< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,7
8.3 15 beoordelingen
  • 8 06-10-12

    Ineke Janssen

    Zeer verzorgde en gevarieerde luxe reis, op en top veilig en vriendelijk. Maar wel meer een fotocursus dan een een reis met veel gelegenheid om vrij te fotograferen

  • 8 06-10-12

    Dick Van Doorn

    Mooie reis, prima reisleider, voldoende en uitstekende gelegenheid om te fotograferen. Mooie route en een zeer afwisselend programma.

  • 8 31-03-12

    Joost Knegt

    Mijn ervaring met de fotoreis naar Marokko is dat er veel aandacht was voor de gewoonten em levenswijze van de bevolking en dat we hebben kunnen vastleggen op welke wijze deze van grotbewoners gleidelijk tot stadsbewonders zijn gegroeid. Het landschap was uitermate droog en dor, maar desondanks van een indrukwekkende schoonheid.

  • 8 31-03-12

    Dries Van Veen

    Een reis met een uitstekend programma, voor elke amateur fotograaf wat wils, prima begeleiding en wat een land!

  • 9 31-03-12

    Guus Janssen

    Op ene hotel na zeer goed, veel geleerd en veel gelachen

  • 7 24-12-11

    Will Schraven

    veel gezien, gedaan. mag iets rustiger aan zodat je wat meer tijd hebt voor contact, genieten.

  • 8 24-12-11

    Kees Kortmulder

    Een hele leuke manier om een land op een andere manier te leren kennen en nog mooiere foto's te leren maken.

  • 9 24-12-11

    Sandy Senden

    Prachtige en gevarieerde reis!

  • 9 30-03-11

    Ellen Blakborn

    Geweldige reis, intensief maar zeer de moeite waard. Veel mooie plekken gezien en heel veel geleerd op foto gebied.

  • 8 16-10-10

    Niek Beeke

    Een bijzonder indrukwekkende rondreis door het zuidelijk deel van Marokko waarin het visualiseren van mens en omgeving middels fotografie centraal staat.

  • 8 16-10-10

    Wendy Van Leeuwen

    Het was een super reis! Zeker voor herhaling vatbaar. Chris de fotograaf was erg leuk, de groep super gezellig, we hebben veel gezien en veel gedaan dus al met al een top vakantie gehad!

  • 8 16-10-10

    Ann Wyns

    Enorm veel bijgeleerd op alle fronten van fotografie! Erg lange reisdagen waar wat mij betreft vooral in het begin wat meer wandel momentjes mogen worden ingelast. Heb genoten van de rust en vriendelijke mensen in het het mooie anti Atlas gebergte met alle diversiteit aan kleuren.

  • 8 16-10-10

    Paulien Varkevisser

    super leuke reis!

  • 9 16-10-10

    Lieneke Bosman

    Voor mij was fotograferen altijd wachten op mijn man tot dat hij de juiste foto had gemaakt. Zelf kwam ik ook met ladingen foto's thuis maar die maakte ik met een compact camera en soms zat daar best een leuk plaatje bij. Dus veel deed ik daar niet mee, omdat manlief erg van fotograferen houd en ik altijd al naar Marokko wilde leek dit ons een leuke reis, voor de zekerheid had ik een fototoestel geleend, om ook wat uit te proberen en misschien leerde ik er wel wat van. Nou vanaf dag 1 was ik om, wat een leuke opdrachten. wat een goed opgebouwd programma, wat leer je veel en met een groot tevreden gevoel ging ik naar huis. Een ding weet ik zeker ik wil een eigen camera en nu maar kijken wie er op wie moet wachten op de volgende reis.

  • 9 20-03-10

    Marja Wiersma

    Ik vond het een fantastische reis. Heel veel mooie landschappen, mensen dieren en cultuur gezien. Ik zou wel wat langer op sommige plekken willen blijven, om meer rust in de reis te brengen en om meer tijd te hebben om contact te maken met de mensen. Dit zou het fotograferen ook ten goede komen. Je moet wel behoorlijk goed kunnen lopen en klauteren voor sommige tochten.

Rondreis Marokko fotoreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!