< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 223 beoordelingen
 • 8 02-05-19

  Norbert

  Een goed georganiseerde reis die je alle mooie en speciale plekken van Marokko laat zien. De hotels waren prima en de reisdagen goed ingedeeld. Dankzij de perfecte gids Rachid en chauffeur Saïd hebben wij genoten van deze reis.

 • 8 02-05-19

  Jolanda

  Een goed georganiseerde reis die je alle mooie en speciale plekken van Marokko laat zien. De hotels en de indeling van de reisdagen waren prima. En mede dankzij de geweldige gids Rachid en de chauffeur Saïd hebben wij een geweldige reis gehad.

 • 6 02-05-19

  Ivar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 02-05-19

  Ben

  Goede indruk gekregen van het land. Was een fijne groep.

 • 9 02-05-19

  Marion

  Het is een gevarieerde reis. De lokale gids kan veel vertellen (deed dit alleen 1 op 1 en helaas niet bij de hele groep) Het geeft mijns inziens een goed beeld van de veelzijdigheid van Marokko.

 • 9 02-05-19

  Ellen

  Het was voor mij ronduit een fantastische reis. Heel goed georganiseerd met een zéér deskundige en zorgzame reisleider en niet te vergeten de geweldige chauffeur. Zéér getroffen met het gemêleerde reisgezelschap. Alleen jammer van de Ramadan, die toch wat beperkingen opleverde. Niet alleen met het eten, maar ook het gemis van kleurrijke en levendige plaatsen, waar we langskwamen. Toen ik er vtv naar informeerde werd gezegd dat dit reuze mee zou vallen.

 • 8 11-04-19

  Jolanda

  Mooie afwisselende reis met alle hoogtepunten, waardoor je een goed beeld krijgt van Marokko. De Koningssteden, de prachtige natuur, de mensen en de kleuren zal ik niet snel vergeten.

 • 8 11-04-19

  Wim

  Mooie reis met veel afwisseling.atlasgeberg

 • 8 11-04-19

  Fily

  Mooie afwisselende reis, goede planning (voldoende rust erin). De chauffeur was een goede en veilige chauffeur, maar helaas weinig wegbekendheid en zijn beheersing van de Franse taal was te gering, waardoor de reisleidster en de chauffeur elkaar niet altijd begrepen. Daarbij was het voor de reisleidster ook de eerste reis in Marokko. De combinatie was dus niet ideaal.

 • 8 11-04-19

  Loes

  Een zeer gevarieerde reis met steden, natuur en woestijn.

 • 8 11-04-19

  Wilma

  Mooie reis, afwisseling cultuur/natuur

 • 10 11-04-19

  Rombout

  Super, luxe, intensief en dat in alle opzichten! Het gezelschap van 21 was ongekend! Op de inmiddels vele reizen nog niet meegemaakt. One big family en van ongekend niveau: Super! Er is echter 1 dingetje, met name de Dades wandelingen. De gidsen namen wel heel veel verantwoordelijkheid op hun schouders vanwege het aantal riskante passages. Met ter plaatse ruim beschikbare natuurlijke middelen kunnen die passages vereenvoudigd worden. Toegegeven, ik ben geen held (nooit geweest), maar ze hebben hier toch te maken met vaak oudere deelnemers. Alles op eigen risico, maar wanneer er iemand een smak van een paar meter maakt vanaf een ladder bruggetje dan geldt dat niet meer. Jawel. Geweldig en prachtig, maar teveel (onnodig) risico.

 • 8 11-04-19

  Els

  Mooie rondreis, afwisselend landschap, schitterende kashba's, leuke medina's. Vriendelijke bevolking.

 • 7 10-04-19

  Ted

  Een mooie en afwisselende reis! Zowel in natuur als bezienswaardigheden onderweg. Onze reisleider was erg positief en enthousiast maar zat er te weinig bovenop toen wij een reële klacht hadden: de airco van de bus functioneerde niet. Pas nadat medereizigers dit met Sawadee Nederland communiceerde, werd de klacht snel verholpen. Jammer dat zij deze reis voor het eerst deed en ook eigenlijk weinig achtergrond informatie kon geven over Marokko en haar geschiedenis. Wat betreft de bus: de beenruimte was onder de maat. Ik ben 1.63 cm lang en ik had al een probleem om bijv. even de ene knie over de andere te leggen. En regelmatige vielen er items vanuit het bagagerek naar beneden. Te klein en de opstaande rand was te laag. Sommige hotels vond ik ook onder de maat. Met name Hotel Bouregreg in Rabat.

 • 9 07-03-19

  Reiziger

  Prachtige reis door met name de afwisselende landschappen in de bergen en in de woestijn. Zeer aardige bevolking.

 • 8 07-03-19

  Debby

  Snelle klantenservice, avontuurlijk, goede reisbeschrijving

 • 10 07-03-19

  Anita

  Het was een geweldige mooie, interessante en gevarieerde reis. Nooit geweten dat Marokko zo'n mooi land is. De tegenstelling: ik heb nooit geweten dat er in Marokko zo veel armoede was.

 • 8 07-03-19

  Gerard

  Het was onze eerste reis naar Marokko. Wat een prachtig land, maar ook wat een verschil tussen arm en rijk en tussen het platteland en de stad. De reis kan beter ingedeeld m.n. Een langer verblijf in Marakesh en korter in Essaouira. El Jadida valt verschrikkelijk tegen. Af en toe wel erg kleine hotels. Indeling van kamers kan beter. Af en toe had een eenling een zeer grote kamer terwijl een echtpaar op een '1-peroons' kamer lag. Voor de reis hadden we weer een busje waar onze groep net inpaste. 'Gelukkig' kregen we pech en kwam er een betere en luxere bus.

 • 8 07-03-19

  Irma

  Een 8 zou een tien kunnen worden als de groep van 22 iets minder zou zijn en bepaalde plekken iets langer of juist minder bezocht zouden worden

 • 8 07-03-19

  Annie

  Prachtige afwisselende reis.

Rondreis Marokko Totaal

Drink muntthee en slaap in de woestijn

image
22 dagen vanaf € 1.398
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zaterdag 22 juni 2019

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.