< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,6
8.6 574 beoordelingen
  • 8 22-04-17

    Gré Koster

    Fijne, goed georganiseerde en begeleide reis

  • 9 22-04-17

    Madelon Alderden

    Mooie afwisselende reis zonder lange reisdagen. Mooi land met vriendelijke en gastvrije mensen.

  • 10 22-04-17

    Gustaaf Wiselius

    Leuke groep, mooie reis, goede gidsen, veel gehoord over het land, ga zo door!

  • 8 22-04-17

    Peter Van Der Burg

    Rondreis Jordanië. Erg afwisselend. Ondanks het gebrek aan groen een mooie natuur. Interessant om te zien hoe het dagelijks leven zich afspeelt in een islamitisch land. Minpuntjes; veel zwerfafval, steden zijn druk met verkeer en toeterende auto's, en soms ook wel vies. Maar ik ben sowieso geen stadsmens.

  • 9 22-04-17

    Toine Lemmens

    Een reis die in één woord 'breathtaking' was

  • 9 22-04-17

    Jozefien Dirkx

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-04-17

    Peter Dregmans

    Een adembenemende reis met een uitstekende balans tussen excursie en eigen in te delen tijd. Een top reisleidster met kennis van zaken!

  • 9 22-04-17

    Margot Verspuij

    Wat een geweldig land! Fantastische mensen en wat kan droogte er toch mooi uit zien.

  • 8 22-04-17

    Anne Schrader

    Prachtige reis waarbij veel mooie gebieden bezocht werden. Weinig lange reisdagen, waardoor je niet halverwege de reis al overspannen bent van de drukte. Je hebt overal genoeg tijd om te zien wat je graag wilt en er is ook genoeg vrijheid om individueel rond te kijken.

  • 10 22-04-17

    Leonie Los

    Jordanie is een supermooi land! Ook al is het heel droog, het landschap verandert steeds weer als je verder trekt. Hoogtepunten voor mij waren Petra en vooral Wadi Rum. 's Nachts buiten slapen onder een prachtige sterrenhemel en het langzaam licht zien worden 's ochtends was magisch. Ongelofelijk hoeveel verschillende kleuren je kan zien in de woestijn en ik was eigenlijk vergeten hoe echte stilte voelt. Super reisbegeleiding door Nine, die echt hart voor het land en de mensen heeft.

  • 9 22-04-17

    Hermien Kottelenberg

    Een goed georganiseerde reis met veel hoogtepunten, adembenemende uitzichten en plekken.

  • 9 01-04-17

    Babette Nijman

    Een bijzonder makkelijk bereisbaar land met vele verschillende hoogtepunten van natuur tot cultuur tot oudheden.

  • 8 01-04-17

    Eltjo Schut

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 01-04-17

    Wendy Koevoets

    Mooie en afwisselende reis met alle hoogtepunten van Jordanië. Jolinda was een geweldige begeleidster met veel kennis van het land.

  • 8 01-04-17

    Henk Ras

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 01-04-17

    Wesley De Bruijn

    Een zeer mooie en indrukwekkende Jordanië reis en van begin tot eind genieten. Je krijgt een goed totaal beeld van noord tot zuid. Heel afwisselend van drijven in de dodenzee tot overnachten in de woestijn. Ook niet te vergeten het indrukwekkende Petra wat een bijzondere bezienswaardigheid is. Zeer vriendelijke bevolking. Alles is goed geregeld zowel vooraf, de aanloop naar de reis, en ook tijdens de reis. Een aanrader!

  • 9 01-04-17

    Sophie Van Moll

    Heel veel indrukken op gedaan van een mooi land! Goede reisbegeleidster.

  • 9 01-04-17

    Monique Bruning

    Afwisselend, actief. Goede reisbegeleiding.

  • 8 01-04-17

    Gilbert Peters

    Goed programma, veel gezien in korte tijd en toch voldoende ruimte. Eenvoudige maar goede overnachtingen. Super reisbegeleidster Jolinda!

  • 8 01-04-17

    Bert Lieben

    Voor ons als plattelanders was het een geweldige ervaring om bergachtige landschappen, rotspartijen, enorme zandvlakten en archeologische wonderen te aanschouwen.

Rondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.248
Naar boven