< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 11 beoordelingen
 • 9 11-02-11

  Gwen Paling

  De verlaten woestijn van Libie is een fan-tas-tische reisbestemming voor iedereen die wil los komen van het hectische westerse leven. Door zang, dans en gezelligheid bij het kampvuur kun je niet anders dan blij en ontspannen worden!!

 • 8 19-12-10

  Marga De Vries

  Geweldig

 • 8 17-10-10

  Els Wolffenbuttel

  De libiers zijn hele vriendelijke mensen en de woestijn is adembenemend mooi. Ik zou zeggen, iedereen mist iets bijzonders in zijn leven als hij geen kennis heeft gemaakt met de woestijn

 • 8 17-10-10

  Barbara Kouwenhoven

  Prachtige reis, mooie woestijn, leuke reisgenoten. Voor herhaling vatbaar!

 • 9 17-10-10

  Ben Verschoor

  deze reis moet iedereen een keer in z'n leven gemaakt hebben.

 • 9 17-10-10

  Will De Hek

  Ons oordeel over deze reis is niet in 80 woorden te geven. Daarom zullen we (eventueel separaat) een mail hierover zenden. Hierin zullen we uitgebreid onze waardering over de reis en begeleiding uitspreken met daarbij een kritische kanttekening over het groepsfunctioneren.

 • 9 17-10-10

  Ina Tossens

  Dit was een overgetelijke reis. Ik ben verliefd geworden op de woestijn. De verscheidenheid van de natuur, elke dag zagen we een ander type woestijn. De ongelooflijk lieve Libische mensen. Kortom, het beeld dat ik, westerling, over Libie had is nu totaal anders geworden. Ik wil zo direct weer vertrekken.

 • 9 17-10-10

  Luc Verstraelen

  geeft een ander beeld van lybie dan de media, , ik denk dat de gastvrijheid omgekeerd evenredig is met de politieke situatie van een land

 • 10 17-10-10

  Ingrid Regout

  Mijn jarenlange wens om de woestijn te zien en te beleven is met deze reis volledig vervuld. Nooit geweten dat de woestijn zo gevarieerd kan zijn en zo adembenemend mooi! Een aanrader voor wie bereid is wat comfort in te leveren.

 • 8 27-11-09

  Gerda Timmerman

  Prima reis mooie woestijn.

 • 9 27-11-09

  Irmel Daanzen

  Ik heb deze reis gekozen om een paar dagen midden in een mooie woestijn te zijn. Deze reis heeft mij precies gebracht wat ik ervan had verwacht. Ik heb al in verschillende woestijnen individueel gereisd en weet dus aan wat zo'n reis bij mij moet voldoen

Rondreis Libië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Los jij de puzzel het snelst op?


Ben jij goed in puzzelen? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je!

Los de puzzel zo snel mogelijk én in zo min mogelijk kliks op en wie weet ben jij de winnaar van een GoPro Hero 7 White!

Ben je er klaar voor?