< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel La Kasbah - Aït Benhaddou

  Op een terras met een mooi uitzicht op de kasbah van Aït Benhaddou ligt dit comfortabele hotel. De kamers zijn ruim. Er is een zwembad, een zonneterras en een aangename tuin. Het restaurant serveert Marokkaanse en Internationale specialiteiten.
 •  

  Hotel Meryem - Marrakech

  In het centrum van Marrakech en dicht bij veel bezienswaardigheden ligt dit aangename hotel. De kamers zijn netjes. Er zijn twee zwembaden, een sauna en massagemogelijkheden. De twee restaurants serveren prima Marokkaanse gerechten.

Accommodatie algemeen

In Aït Benhaddou en Marrakech zijn de hotels comfortabel. We overnachten hier in tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. De accommodatie in Amtoudi is zeer eenvoudig en je deelt het sanitair.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de reis in Marokko beschikken we over minibusjes.

Rondreis Marokko fotoreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
 • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
 • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.