< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.1 165 beoordelingen
  • 8 14-10-17

    Bram Neirinck

    Marokko is gevarieerder dan je zou denken. Drukke steden, kleine antieke schilderachtige dropjes, prachtige landschappen en groene valleien. Er valt evenveel te zien, en een ervaren reisbegeleiding maakt dat jet maximum uit deze reiservaring kan halen.

  • 8 14-10-17

    Esther Schouten

    De rondreis Marokko (singles) was een intensieve maar fantastische reis! Vele prachtige dingen gezien in 12 dagen; van drukke en levendige medina's, het massieve atlasgebergte in vele vormen, tot de overweldigende stille woestijn. Ondanks het volle schema was er nog steeds tijd voor eigen initatieven en activiteiten, waarvoor de reisbeleidster vele leuke voorstellen had (bv. kookworkshop). Claudine is een fantastische reisbegeleider en heeft de reis zeker nog beter, leuker en gezelliger gemaakt!

  • 8 14-10-17

    Marian De Ridder

    Een fantastische reis door het schitterende Marokko

  • 9 14-10-17

    Gustaaf Keuning

    Mooie reis. Leuke groep. Geweldige reisleidster.

  • 9 14-10-17

    Anna Van Hooft

    Marokko was een van de landen die ik wilde bezoeken. Het werd uiteindelijk een single reis met Sawadee. Ik had verwacht meer mensen van mijn leeftijd te ontmoeten, maar het klikte uitstekend met de jongeren. De reis was goed verzorgd en vooral door onze gids Claudine een groot succes. ZIj wist iedereen bij elkaar te brengen en haar doorzettingsvermogen om alles te laten zien wat zij wilde heeft er voor gezorgd dat de reis een succes werd.

  • 9 14-10-17

    Nathalie Meijerink

    Voor mij was dit de eerste keer dat ik met een groepsreis mee ben gegaan en het is zeker voor herhaling vatbaar. De reis was mooi, goed georganiseerd en goede balans tussen actief en relax. Zeker aan te raden!

  • 8 14-10-17

    Jan De Jong

    De reis heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het programma was gevarieerd en zat qua planning goed in elkaar. Veel gereisd, maar niet zoveel dat het vermoeiend werd. De reisbegeleidster wist wanneer ze de groep vrij moest laten, maar gaf steeds goede voorzetten. Tip top in orde dus!

  • 10 14-10-17

    Tom Steinbusch

    Een prachtige, afwisselende reis door een sprookjesachtig land. Je krijgt veel indrukken te verwerken, maar de opbouw van de reis vond ik heel fijn.

  • 8 14-10-17

    Mooi gevarieerd, goed reistempo, voldoende kansen om ook zelf op pad te gaan - met goede en leuke tips van de reisbegeleiding.

  • 8 15-04-17

    Gerry Vos

    een leuke, avontuurlijke reis..

  • 8 15-04-17

    Marianne Dobbelaar

    De reis was afwisselend, goed gedoseerd met steden en natuur.

  • 7 15-04-17

    Marga Mentink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-04-17

    Remco Ruijken

    Goede balans tussen activiteiten.

  • 7 15-04-17

    Guus Rood

    goed georganiseerd, veelzijdig, maar ook erg vermoeiend, vooral de laatste dag

  • 8 15-04-17

    Ineke Klinge

    Een reis die vele aspecten van Marokko liet zien: zeer verschillende steden / dorpjes en zeer verschillende landschappen. Aangename afwisseling tussen een intensief en meer relaxed programma

  • 7 15-04-17

    Saskia Kauffman

    Mooie reis met veel bezienswaardigheden

  • 7 15-04-17

    Edith Plomp

    Wist niet dat Marokko zo'n gevarieerde natuur en rijke cultuur had. Deze reis heeft alles in zich.

  • 8 11-03-17

    Els Tegel

    Marokko is een ideaal land voor een rondreis. Oude steden zoals Fez en Marrakech gecombineerd met prachtige natuur en een lange kuststrook. De combinatie was goed in deze reis. De hotels waren ook ok, alleen die in Fez was echt veel te ver van het centrum vandaan.

  • 9 11-03-17

    Ingrid Scheepers

    Leuke afwisseling van stad en groen. Goede variatie in reisdagen en dagen om door een stad te banjeren.

  • 9 11-03-17

    Els Trompert

    Een zeer gevarieerde reis met ook nog wat tijd ter vrije besteding. Door de uitmuntende gids (Lahcen) zijn wij nu beter op de hoogte van gebruiken, tradities, geloof en geschiedenis. Schone hotels met afdoende ruimte en eigen sanitair (dat soms behelpen is).

Rondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.