< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.2 148 beoordelingen
 • 8 11-03-17

  Els Tegel

  Marokko is een ideaal land voor een rondreis. Oude steden zoals Fez en Marrakech gecombineerd met prachtige natuur en een lange kuststrook. De combinatie was goed in deze reis. De hotels waren ook ok, alleen die in Fez was echt veel te ver van het centrum vandaan.

 • 9 11-03-17

  Ingrid Scheepers

  Leuke afwisseling van stad en groen. Goede variatie in reisdagen en dagen om door een stad te banjeren.

 • 9 11-03-17

  Els Trompert

  Een zeer gevarieerde reis met ook nog wat tijd ter vrije besteding. Door de uitmuntende gids (Lahcen) zijn wij nu beter op de hoogte van gebruiken, tradities, geloof en geschiedenis. Schone hotels met afdoende ruimte en eigen sanitair (dat soms behelpen is).

 • 9 11-03-17

  Elvira Hofman

  Een fantastische reis waarin je in een korte periode kennis maakt met het prachtige land Marokko. Lahcen als gids, geboren en getogen in Marokko, was bij deze reis een zeer waardevolle toevoeging.

 • 9 11-03-17

  Marjolein De Nood

  De rondreis door Marokko was boven alle verwachtingen, zeer gevarieerd. De Koningssteden zijn indrukwekkend, mooie moskee's, paleizen en souks. Zeer genoten van alle ervaringen; de dorpjes, valleien, en vooral alle aardige mensen.

 • 8 11-03-17

  Martin Schrama

  Een mooie reis met veel afwisseling in cultuur, natuur, oude steden, tradities, historie. Kortom een reis die onvergetelijke indrukken bij je achterlaat.

 • 9 11-03-17

  Marja Van Os E/V Schrama

  De rondreis door Marokko is erg goed bevallen ,er is veel te zien in korte tijd. Toch is het reisschema niet te vol. De hotels en Riads waren erg mooi.

 • 9 11-03-17

  Erna Bos

  Zeer gevarieerde en interessante reis. Niet alleen de highlights maar ook het authentieke Marokko kwamen goed aan bod. Aanrader.

 • 9 11-03-17

  Joris Bonhoff

  Hoewel deze mail wellicht iets te snel werd toegestuurd (nog op het vliegveld van Marrakech) beantwoordt deze reis volledig aan mijn verwachting. Goede bus, belangrijk met mijn lengte van twee meter, uitstekende chauffeur en prima Marokkaanse gids. Ook de hotels waren sfeervol.

 • 8 23-04-16

  Martin Leewes

  Sawadee heeft alles tot in de puntjes toe geregeld. Redelijke hotels, gidsen en vervoer.

 • 9 23-04-16

  Flip Becht

  Een heerlijke kennismaking met Marokko onder begeleiding van Obbo. Het eten, de bevolking, de cultuur en het landschap in een woord adembenemend. Het reis programma was goed samengesteld. Hotels voldeden aan de verwachtingen, zelfs het logeren in de woestijn was een bijzondere ervaring. Wellicht kan de reis wat langer gemaakt worden zodat er meer tijd is voor Casablanca en een dagje meer aan het strand.

 • 9 23-04-16

  Janneke Oldenburger

  Prima rondreis om kennis te maken met een mij onbekend land. Leuke groep, en een zeer deskundige, attente reisbegeleider. Verder alle lof voor de chauffeur.

 • 9 23-04-16

  Tilly Van Dijk

  Goede reisbegeleiding, erg ervaren en voor elk individueel probleempje aandacht. Perfecte chauffeur. Wel lange reisdagen maar met de vele stops toch prima te doen. Mooie afwisseling in activiteiten, en de vrijheid om je eigen keuzes te maken, dus eigenlijk een tien!

 • 8 23-04-16

  Henk Heerink

  Ik vond het een afwisselende rondreis, inderdaad de hoogtepunten van Marokko, en dat in een kort tijdsbestek van 13 dagen (effectief 11). Hierdoor zit je relatief wat vaak en lang in de bus, maar dat hoort er dan ook bij. Wat vooral leuk was, was de afwisseling in soort activiteiten: van een bezoek aan een moskee, tot het bekijken van koningssteden met oude historie (zelfs uit de Romeinse tijd), tot het met terreinwagens en dromedarissen betreden van de woestijn, inclusief overnachting, tot het bezoeken van de oude binnensteden (medina's), die kleur- en geurrijk zijn, tot en met het uitrusten langs en op het strand op de laatste dagen in een kustplaats. En dat alles in accommodaties, die over het algemeen erg fantasierijk en met veel aandacht, soms sprookjesachtig zijn ingericht.

 • 8 23-04-16

  Jolanka Bensegi

  Prachtige rondreis door een mooi land. Organisatie en de reisleider hebben we als zeer positief ervaren.

 • 8 23-04-16

  Lucy Engelen

  Mooi land, heel afwissend landschap, dus tijdens de busreizen was er altijd veel te zien. Ik vond het een prettige afwisseling van steden en natuur, van druk en rustig. De rondleidingen in Meknes,Fez en Marrakech met een lokale gids waren heel prettig, je komt op plaatsen die je zelf moeilijk(er) kunt vinden. Alles was goed georganiseerd, het liep allemaal soepel.

 • 8 23-04-16

  Tineke De Vos

  Heel interessante reis. Goede indruk gekregen van het land, van de natuur en van de cultuur. Soms wat te weinig tijd om wat meer van de steden te zien, maar de rondleidingen door de gidsen waren zeer informatief.

 • 8 23-04-16

  Véronique Oosterberg

  Fantastische rondreis, goed georganiseerd goede reisbegeleiding.

 • 9 23-04-16

  Marije Cortenraad

  Interessant, veelzijdig, afwisselend, goed georganiseerd. Soms wat te vol programma.

 • 8 23-04-16

  Jolanka Bánsági

  Prachtige reis door een mooi land. Organisatie en de reisleider hebben we als zeer positief ervaren.

Rondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 998 € 948
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.