< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 226 beoordelingen
 • 8 18-07-19

  Marleen

  Mooie rustige en uitgebreide reis. Mooie volledige reis van Marokko. Prettige reisdagen en een heel fijne groep. Wat is Marokko mooi en zeker het Atlas- en Rif gebergte. Jammer dat het steeds zo lang duurde voor iedereen van eten was voorzien als we met de hele groep gingen lunchen.

 • 8 18-07-19

  Esmée

  De Marokko totaal reis is zeer divers; je ziet alle verschillende kanten van Marokko in één reis. De ene dag zit je in de moderne stad en de andere dag lijkt het alsof je tientallen jaren terug in de tijd bent gegaan, wanneer je de paarden en wagens voorbij ziet komen. Marokko is een veilig land waardoor je ook makkelijk zelf de steden kon gaan verkennen. Je reist met een comfortabele bus door het land en de hotels waren goed. Onze reisleidster Nadja was ook een ontzettend goede en gezellige reisleidster. Ze wist veel van Marokko af, gaf veel interessante informatie en nam ons altijd mee naar leuke plekjes en restaurantjes in de steden. Het richtbedrag van 150 euro zakgeld per week is wel wat aan de lage kant; hier kwam je al snel bovenuit, ook wanneer je niet aan veel extra activiteiten deelnam. Voor mij was dit een reis om nooit te vergeten! Als je opzoek bent naar een reis waar je veel van Marokko ziet dan is dit echt een aanrader!

 • 9 18-07-19

  Wim

  Fijne reis met goede reisbegeleider en fijne groep. De warmte in Marokko is in de zomer prima te hebben omdat hij zo droog is. Absoluut geen reden om niet in de zomer te gaan.

 • 8 02-05-19

  Norbert

  Een goed georganiseerde reis die je alle mooie en speciale plekken van Marokko laat zien. De hotels waren prima en de reisdagen goed ingedeeld. Dankzij de perfecte gids Rachid en chauffeur Saïd hebben wij genoten van deze reis.

 • 8 02-05-19

  Jolanda

  Een goed georganiseerde reis die je alle mooie en speciale plekken van Marokko laat zien. De hotels en de indeling van de reisdagen waren prima. En mede dankzij de geweldige gids Rachid en de chauffeur Saïd hebben wij een geweldige reis gehad.

 • 6 02-05-19

  Ivar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 02-05-19

  Ben

  Goede indruk gekregen van het land. Was een fijne groep.

 • 9 02-05-19

  Marion

  Het is een gevarieerde reis. De lokale gids kan veel vertellen (deed dit alleen 1 op 1 en helaas niet bij de hele groep) Het geeft mijns inziens een goed beeld van de veelzijdigheid van Marokko.

 • 9 02-05-19

  Ellen

  Het was voor mij ronduit een fantastische reis. Heel goed georganiseerd met een zéér deskundige en zorgzame reisleider en niet te vergeten de geweldige chauffeur. Zéér getroffen met het gemêleerde reisgezelschap. Alleen jammer van de Ramadan, die toch wat beperkingen opleverde. Niet alleen met het eten, maar ook het gemis van kleurrijke en levendige plaatsen, waar we langskwamen. Toen ik er vtv naar informeerde werd gezegd dat dit reuze mee zou vallen.

 • 8 11-04-19

  Jolanda

  Mooie afwisselende reis met alle hoogtepunten, waardoor je een goed beeld krijgt van Marokko. De Koningssteden, de prachtige natuur, de mensen en de kleuren zal ik niet snel vergeten.

 • 8 11-04-19

  Wim

  Mooie reis met veel afwisseling.atlasgeberg

 • 8 11-04-19

  Fily

  Mooie afwisselende reis, goede planning (voldoende rust erin). De chauffeur was een goede en veilige chauffeur, maar helaas weinig wegbekendheid en zijn beheersing van de Franse taal was te gering, waardoor de reisleidster en de chauffeur elkaar niet altijd begrepen. Daarbij was het voor de reisleidster ook de eerste reis in Marokko. De combinatie was dus niet ideaal.

 • 8 11-04-19

  Loes

  Een zeer gevarieerde reis met steden, natuur en woestijn.

 • 8 11-04-19

  Wilma

  Mooie reis, afwisseling cultuur/natuur

 • 10 11-04-19

  Rombout

  Super, luxe, intensief en dat in alle opzichten! Het gezelschap van 21 was ongekend! Op de inmiddels vele reizen nog niet meegemaakt. One big family en van ongekend niveau: Super! Er is echter 1 dingetje, met name de Dades wandelingen. De gidsen namen wel heel veel verantwoordelijkheid op hun schouders vanwege het aantal riskante passages. Met ter plaatse ruim beschikbare natuurlijke middelen kunnen die passages vereenvoudigd worden. Toegegeven, ik ben geen held (nooit geweest), maar ze hebben hier toch te maken met vaak oudere deelnemers. Alles op eigen risico, maar wanneer er iemand een smak van een paar meter maakt vanaf een ladder bruggetje dan geldt dat niet meer. Jawel. Geweldig en prachtig, maar teveel (onnodig) risico.

 • 8 11-04-19

  Els

  Mooie rondreis, afwisselend landschap, schitterende kashba's, leuke medina's. Vriendelijke bevolking.

 • 7 10-04-19

  Ted

  Een mooie en afwisselende reis! Zowel in natuur als bezienswaardigheden onderweg. Onze reisleider was erg positief en enthousiast maar zat er te weinig bovenop toen wij een reële klacht hadden: de airco van de bus functioneerde niet. Pas nadat medereizigers dit met Sawadee Nederland communiceerde, werd de klacht snel verholpen. Jammer dat zij deze reis voor het eerst deed en ook eigenlijk weinig achtergrond informatie kon geven over Marokko en haar geschiedenis. Wat betreft de bus: de beenruimte was onder de maat. Ik ben 1.63 cm lang en ik had al een probleem om bijv. even de ene knie over de andere te leggen. En regelmatige vielen er items vanuit het bagagerek naar beneden. Te klein en de opstaande rand was te laag. Sommige hotels vond ik ook onder de maat. Met name Hotel Bouregreg in Rabat.

 • 9 07-03-19

  Reiziger

  Prachtige reis door met name de afwisselende landschappen in de bergen en in de woestijn. Zeer aardige bevolking.

 • 8 07-03-19

  Debby

  Snelle klantenservice, avontuurlijk, goede reisbeschrijving

 • 10 07-03-19

  Anita

  Het was een geweldige mooie, interessante en gevarieerde reis. Nooit geweten dat Marokko zo'n mooi land is. De tegenstelling: ik heb nooit geweten dat er in Marokko zo veel armoede was.

Rondreis Marokko Totaal

Drink muntthee en slaap in de woestijn

image
22 dagen vanaf € 1.398 € 1.368
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 15 september: Inspiratiedag, Sawadee kantoor, Amsterdam
 • 28 september: Indonesië & Peru presentatie, Sawadee kantoor Amsterdam
 • 12 oktober: Inspiratiedag, Schouwburg Odeon, Zwolle
 • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.