< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 8,9
Overnachtingen 6,7
Reisroute 7,5
8.3 24 beoordelingen
  • 9 20-04-11

    Jacobien Kok

    Een schitterende reis. Ik ben blij dat we nog net voor alle ellende Syrie konden bezoeken. Van alle onlusten daar hebben wij gelukkig niets gemerkt en gezien.

  • 7 06-03-11

    Theo Dekkers

    Reis zat goed in elkaar, maar is duidelijk een cultuurreis. Weinig contact met plaatselijke bevolking. Toch heel tevreden.

  • 7 06-03-11

    Wim Nobels

    Goede Nederlandse begeleiding. Lokale gids geeft te weinig info over lokale bevolking, te veel info over hetgeen wat ik zelf al tot me genomen heb in reisgids.

  • 9 06-03-11

    Sander Van Hulsenbeek

    Eeen fraaie en fijne reis in een gastvrij land. De bezienswaardigheid zijn van wereldklasse en veel monumenten in Italie en Griekenland verbleken erbij. Damascus en Aleppo hebben geweldige souks en zijn gezellig om te bezoeken. De Nederlandse reisleiding gaf een essentiele bijdrage aan het slagen van deze reis. Ik ging voor de tweede keer naar Syrie en heb me geen moment verveeld.

  • 9 26-12-10

    Marie Antoinette Westra

    Uitgebalanceerd programma. Zo veel prachtige dingen gezien en hele leuke contacten met de lokale bevolking. Verlening van twee dagen Damascus is een aanrader. Groep was een meerwaarde voor de reis. Complimenten voor de nederlandse reisbegeleiding (Karin) en de lokale gids (Hoessein). Ik heb een topvakantie gehad!

  • 8 26-12-10

    Patrick De Pijper

    Een mooie reis die alle hoogtepunten van Syrie laat zien en nog veel extra's. Goed vervoer, goede hotels. Zeer kundige reisbegeleiding die qua cultuurkennis heel veel toevoegt aan de reis. Ook een goede lokale gids die heel veel insight informatie geeft over de bezienswaardigheden en alles doet om ons Syrie zoveel mogelijk te laten beleven. Binnen de reis voldoende vrije tijd om zelf erop uit te gaan, indien gewenst. De reis was een geweldige ervaring

  • 8 26-12-10

    Riette Koehorst

    Mooie reis. Het land heeft me aangenaam verrast. Meer te zien dan ik gedacht had.

  • 9 24-10-10

    Tjeerd Jan Jorritsma

  • 9 24-10-10

    Peter De Ruiter

    Mooie relaxte reis die goed in elkaar zit. Voldoende tijd voor jezelf om dingen te doen.

  • 9 24-10-10

    Henny De Jong

    Prima reis,zat goed in elkaar met elke dag weer nieuwe hoogtepunten. We hebben er erg van genoten.

  • 8 24-10-10

    Henk Sebregts

    Een mooie reis in een vriendelijk en gastvrij land met diverse bezoeken aan hoogtepunten uit de klassieke oudheid.

  • 7 24-10-10

    Ernie De Boer

    Deze reis naar Syrie laat, op een prachtige manier, zien en beleven hoe de geschiedenis van Islam en Christendom verweven is. De bevolking is bijzonder vriendelijk en je kan zonder probleem alleen rondlopen zonder lastig gevallen te worden of tot aankopen "gedwongen"te worden.

  • 9 24-10-10

    Bernard Mulder

    GRANDIOOS

  • 8 24-10-10

    Nella Van Dalen

    zowel mijn dochter als ikzelf hebben genoten van de reis, enkele momenten v bv ziekte daargelaten..

  • 8 19-09-10

    Jos Vandervelde

    Over het algemeen was dit een goede reis : goede organisatie, gidsen, interessant programma, goed evenwicht (cultureel programma maar niet al te zwaar of gedetailleerd).

  • ? 19-09-10

    Ineke Vonk

    we hebben genoten van een bijzonder goed geslaagde reis. Een fantastische Ned. gids en een vrolijke en geinteresseerde groep mensen. En de hartelijkheid van de Syrische bevolking

  • 8 02-05-10

    Marie-Therese Van Ham

    Een prachtig land en mede door de groep en een reisbegeleiders die het Arabisch beheerst heb ik een hele leuke reis gehad.

  • 8 29-04-10

    Rob Admiraal

    Ik vond het een hele interesante reis waarin we alle highlights van Syrie hebben gezien. Ondanks de korte reisperiode hebben we vind ik heel veel gedaan maar wel het gevoel dat we alles op ons gemak hebben kunnen bekijken.

  • 9 29-04-10

    Robert Hüttig

    Uitermate tevreden over reisschema etc. De meeste accomodaties waren prima, 1 wat minder. Gids, begeleider chauffeur uitstekend. Extra excursiemogelijkheid geweldig. De vrijheid om al of niet aan het programma deel te nemen erg prettig.

  • 9 04-04-10

    Vincent Visser

    Bij deze reis heb ik relatief beperkte tijd zeer veel mooie en directe indrukken van het land op kunnen doen. Door vragen aan de groep en in onderling overleg hebben we binnen de toch strakke planning voldoende eigen keuzes kunnen maken en aan de meeste wensen kunnen voldoen. Het had wat mij betreft ook niet veel langer moeten duren ook! De belevenissen waren er veel en zeer divers. De harde schijf zat tegen het einde van de reis best wel vol. Tijd om deze te laten bezinken en te koesteren.

Rondreis Syrië

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!