< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Hotel La Kasbah - Aït Benhaddou

    Op een terras met een mooi uitzicht op de kasbah van Aït Benhaddou ligt dit comfortabele hotel. De kamers zijn ruim. Er is een zwembad, een zonneterras en een aangename tuin. Het restaurant serveert Marokkaanse en Internationale specialiteiten.
  •  

    Hotel Meryem - Marrakech

    In het centrum van Marrakech en dicht bij veel bezienswaardigheden ligt dit aangename hotel. De kamers zijn netjes. Er zijn twee zwembaden, een sauna en massagemogelijkheden. De twee restaurants serveren prima Marokkaanse gerechten.

Accommodatie algemeen

In Aït Benhaddou en Marrakech zijn de hotels comfortabel. We overnachten hier in tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. De accommodatie in Amtoudi is zeer eenvoudig en je deelt het sanitair.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de reis in Marokko beschikken we over minibusjes.

Rondreis Marokko fotoreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!