen te doen. Je kunt het zelf zo zwaar maken als je wilt.

  • 9 21-04-18

    Bert Van Der Poot

    Een mooie reis van 12 dagen door Jordanië met afwisselend aandacht voor cultuur en natuur.

Rondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.198
Naar boven