< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Eén week voor vertrek ontvang je de adresgegevens van de eerste accommodatie waar je overnacht. Het hotel in Marrakech, waar je in totaal drie nachten verblijft, heeft eenvoudige maar schone kamers. Ook het ontbijt dat hier geserveerd wordt, is eenvoudig.
Onze gîte, waar je in totaal vier nachten verblijft, wordt gerund door een lokale Berber familie. Het is een ruim maar zeer eenvoudig traditioneel gebouwd huis in Berber stijl. Het bestaat uit enkele slaapkamers waar 3 tot 8 mensen kunnen slapen. Je deelt dus de slaapruimte met een aantal groepsgenoten. Matrassen liggen op de grond, en ook al zijn er lakens en dekens aanwezig, het is aan te raden je eigen slaapzak en een klein kussentje mee te nemen. In de woon-/ eetkamer liggen met kleden bedekte matrassen tegen de muren waar we op zitten. Er is electriciteit aanwezig en er zijn Europese stopcontacten om je (camera) batterijen op te kunnen laden. Er zijn toiletten, warm water douches en een grote algemene wasruimte. Er is kans dat er nog een andere groep in de gîte verblijft, maar er is voldoende ruimte voor alle gasten. Je moet je eigen handdoek(en), zeep en wc papier meenemen (te koop in Marrakech).
Het is alleen in Marrakech mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen. De kosten van een taxirit van de luchthaven naar het hotel in Marrakech bedragen maximaal E20. Op de deelnemerslijst die je uiterlijk 1 week voor vertrek thuisgestuurd krijgt staan de adres gegevens van het eerste hotel.

Rondreis Marokko - De Hoge Atlas Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven