< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,3
8.5 43 beoordelingen
  • 8 28-03-11

    Wim Hoogstraaten

    gezellig en mooi

  • 7 28-03-11

    Anneke Rezelman

    Het was een mooie reis met een goed programma, goede hotels en lekker eten. Persoonlijk zou ik het natuur/cultuurgebeuren wat meer gemengd willen hebben.

  • 8 28-03-11

    Nico Kranenburg

    op ons heeft vooral syrie indruk gemaakt de vriendelijke bevolking de gesprekken in de moskee en bij de mensen thuis en op straat, de geweldige afwisseling/drukte in de soukh's en de oudheden.Jordanie is weer veel toeristischer maar heeft ook zijn trekkers als petra en wadi- rum met z'n prachtige vergezichten

  • 8 28-03-11

    Janny Eckhardt

    Een schitterende reis. Goed samengesteld. Afwisselend. We hebben er zeer van genoten

  • 7 28-03-11

    Hans Bussink

    Een goed overlegde reisroute met genoeg tijd om een goed overzicht/indruk te krijgen van Syrie en Jordanie en om Palmyra en Petra te bezoeken.

  • 7 28-03-11

    Wil Nieuwenhuis

    Interessante landen met rijke cultuur, vooral Syrie. We hadden de pech van wat koude dagen en zeer koude nachten in Wadi Rum met zelfs regen op onze excursie morgen! Mooie natuur in Jordanie.

  • 8 28-03-11

    Elly Maartense

    Eigenwijs dachten we dat we geen slaapzak nodig hadden in de woestijn(hadden we eerder ook niet nodig gehad: er waren toch dekens) We hebben het koud gehad'snachts,dus...Slaapzak mee in de woestijn

  • 8 22-10-10

    Huub Voncken

    al gezegd : goed

  • 8 15-10-10

    Jaap Vogelaar

    Deze is goed tot uitstekend.

  • 8 15-10-10

    Wil Bergen

    mooie afwisselende reis, waarin je kennis maakt met de bevolking en cultuur van Syrie en Jordanie.

  • 9 15-10-10

    Mark Steelink

    Een geweldige reis met veel cultuur, natuur en historie. Syrie en Jordanie zullen je zeker niet teleurstellen. Ook de begeleiding vanuit Sawadee (Caja) was geweldig!

  • 9 15-10-10

    Claudia Koolhaas

    Voordat ik aan deze reis begon had ik geen beeld bij Syrie. Dit land heeft mij aangenaam verrast. Het heeft eeen rijke geschiedenis en de mensen zijn erg aardig. Jordanie was het hoofddoel van deze reis, maar Syrie doet zeker niet onder voor Jordanie. Het is een prachtige reis.

  • 9 15-10-10

    Kees Ruiter

    zeer goed

  • 10 15-10-10

    Mayla Bartelink

    Ik vond deze reis geweldig! De twee verschillende landen met elk hun eigen cultuur en natuur bieden een mooie combinatie. Wat mij het meeste bij gebleven is zijn naast de mooie natuur, de aardige mensen daar.

  • 7 08-10-10

    Luc Van Lent

    zeer interessante culturele reis met een sublieme groep van 12 die zeer syncroom meedraaide en mekaar hielp waar nodig.

  • 8 08-10-10

    Gerald Kristen

    Goed

  • 9 08-10-10

    Jos Dedecker

    Geslaagde reis, met goede indeling, leuke groep, mooie afwisseling natuur en cultuur en prima reisleiding, zowel lokaal als zeker nederlandse reisbegeleidster

  • 9 08-10-10

    Luk Reynders

    Een interessante reis met een excellente reisbegeleidster en goede lokale gidsen. Een beperkte (12 pers), perfect 'gebalanceerde' groep Be-Ne deelnemers zorgde voor een goede sfeer. We hadden voldoende tijd om ook individueel steden en sites te gaan verkennen, al hadden we best een extra dag kunnen vullen in Damascus en Aleppo. Een erg goede eerste groepsreis-ervaring na 4 reizen die we zelf in elkaar geknutseld hadden.

  • 8 17-09-10

    Otto Snellen

    Fantastisch! Een andere wereld gaat voor je open. Vooral Syrie is een reisbestemming dat vooraf wat vraagtekens oproept, maar zich heel snel toont als een zeer toegankelijk land met een vriendelijke en erg hartelijke bevolking. In zowel Syrie als Jordanie wandel je door de geschiedenis. Deze streek is de bakermat van onze beschaving.

  • 9 17-09-10

    Esther IJedema

    Het was een geweldige reis waarbij de openheid en hartelijkheid van de Syriers me erg aangenaam verrast heeft. De reis doet je beseffen waar nu eigenlijk de bakermat van onze beschaving ligt. Ik heb enorm genoten van de verscheidenheid aan culturen, geloven, opgravingen en natuur in beide landen.

Rondreis Syrië en Jordanië

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven