< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.1 139 beoordelingen
  • 8 23-04-16

    Martin Leewes

    Sawadee heeft alles tot in de puntjes toe geregeld. Redelijke hotels, gidsen en vervoer.

  • 9 23-04-16

    Flip Becht

    Een heerlijke kennismaking met Marokko onder begeleiding van Obbo. Het eten, de bevolking, de cultuur en het landschap in een woord adembenemend. Het reis programma was goed samengesteld. Hotels voldeden aan de verwachtingen, zelfs het logeren in de woestijn was een bijzondere ervaring. Wellicht kan de reis wat langer gemaakt worden zodat er meer tijd is voor Casablanca en een dagje meer aan het strand.

  • 9 23-04-16

    Janneke Oldenburger

    Prima rondreis om kennis te maken met een mij onbekend land. Leuke groep, en een zeer deskundige, attente reisbegeleider. Verder alle lof voor de chauffeur.

  • 9 23-04-16

    Tilly Van Dijk

    Goede reisbegeleiding, erg ervaren en voor elk individueel probleempje aandacht. Perfecte chauffeur. Wel lange reisdagen maar met de vele stops toch prima te doen. Mooie afwisseling in activiteiten, en de vrijheid om je eigen keuzes te maken, dus eigenlijk een tien!

  • 8 23-04-16

    Henk Heerink

    Ik vond het een afwisselende rondreis, inderdaad de hoogtepunten van Marokko, en dat in een kort tijdsbestek van 13 dagen (effectief 11). Hierdoor zit je relatief wat vaak en lang in de bus, maar dat hoort er dan ook bij. Wat vooral leuk was, was de afwisseling in soort activiteiten: van een bezoek aan een moskee, tot het bekijken van koningssteden met oude historie (zelfs uit de Romeinse tijd), tot het met terreinwagens en dromedarissen betreden van de woestijn, inclusief overnachting, tot het bezoeken van de oude binnensteden (medina's), die kleur- en geurrijk zijn, tot en met het uitrusten langs en op het strand op de laatste dagen in een kustplaats. En dat alles in accommodaties, die over het algemeen erg fantasierijk en met veel aandacht, soms sprookjesachtig zijn ingericht.

  • 8 23-04-16

    Jolanka Bensegi

    Prachtige rondreis door een mooi land. Organisatie en de reisleider hebben we als zeer positief ervaren.

  • 8 23-04-16

    Lucy Engelen

    Mooi land, heel afwissend landschap, dus tijdens de busreizen was er altijd veel te zien. Ik vond het een prettige afwisseling van steden en natuur, van druk en rustig. De rondleidingen in Meknes,Fez en Marrakech met een lokale gids waren heel prettig, je komt op plaatsen die je zelf moeilijk(er) kunt vinden. Alles was goed georganiseerd, het liep allemaal soepel.

  • 8 23-04-16

    Tineke De Vos

    Heel interessante reis. Goede indruk gekregen van het land, van de natuur en van de cultuur. Soms wat te weinig tijd om wat meer van de steden te zien, maar de rondleidingen door de gidsen waren zeer informatief.

  • 8 23-04-16

    Véronique Oosterberg

    Fantastische rondreis, goed georganiseerd goede reisbegeleiding.

  • 9 23-04-16

    Marije Cortenraad

    Interessant, veelzijdig, afwisselend, goed georganiseerd. Soms wat te vol programma.

  • 8 23-04-16

    Jolanka Bánsági

    Prachtige reis door een mooi land. Organisatie en de reisleider hebben we als zeer positief ervaren.

  • 8 05-03-16

    Germ Rekker

    Mooie rondreis, waarbij je in korte tijd erg veel doet, prachtige steden lekker eten.

  • 8 05-03-16

    Nel Hendrickx

    Een hele mooie gevarieerde reis om Marokko te ontdekken met al zijn diversietijd in landschap en cultuur. We hebben genoten van de geuren van kruiden en de kleuren van de prachtige mozaïeken en de kleine steegjes in de Medina met al de winkeltjes waar je ogen te kort komt.

  • 8 05-03-16

    Fea Boegborn

    Marokko was voor mij een onbekende bestemming en ik heb er -voorafgaand aan de reis- nauwelijks iets over gelezen. Wat een wereld gaat er dan tijdens deze reis voor je open: fantastische beelden van natuur, geologische formaties, architectuur (van oud tot modern), cultuur (van culinaire geurrijke heerlijkheden tot uiterst fijnzinnige handvaardige nijverheden door zowel mannen als vrouwen) maar ook van kleuren en dieren. Die hoeveelheid aan indrukken ervaar je niet alleen in de bus -via prima begaanbare wegen overigens- maar ook tijdens de ingeplande wandelingen. Gidsen spreken voldoende duidelijk Engels. Sawadee heeft alles uiterst evenwichtig op elkaar weten af te stemmen. Wat betreft de hotels kan ik slechts meedelen dat ze alle boven verwachting waren, de ligging nooit te ver weg van iets nog te willen doen. De zwembaden mooi lagen maar niet gebruikt vanwege de echt onverwachte kou. Het weer is zoals het komt. Verwacht geen rozen in februari.

  • 8 05-03-16

    Sjoerd Postma

    Leuke, goed gevulde, gevarieerde rondreis.

  • 9 05-03-16

    Rob Van Der Hoeven

    Een mooie varierende rondreis

  • 8 05-03-16

    Berna Pluijms

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 05-03-16

    Henny Van Mil

    Gevarieerde mooie rondreis

  • 8 05-03-16

    Annie Zwart

    Veel gezien, goed geregeld!

  • 8 14-11-15

    Annie Zwart

    Mooie locaties om te slapen maar weinig comfort. Eten en drinken zeer goed verzorgd. Zeer goede reisbegeleiding!!

Rondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 898
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!