< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.2 181 beoordelingen
 • 10 03-03-18

  Engelien Betjes

  Het was een schitterende reis een heel mooi land vol verassingen mooie natuur vooral het atlas gebergte en niet te vergeten de woestijn waar we hebben overnacht in tenten en op kamelen hebben gereden. Ook de koningsteden waren de moeite om er rond te lopen. En de reis leider Obbo was geweldig.

 • 8 03-03-18

  Mieke Potappel

  Mooie reis die bijzonder is gemaakt door de reisleider. De terugreis is erg lang. wellicht dat de reis een dag langer kan met de laatste overnachting in Marrakesh. Of een rechtstreekse vlucht vanuit Marrakesh. Geen publicatie op jullie website graag.

 • 9 03-03-18

  Thera De Clerck

  Een prachtige reis. Wat is Marokko mooi! Cultuur - natuur - leuke traditionele hotels - ervaren reisleider Een aanrader!

 • 9 03-03-18

  Dineke Woldhek

  Deze reis was goed georganiseerd door Sawadee. Daarbij komt de uitstekende begeleiding van Obbo wat maakt dat ik terug kan kijken op fijne dagen. Iedere dag was anders, niets eender dan de dag ervoor zowel het landschap als accomodatie.

 • 8 03-03-18

  Gerard Tromp

  Goede organisatie, uitstekende reisleider. Goede balans groepsactiviteiten en individuele vrijheid. De reis is, bij een normale conditie, niet zwaar. Marokko is een mooi en gastvrij land.

 • 8 03-03-18

  Jannie Rolsma

  een goed verzorgde reis met een ervaren reisleider

 • 9 03-03-18

  Yvonne Sloove

  Ik vond het een geweldige reis. Marokko overtrof onze verwachtingen. Schitterend gevarieerd landschap, aardige mensen. Heerlijk eten!

 • 8 11-11-17

  Mooie reis. Afwisseling van cultuur en natuur.

 • 10 11-11-17

  Menko Wijnen

  Cultuur, natuur, leuke reis, goede gids!

 • 9 11-11-17

  Emile Cossee

  Hoogtepunten Marokko, de vlag heeft de lading totaal gedekt: in 13 dagen is een prachtig overzicht gegeven wat het land te bieden heeft. Voeg daarbij de interessante en steeds diepgaande informatie van de reisleider en de prima lokale gidsen daarbij en we hebben een top-vakantie gehad.

 • 8 11-11-17

  Marja Martens

  Slechts 13 deelnemers, dat is al een groot voordeel! Een prima chauffeur en een geweldige bevlogen gids, die ons veel vertelde over het land, de bewoners en de geschiedenis. Ik vond de opzet van de reis prima. Alle onderdelen zijn mij ook goed bevallen. Wij hebben veel meer gedaan dan in het programma stond. We hebben bijvoorbeeld in Fes geen vrije dag gehad. Maar een super goede plaatselijke gids. Zij is bijna de hele dag bij ons gebleven. De hotels zouden van mij iets luxer mogen zijn. Autenthiek is leuk, maar een slecht bed en niet echt schoon, koud water of een douche die niet te regelen valt is minder leuk.

 • 7 11-11-17

  Jacqueline Henkes

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 11-11-17

  Alice Wijnen Kroon

  Goed georganiseerd. Veel cultuur, natuur en leuk contact met de bevolking

 • 8 11-11-17

  Het was een zeer gevarieerde reis: indrukwekkende steden, ruige natuur en prachtige woestijn. Prima gids, die overal veel over te vertellen wist. Helaas wat te weinig individuele vrijheid.

 • 10 11-11-17

  Astrid Verspuij

  Het was een reis vol hoogtepunten die heel goed met elkaar in evenwicht waren. Van de stad naar natuur naar stad naar zee, heel afwisselend. De dagprogramma's waren heel goed georganiseerd met voldoende rust en leuke pauzes. Alle gidsen waren uitstekend, spraken goed Engels en waren goed op de hoogte van al het moois in hun land maar waren ook bereid zich te laten verleiden tot een kritisch gesprek. De hotels waren goed gekozen en heel divers maar wel op leuke locaties. Onze reisleider heeft ons alle dagen voorzien van alles wat een vakantie en een reis prettig maken.

 • 10 11-11-17

  Simone Lafleur

  De rondreis was buitengewoon goed georganiseerd qua timing, programma en hotel keuze. De tourleader Mohamed Et -Taleb heeft een gedegen kennis van eigen land, historie, cultuur en politiek. Het zou hem moeten worden mogelijk gemaakt een 'bezoekers visum' naar Europa te krijgen zodat hij in staat wordt gesteld op z'n minst het land te bezoeken waar zijn gasten vandaan komen zodat hij ook een inzicht in nze cultuur krijgt. Ik ben zelf al 25 jaar internationale tourleader woonachtig geweest in 8 landen (nu Italie) en maak eigenlijk nooit een groepsreis als 'toerist' mee. Dit was een try-out en met SAWADEE zeer de moeite waard gebleken!!!!!!De hotels waren qua ligging goed gekozen maar het onderhoud van de kamers liet wel te wensen over.

 • 8 14-10-17

  Bram Neirinck

  Marokko is gevarieerder dan je zou denken. Drukke steden, kleine antieke schilderachtige dropjes, prachtige landschappen en groene valleien. Er valt evenveel te zien, en een ervaren reisbegeleiding maakt dat jet maximum uit deze reiservaring kan halen.

 • 8 14-10-17

  Esther Schouten

  De rondreis Marokko (singles) was een intensieve maar fantastische reis! Vele prachtige dingen gezien in 12 dagen; van drukke en levendige medina's, het massieve atlasgebergte in vele vormen, tot de overweldigende stille woestijn. Ondanks het volle schema was er nog steeds tijd voor eigen initatieven en activiteiten, waarvoor de reisbeleidster vele leuke voorstellen had (bv. kookworkshop). Claudine is een fantastische reisbegeleider en heeft de reis zeker nog beter, leuker en gezelliger gemaakt!

 • 8 14-10-17

  Marian De Ridder

  Een fantastische reis door het schitterende Marokko

 • 9 14-10-17

  Gustaaf Keuning

  Mooie reis. Leuke groep. Geweldige reisleidster.

Rondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 998 € 948
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!