< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,6
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,4
8.0 60 beoordelingen
 • 7 05-11-16

  Jan Dondertman

  Dubai was waanzinnig en de natuur van Oman was veel mooier dan verwacht. Muscat en andere steden van Oman waren weinig sfeervol, omdat veel nieuw was. De accommodaties, de jeeps en de vlucht waren zeer goed. De reisleiding was altijd bereid jouw te helpen en vragen te beantwoorden.

 • 7 05-11-16

  Margriet Sterk

  In het begin valt de reis tegen. Muscat staat omschreven als sprookjesachtig maar dat is het niet. Alles is vrij nieuw en je vind er weinig van het authentieke leven. De tocht door de bergen is erg mooi en ook de woestijn maakt ook indruk. Dubai is iets bijzonders. Oud en nieuw vind je hier. Het openbaar vervoer is goedkoop en zit eenvoudig inelkaar.

 • 9 05-11-16

  Jacky Stappers

  Het programma van de reis zat goed in elkaar, interessant, informatief, afwisselend, avontuurlijk, mooie accommodaties.

 • 8 05-11-16

  Jan Both

  Goede afwisseling van natuur en cultuur, Oman was een verrassend land.

 • 7 05-11-16

  Carin Coenen

  Prachtig land, tijdens deze reis gezien in een flits. De mensen zijn vriendelijk en het eten is heerlijk. De hotels zijn goed. Het is een passieve reis, waar vooral gezeten en gegeten wordt. Prima als je hier voor kiest, maar jammer als je anders had verwacht.

 • 8 05-11-16

  Anneke Van Der Gouwe

  Je moet je instellen dat de reis strak in elkaar zit. Voor eigen initiatief is weinig ruimte. Beide landen zijn schoon, de hoofdwegen zijn fantastisch en het vervoer en de hotels zijn prima. De bezienswaardigheden zijn allemaal zo gerestaureerd dat het lijkt of ze gisteren zijn gebouwd. Het landschap van Oman is verrassend met woestijn en bergen. Dubai is stad en vlakke woestijn. Als je je reis in Dubai met 2 dagen verlengd heb je de mogelijkheid om voor ongeveer 13 euro met het openbaar vervoer naar Abu Dhabi te reizen (2 uur), waar je de mooiste moskee uit de regio kunt bezoeken. Een aanrader.

 • 8 05-11-16

  Ingrid Valstar

  Compacte en afwisselende reis in een verrassend mooi land. De bevolking is zeer vriendelijk, de accomodaties en het eten zijn uitstekend. Vervoer is meer dan prima.

 • 9 26-03-16

  Nicol Venner

  geen enkel negatief punt te ontdekken.

 • 8 26-03-16

  Corrie Noteboom

  Prachtige rondreis door het noordelijke deel van Oman. Mooi en interessant land met een vriendelijk bevolking. Afwisselende rondreis door bevolkte gebieden (stad en dorp), bergen, wadi's en woestijn. Overnachtingen in goede hotels, vervoer met de 4WD Landcruisers was prettig en comfortabel. Fijne en bekwame reisleidster (Nine). Goede lokale gids en chauffeurs. Ook enkele hoogtepunten van Dubai gezien, maar mijn voorkeur gaat uit naar Oman. Ik heb genoten van deze reis!

 • 8 26-03-16

  Wibo Bouma

  Een leuke, gevarieeerde rondreis. Veel hoogtepunten zoals het rijden door de woestijn, het lopen door wadi's , het zien van het leggen van eieren door een schildpad, het bezoeken van Dubai. Vooral het het moderne Dubai tegenover het zich veranderende Oman was mooi te zien.

 • 9 26-03-16

  Annie Eefting

  Rondreis was fantastisch met goed vervoer, goede hotels, goede reisbegeleidster en fijne mensen in deze groep. Lange dagen maar dan zie je het meest en daar kwam ik voor. Eigenlijk geen minpunt aan deze reis.

 • 9 26-03-16

  Coby Wesseloo

  Prachtig land, moet iedereen gezien hebben vind ik

 • 9 26-03-16

  Chiquita De Rijk

  Goed georganiseerd en een toffe reisleidster en zeer goede chauffeurs

 • 9 26-03-16

  Jeanette Van Wingaarden

  Prachtige rondreis, veel afwisseling, mooie mix van schitterende natuur en Arabische cultuur. Spectaculaire jeeptochten door de woestijn en de bergen. De veemarkt in Nizwa was een hoogtepunt. Oman was een mooi contrast met het moderne Dubai. Verlenging Dubai zeker een aanrader. Goede reisbegeleiding door reisbegeleider Nina.

 • 9 26-03-16

  Nils Westedt

  Veel luxe in hotel en reisvoorziening, daarnaast toch genoeg avontuur.

 • 8 26-03-16

  Mariet Van Kesselen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-03-16

  Jasper Radder

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-03-16

  Mieke Wemerman

  Een leuke, gevarieeerde rondreis! De ene dag loop je in de soek van Muscat, de volgende dag zie je schildpadden eieren leggen, de dag erop reis je door de woestijn , daarna een dag door de bergen van Oman en de reis eindigt in Dubai , waar alles groter en luxer is!

 • 7 05-03-16

  Frouke Lammerts

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 05-03-16

  Jopie Knetemann

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Oman en Dubai

De wereld van Duizend-en-een-nacht

image
11 dagen vanaf € 2.198 € 2.148
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.