< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 34 beoordelingen
 • 9 22-02-19

  Henriette Verschuren

  Interessante reis. Veel geleerd over Marokko in al haar facetten en ook zeer veel gezien. Hierdoor wel een intensieve reis. Samir is een geweldige reisleider en heeft zeker bijgedragen aan het plezier en mijn kennistoename.

 • 8 22-02-19

  Anne Van Paassen

  Goede indruk van het zuiden van Marokko. Veel afwisseling met bergen, vlaktes, steden, oases en de woestijn. Veel reizen met lange ritten in de bus, maar voldoende mooie stops die het lange reizen het waard maken.

 • 9 22-02-19

  Marie-Louise Schreurs

  In korte tijd kennisgemaakt met dit mooie land. Veel gezien van de prachtige natuur en bezoek aan allerlei ambachtelijke werkplaatsen.

 • 10 22-02-19

  Nadia Grossiord

  Heel leuke reis, met gevarieerde activiteiten en een gemakkelijke, enthousiaste groep. Maaltijden/Vervoer/hotels waren goed geregeeld. De groepleider, Samir, was fantastisch: hulpzaam, goed geinformeerd, goed georganiseerd en hartstochtelijk over zijn land. Een heel mooie ontmoeting.

 • 9 22-02-19

  Bart Noordover

  Prachtige reis met een uitstekende gids. Zeer afwisselend programma en veel uitleg over Marokko en de cultuur. Wel vrij lange dagen in de bus, maar dat wisten we van tevoren.

 • 9 22-02-19

  Catharina Vreugdenhil

  Marokko is een prachtig land met gastvrije mensen, heerlijk eten, mooie lemelendorpjes en prachtige natuur. De woenstijntrip met kamelenrit, overnachting aldaar en 4weeldrive tocht was een ware belevenis. Daarnaast was onze gids bijzonder vriendelijk, inspirerend, daadkrachtig, had hij veel kennis en gaf goede tips. Jammer dat het maar 11 dagen was. Nadeel: de overstap in Duitsland.

 • 9 22-02-19

  Henk Van Telgen

  prachtige reis door een land met een duidelijk andere cultuur, vriendelijke mensen, leuke wetenswaardigheden!

 • 10 22-02-19

  Reiziger

  Fantastische reis, uitstekende gids, hij wist ons op zoveel bijzondere plekjes te brengen, waar je zelf waarschijnlijk niet zou komen. Hij gaf veel info over het land, zijn bevolking en geschiedenis. En hield met ieder rekening. Grote pluim voor Samir! Prachtige accommodatie, waarvan het loodgieterswerk af en toe wel wat te wensen over liet (alleen koud water). Hartelijke mensen, heerlijk eten. We hebben op en top genoten!

 • 8 22-02-19

  Geertje Van Der Leest

  Mooie, korte rondreis door het zuiden van Marokko. Veel gezien, relatief wel veel in de bus. Prima gids Samir die alles goed geregeld had. Weer een goede aanbieding van Sawadee.

 • 9 22-02-19

  Marion Setz

  Geweldige reis, veel gezien, genoten van de afwisselende landschappen, geuren en kleuren van Marokko. Uitsluitend vriendelijke mensen ontmoet, charmante hotels, lange busritten die ik erg rustgevend vond. Prima gezelschap, uitstekende gids.

 • 8 22-02-19

  Leny Uineken

  Prachtige reis, veel gezien en genoten! Goede indruk van land en natuur. Goede chauffeur en uitstekende gids.

 • 8 22-02-19

  Marjolijn Van Hees

  Reis was goed georganiseerd accomodaties simpel maar goed reisdagen lang naar voldoende dtops

 • 7 22-02-19

  Anita Wester

  De reis toont bijzonder mooi gevarieerde bergen en andere natuur. Daar heb ik zeer van genoten. Ook erg leuk qua culturele achtergrond; het weven van tapijten, het winnen van de Argan olie, het looien van dierenhuiden, het bezoeken van Ait Ben Haddou etc. Samir, de lokale reisbegeleider is echt gewéldig in zijn enthousiasme, het delen van info over het land en de mensen en historie en in zijn organisatietalent (heerlijke lunches gedurende de hele reis door) en in zijn humor.

 • 9 22-02-19

  Julienne Tullemans

  De pop-up reis naar Marokko is erg goed bevallen. Heel afwisselend, met een gids die een goede ambassadeur van zijn land is. Je krijgt informatie over het verleden van Marokko, het heden en de toekomst aan de hand van het landschap waar je doorheen reist. Mooie locaties waar de nacht werd doorgebracht. Geweldig fijne reisleider!

 • 8 21-09-18

  Anton Versantvoort

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 21-09-18

  Anja Van Der Wal

  Te veel in de bus zitten. Weinig relax tijd. Het zou beter zijn om niet van die lange lunch tijd te nemen. Dus vaker een picknick-achtige lunch hierdoor heb je meer tijd om andere dingen te ondernemen. Gids was erg goed en de chauffeur ook. Vliegreis heen met vertraging, hierdoor overstap gemist. Gelukkig redelijk opgelost door onze groep door de volgende vlucht te pakken.

 • 10 21-09-18

  Anjo Peereboom

  De reis was geweldig, heel veel gezien en gedaan. Hele goeie reisleider, die wist alles goed te regelen.

 • 8 21-09-18

  Frida De Man

  Prima reis. Wat te weinig tijd op de plaats van bestemming, misschien iets eerder vertrekken en een rustdag meer.

 • 8 21-09-18

  Wilma Van Wijk

  Ik heb genoten van de prachtige reis naar Marokko. Een mooi land met veel verschillende landschappen. Vooral de terracota kleuren samen met het daglicht bleven bijzonder mooi en elke weer weer anders. De reis is ook mede geslaagd door de jonge en zeer enthousiaste Marokaanse gids. Hij heeft ons veel bijgebracht over de natuur en cultuur van zijn land zonder ons in een bepaalde richting te duwen.

 • 7 16-03-18

  Kim Hagen

  Mooie veelzijdige reis door Marokko, relatief veel onderweg, maar daardoor zie je ook veel van het land in korte tijd. Mooie accommodaties.

Rondreis Marokko Pop-Up

Kasbah’s, steden en kamelen

Marokko
10 dagen vanaf € 848 € 748
Naar boven
 

Los jij de puzzel het snelst op?


Ben jij goed in puzzelen? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je!

Los de puzzel zo snel mogelijk én in zo min mogelijk kliks op en wie weet ben jij de winnaar van een GoPro Hero 7 White!

Ben je er klaar voor?