< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 9,3
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,8
8.2 45 beoordelingen
 • 9 06-08-16

  Bianca Jongejan

  Mooie reis met goede afwisseling tussen hotels en campings. De natuur is adembenemend, bergen, meren, gletsjers wisselen elkaar af. Goede reisbegeleiding die altijd voor ons klaar stond. Ligging van sommige campings (naast spoorbaan) kan beter. Hotels ruim en luxe. Goede opbouw, had graag een dag langer in Vancouver verbleven (dag minder in Tofino).

 • 9 06-08-16

  Gaby Limberg

  Sawadee heeft een prachtig programma samengesteld, supergoede gids, perfecte combinatie van kamperen en hotelovernachtingen. En wat is Canada een prachtig land!

 • 10 06-08-16

  Hub Bracke

  Zeer mooi land. Zeer goede reisleidster. Leuke groep medereizigers. Goede mix van overnachtingen op camping in in hotels. Goede mix van reisdagen en 'vrije' dagen.

 • 8 06-08-16

  Hanne Cuyckens

  Geweldig land en algeheel goed uitgewerkte trip.

 • 10 06-08-16

  Michel Vriens

  Prachtreis, goed georganiseerd. een super goede en enthousisaste reisleidster. En als bonus top weer, en een geweldige groep!

 • 8 06-08-16

  Simone Van Oosten

  De westkust is geweldig mooi! Fijn die afwisseling tussen kamperen en hotels.

 • 8 09-07-16

  Thea Meijer

  Ik heb genoten en het was een goed georganiseerde reis, op soms het eten na. Naast dit was de reis fantastisch!

 • 9 09-07-16

  Walter Van Der Zwart

  Mooie en complete reis. Veel mooie wandelingen, genoeg ruimte ingepland om uit te rusten tussen de wandelingen of optionele excursies te doen. Afwisseling van bergen en victoria island is ook ideaal.

 • 9 09-07-16

  Wilco Van Veen

  Zeer mooie rondreis met veel hoogte punten beren, walvissen, zeer mooie hikes, meren, watervallen en ga zo maar door. Een klein puntje: muggen in de eerste week. Deze prikken overal doorheen.

 • 7 09-07-16

  Andre Koene

  West Canada een van mooiste plekken op aarde, een zeer gevarieerde en volledige reis, met veel hikings zowel in de bergen als langs zee, kano tochtjes, hot springs en nog veel meer (o.a. whale watching), een ware belevenis, klein min puntje dat de communicatie over kosten/eten/excursies (die je toch eigenlijk niet mag missen) exclusief waren, klein verbeterpuntje dus.

 • 7 09-07-16

  Vera Heemskerk

  Ik vond het een geweldige reis, veel afwisseling tussen hotels en kamperen. Dit vond ik ideaal. Veel wildlife gespot en heerlijk weer gehad en niet te vergeten een super leuke groep waar ik mee heb rond gereisd met een leuke reisleider.

 • 8 09-07-16

  Manon Verijdt

  De reis was echt geweldig. Een hoop mogen mee maken en ik ben een hele hoop ervaringen en vriendschappen rijker. Mijn eerste groepsreis, en tevens eerste reis alleen, was een groot succes. Ik zou echter de titel van de reis aanpassen, aangezien het aantal beren op de weg toch iets minder was dan verwacht. Al met al wel veel wildlife gezien en mogen genieten van een hoop mooie natuur.

 • 8 09-07-16

  Marion Van Tilburg

  Reisroute is goed uitgezet. Alleen de laatste overnachting voor Vancouver Island vond ik niet logisch. Tevens de kampeerplek in oa Revelstoke is niet handig, dichtbij het spoor en drukke weg en vol met muggen . Groepsgrootte van max 12 is perfect, moet inderdaad niet meer zijn.

 • 8 09-07-16

  Sanne Hopman

  Erg mooie reis

 • 8 09-07-16

  Sjoerd Lafeber

  Erg leuke afwisselende reis met vele bezienswaardigheden. Veel wild en natuur!

 • 8 06-08-15

  Jan Kortekaas

  Route van de rondreis was uitstekend met veel tijd en veel mogelijkheden hikes te maken en de natuur te genieten. Belangrijk daarbij was het feit, dat we op de meeste plaatsen 3 nachten bleven. De hotelkeuze was goed, de campings daarentegen hadden beter gekozen kunnen worden.

 • 9 06-08-15

  Hans Peeters

  Deze rondreis door het westen van Canada laat je een adembenemend mooie en grootse natuur zien. Mogelijkheden tot wandel- en fietstochten voor elk niveau. Beren en walvissen spotten. Kanoën kajakken, en eeg gletsjertocht. Twee mooie steden, Vancouver en Victoria. Kort samen gevat, het was iedere dag weer genieten!

 • 8 06-08-15

  Hansje Vijselaar

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-08-15

  Mia Van De Wetering

  De rondreis stak goed in elkaar. Alleen jammer dat de accommodatie's niet helemaal waren zoals in de reisbeschrijving stond. Te weinig kamperen en maar 1 lodge.

 • 8 06-08-15

  Paulus Vaessen

  Mooie rondreis waarbij onze Canadese gids ons vele mooi plekjes liet zien. Overnachtingsplekken wel vaak eenvoudig tot primitief. Reis voor fitte en actieve mensen die bereid zijn tot improviseren.

Rondreis Canada West

Beren op de weg

image
23 dagen vanaf € 3.398
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.