< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,3
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,5
8.4 16 beoordelingen
  • 7 15-10-10

    Alexandra Steggerda

    Super.

  • 8 15-10-10

    Piet Dijkstra

    Prachtige reis, veel ervaringen , informatief en gezellig

  • 8 15-10-10

    Willy Nieuwhof

    prachtige reis

  • 8 30-04-10

    Heleen Achterop

    Dit was een reis die maakte dat ik twee weken totaal Knock Out ben geweest van mijn werk!, , Binnen 5 uur vliegen van Nederland ben je in een totaal andere wereld waarin een zeer afwisselend reisprogramma wordt aangeboden!

  • 8 30-04-10

    Karel Werschkull

    Hele leuke reis. Wadi rum en de sinai staan op mijn netvlies gebrand. Petra boeiend, maar erg vermoeiend. We hadden een uitstekende lokale gids daar. Jacine was een zeer goede reisbegeleider.

  • 8 18-12-09

    Ingrid De Bruin

    Prima reis, afwisselend.

  • 9 18-12-09

    Marijke Storm

    Een reis om iedereen aan te raden. De woestijnen vormen een wereld van grote schoonheid en bijzondere kleuren. En het kan heel stil zijn in de woestijn. Loop rond bij het opkomen van de zon en geniet van het lciht dat over het zand en de rotsen komt. Jordanië een aangenaam land om te bezoeken: zeer vriendelijke mensen, goed eten, prachtige landschappen.

  • 9 18-12-09

    Mieke Thomas

    Erg mooie afwisselende reis waarin cultuur en sportieve activiteiten elkaar mooi afwisselen.

  • 9 13-11-09

    Cindy Dekien

    Super de luxe reis , waar ik echt heb van genoten!

  • 9 13-11-09

    Marius Schepman

    Schitterende reis met woestijntochten en overnachtingen onder de sterrenhemel. Bezoek aan cultuurhoogtepunten als Petra, Jerash en reizen in de voetsporen van Mozes.

  • 10 13-11-09

    Rob Bouwman

    Zal deze nooit vergeten, staat in mijn geheugen gegrift zoals de 10 geboden in steen waren gebeiteld.

  • 9 13-11-09

    Ronny Pieters

    Ik was eigenlijk vertrokken zonder idee wat er te zien en te doen was, wat een verassing, gewoon fantastisch. Perfecte begeleiding, prachtig programma en perfecte timing. Deze reis krijgt een 9,5 op 10, ik heb er enorm van genoten en ben er zeer tevreden over. Merci Sawadee

  • 8 16-10-09

    Annelieke Bruijns

    Interessante reis, afwisselend, mooie combinatie van cultuur en natuur, stevige wandelingen trokken me ook erg aan.

  • 8 16-10-09

    Carolien Van Der Vlies

    Ik vond hem fantastisch!

  • 8 16-10-09

    Atie Scholten

    Reis zat goed in elkaar.

  • ? 16-10-09

    Nel Scholten

    Ik heb deze reis als ZEER bijzonder ervaren Jammer dat het voor mij maar een halve reis is geweest (ivm ziekte) maar heb ik nog en reden om reis opnieuw te maken. Ondaks ziekte overheerst goede gevoel bij de reis.

Rondreis Jordanië en Sinaï

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!