< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,2
8.2 174 beoordelingen
  • 8 11-11-17

    Mooie reis. Afwisseling van cultuur en natuur.

  • 10 11-11-17

    Menko Wijnen

    Cultuur, natuur, leuke reis, goede gids!

  • 9 11-11-17

    Emile Cossee

    Hoogtepunten Marokko, de vlag heeft de lading totaal gedekt: in 13 dagen is een prachtig overzicht gegeven wat het land te bieden heeft. Voeg daarbij de interessante en steeds diepgaande informatie van de reisleider en de prima lokale gidsen daarbij en we hebben een top-vakantie gehad.

  • 8 11-11-17

    Marja Martens

    Slechts 13 deelnemers, dat is al een groot voordeel! Een prima chauffeur en een geweldige bevlogen gids, die ons veel vertelde over het land, de bewoners en de geschiedenis. Ik vond de opzet van de reis prima. Alle onderdelen zijn mij ook goed bevallen. Wij hebben veel meer gedaan dan in het programma stond. We hebben bijvoorbeeld in Fes geen vrije dag gehad. Maar een super goede plaatselijke gids. Zij is bijna de hele dag bij ons gebleven. De hotels zouden van mij iets luxer mogen zijn. Autenthiek is leuk, maar een slecht bed en niet echt schoon, koud water of een douche die niet te regelen valt is minder leuk.

  • 7 11-11-17

    Jacqueline Henkes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 11-11-17

    Alice Wijnen Kroon

    Goed georganiseerd. Veel cultuur, natuur en leuk contact met de bevolking

  • 8 11-11-17

    Het was een zeer gevarieerde reis: indrukwekkende steden, ruige natuur en prachtige woestijn. Prima gids, die overal veel over te vertellen wist. Helaas wat te weinig individuele vrijheid.

  • 10 11-11-17

    Astrid Verspuij

    Het was een reis vol hoogtepunten die heel goed met elkaar in evenwicht waren. Van de stad naar natuur naar stad naar zee, heel afwisselend. De dagprogramma's waren heel goed georganiseerd met voldoende rust en leuke pauzes. Alle gidsen waren uitstekend, spraken goed Engels en waren goed op de hoogte van al het moois in hun land maar waren ook bereid zich te laten verleiden tot een kritisch gesprek. De hotels waren goed gekozen en heel divers maar wel op leuke locaties. Onze reisleider heeft ons alle dagen voorzien van alles wat een vakantie en een reis prettig maken.

  • 10 11-11-17

    Simone Lafleur

    De rondreis was buitengewoon goed georganiseerd qua timing, programma en hotel keuze. De tourleader Mohamed Et -Taleb heeft een gedegen kennis van eigen land, historie, cultuur en politiek. Het zou hem moeten worden mogelijk gemaakt een 'bezoekers visum' naar Europa te krijgen zodat hij in staat wordt gesteld op z'n minst het land te bezoeken waar zijn gasten vandaan komen zodat hij ook een inzicht in nze cultuur krijgt. Ik ben zelf al 25 jaar internationale tourleader woonachtig geweest in 8 landen (nu Italie) en maak eigenlijk nooit een groepsreis als 'toerist' mee. Dit was een try-out en met SAWADEE zeer de moeite waard gebleken!!!!!!De hotels waren qua ligging goed gekozen maar het onderhoud van de kamers liet wel te wensen over.

  • 8 14-10-17

    Bram Neirinck

    Marokko is gevarieerder dan je zou denken. Drukke steden, kleine antieke schilderachtige dropjes, prachtige landschappen en groene valleien. Er valt evenveel te zien, en een ervaren reisbegeleiding maakt dat jet maximum uit deze reiservaring kan halen.

  • 8 14-10-17

    Esther Schouten

    De rondreis Marokko (singles) was een intensieve maar fantastische reis! Vele prachtige dingen gezien in 12 dagen; van drukke en levendige medina's, het massieve atlasgebergte in vele vormen, tot de overweldigende stille woestijn. Ondanks het volle schema was er nog steeds tijd voor eigen initatieven en activiteiten, waarvoor de reisbeleidster vele leuke voorstellen had (bv. kookworkshop). Claudine is een fantastische reisbegeleider en heeft de reis zeker nog beter, leuker en gezelliger gemaakt!

  • 8 14-10-17

    Marian De Ridder

    Een fantastische reis door het schitterende Marokko

  • 9 14-10-17

    Gustaaf Keuning

    Mooie reis. Leuke groep. Geweldige reisleidster.

  • 9 14-10-17

    Anna Van Hooft

    Marokko was een van de landen die ik wilde bezoeken. Het werd uiteindelijk een single reis met Sawadee. Ik had verwacht meer mensen van mijn leeftijd te ontmoeten, maar het klikte uitstekend met de jongeren. De reis was goed verzorgd en vooral door onze gids Claudine een groot succes. ZIj wist iedereen bij elkaar te brengen en haar doorzettingsvermogen om alles te laten zien wat zij wilde heeft er voor gezorgd dat de reis een succes werd.

  • 9 14-10-17

    Nathalie Meijerink

    Voor mij was dit de eerste keer dat ik met een groepsreis mee ben gegaan en het is zeker voor herhaling vatbaar. De reis was mooi, goed georganiseerd en goede balans tussen actief en relax. Zeker aan te raden!

  • 8 14-10-17

    Jan De Jong

    De reis heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het programma was gevarieerd en zat qua planning goed in elkaar. Veel gereisd, maar niet zoveel dat het vermoeiend werd. De reisbegeleidster wist wanneer ze de groep vrij moest laten, maar gaf steeds goede voorzetten. Tip top in orde dus!

  • 10 14-10-17

    Tom Steinbusch

    Een prachtige, afwisselende reis door een sprookjesachtig land. Je krijgt veel indrukken te verwerken, maar de opbouw van de reis vond ik heel fijn.

  • 8 14-10-17

    Mooi gevarieerd, goed reistempo, voldoende kansen om ook zelf op pad te gaan - met goede en leuke tips van de reisbegeleiding.

  • 8 15-04-17

    Gerry Vos

    een leuke, avontuurlijke reis..

  • 8 15-04-17

    Marianne Dobbelaar

    De reis was afwisselend, goed gedoseerd met steden en natuur.

Rondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.