< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,6
8.2 9 beoordelingen
  • 9 20-12-09

    Karel Reijers

    Deze reis door Libie is een geweldige ervaring. Je reist rond in een volstrekt uniek land. De landschappen zijn werkelijk adembenemend en de mensen uitermate vriendelijk en gastvrij. Voor wie van woestijnlandschappen en veel ruimte houdt is deze reis een absolute must. En of dat nog niet genoeg is, krijg je er nog een aantal prachtige Romeinse steden op de koop toe bij.

  • 9 20-12-09

    Marie Antoinette Westra

    Goed uitgebalanceerd programma, zeer goede lokale reisleider.

  • 9 20-12-09

    Theo Den Exter

    Een fantastische reis naar een nog niet betreden gebied. Over Libie gaan de meest uiteenlopende gedachten, maar de werkelijkheid is: een vriendelijke en open cultuur die klaar staat om jou het mooiste te laten zien wat zij bieden heeft. Ik heb me er veilig gevoeld. Zowel Gadames als de Akakus woestijn is een schitterende en afwisselende beleving welke ik niet snel vergeten zal.

  • 7 20-12-09

    Ferry Peeters

    Reis was prima, de groep echter behoorlijk lastig. Daar kan Sawadee niets aan doen maar beinvloed wel degelijk de uiteindelijke mate van het reisgenot.

  • 8 06-12-09

    Eleanora De Jonge

    Prima. Wel dient er goed naar voren te komen dat dingen niet altijd soepel kunnen verlopen. Je dient je bewust te zijn van het feit dat het geen reis is die luxe is.

  • 8 18-10-09

    Floor Barendregt

    Een goedgemengde reis van cultuur en natuur. Het cultuurgedeelte werd mede een succes door de zeer gedetailleerde informatie tijdens de rondleidingen door onze gids Abdullah. Informatie zowel over de drie belangrijke oude kuststeden als over de Ghadames etc. Voorts is de jeeptocht door de woestijn een geweldige ervaring en ik ben blij dit te hebben mogen doen

  • 8 18-10-09

    Joy Pauw

    Een heel aantrekkelijke reis en voldoende comfort wanneer je je daarop hebt ingesteld.

  • 7 18-10-09

    Marga Godschalk

    Het was een leuke reis. Heel interessant om alle oude opgravingen te zien. De woestijn was prachtig. De chauffeurs waren aardig en heel goed. We hebben met een gerust hart dwars door de woestijn gereden. We hebben heerlijk gegeten. De koks in de woestijn waren erg goed. De reisleiding was leuk. Heel indrukwekkend om Tripoli te zien.

  • 9 18-10-09

    Reinier Van Der Neut

    Een prima combinatie van cultuur en natuur. De uitgestrektheid van het land en de schoonheid van de woestijn zullen op iedereen grote indruk maken. Als westerse toerist kan je je ook in de steden prima op je gemak voelen, al kan je je verbazen over sommige aspecten van de Arabische samenleving.

Rondreis Libië

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!