< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 9,3
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,8
8.3 65 beoordelingen
 • 9 05-08-17

  Rob Hirschmann

  Een geweldige reis met een uitstekende begeleidster. Goede afwisseling van natuur en steden.

 • 9 05-08-17

  Maartje Van Der Avert

  Fantastische reis, met veel hoogtepunten, een supergoede tourguide.

 • 10 05-08-17

  Brenda Van Den Berg

  Wat een fantastische reis! Prachtige natuur, bruisende steden! Zwarte beren en orka's kunnen spotten. De reisbegeleidster maakte het plaatje compleet. Deze reis is echt een aanrader.

 • 8 05-08-17

  Loes Habraken

  Wat is Canada een geweldig land! Het was een mooie vakantie, waarbij het kamperen het extra leuk maakt. We hadden wat pech dat door de vele bosbranden er hier en daar veel rook was, maar gelukkig kon alles doorgaan.

 • 8 05-08-17

  Prachtige reis door indrukwekkende landschappen. Mooie combinatie van kamperen met hotelovernachtigen. Goed gevuld programma met actieve uitstapjes, maar ook ruimte om zelf invulling te geven door optionele activiteiten. Uitstekende en professionele reisbegeleiding door Canadese reisleider. Goed georganiseerd.

 • 8 05-08-17

  Femke De Kleine

  Ik heb heel erg genoten van mijn reis in West-Canada! De natuur daar is adembenemend! Zowel in the Rockies als op Vancouver Island. Persoonlijk vond ik de reis een fijne combinatie van kamperen in de natuur en af en toe een nacht in een hotel slapen. De groepsgrootte van 12 personen is ook ideaal.

 • 10 05-08-17

  Julie Van Oosterwyck

  Prachtige reis met een fantastische reisleidster en topgezelschap! Ik wil zo terug! Een echte aanrader. Benieuwd? Hier kan je alle avonturen terugvinden: http://wander-dont-wonder.blogspot.be/ En hier kan je een filmpje terugvinden: https://youtu.be/zWLy4LeaQZQ

 • 9 08-07-17

  Hans Fredrix

  Goede reisleidster, prachtig land en mooie reis. Kamperen is erg primitief, matig tot slechte voorzieningen. Veel excursies zijn niet inbegrepen, wat wel helder wordt gecommuniceerd. Soms zou je vaker willen stoppen op mooie uitzichtspunten maar je rijdt dan door, dat is het gevolg van reizen in een gezelschap. Zeer enthousiast over deze reis in het algemeen.

 • 9 08-07-17

  Jos Hommel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 08-07-17

  Fetsje Hijlkema

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 08-07-17

  Kaylee Bruine De Bruin

  Een ongeloofelijke reis!! Ik had me er een voorstelling van gemaakt, maar het bleek allemaal nog veel beter te zijn dan ik dacht. We hebben ontzettend veel mooie dingen gezien, zelfs op onze reisdagen!

 • 8 08-07-17

  Eva Spaaks

  Een prachtige natuurreis, waarbij je veel wandel- (hike) mogelijkheden hebt. De wandelingen waren afwisselend. Ook heeft Canada in dit deel prachtig gekleurde meren. De rocky's vond ik schitterend, wat een natuur! Het zien van wildlife vond ik zelf tegenvallen. De titel 'Beren op de weg' vind ik niet echt van toepassing, maar misschien hebben wij pech gehad met het zien van beren langs de weg op het vaste land. Als we ze al zagen, was het in een flits en was er geen mogelijheidom te stoppen (snelweg). Op Vancouver eiland hebben we daarentegen heel veel wild gezien: orka's en bultrugwalvissen (vanuit Victoria) en beren en grijze walvissen (vanuit Tofino). In Tofino is het echt een aanrader om met een watervliegtuigje te gaan! De reisdagen zaten goed in elkaar. Het kamperen zou iets beter afgewisseld kunnen worden met een hotelovernachting er tussendoor (met name tussen Jasper en Vancouver eiland waar je 7 nachten achter elkaar kampeert). Er waren in de eerste 1,5 week ongelooflijk veel muggen op de campings. Niet tegen in te smeren. De slaapmatjes van de organisatie laten soms te wensen over, dus eigen matje meebrengen vond ik een goed plan. Onze lokale reisbegeleidster Heather was heel goed! Capabel om met lastige zaken om te gaan, kon goed plannen, gaf ons voldoende 'vrije tijd', zat vol humor en was altijd blij. Ze kende daarnaast het land uitstekend, net als alle wandelingen die we konden doen. Ik heb weer genoten! Het eerste hotel en het laatste hotel in Vancouver (verschillende hotels) zouden omgedraaid moeten worden. Het eerste (bij aankomst ga je eten en naar bed) staat in het centrum. Het laatste ver er vandaan, terwijl je dan tijd hebt in Vancouver. Mocht de wolvenopvang als 'excursie' worden aangeboden: doe deze niet! De dieren worden als huisdier opgevoed, terwijl het wilde dieren zijn!

 • 8 08-07-17

  Inge Drenth

  De reis was zeer actief. Maar daardoor kon je wel alle mooie plekken ontdekken, waar je met de auto niet kon komen. De tourgide was heel fijn en was opgegroeid in dat gebied en wist hierdoor veel te vertellen.

 • 9 08-07-17

  Ronald Nooteboom

  Goed opgezette reis met voldoende mogelijkheden om zelf dingen te ondernemen. De groepsleidster was geduldig en plande alles zorgvuldig. De campings laten soms kwalitatief wat te wensen over vooral het sanitair vond ik bij de meeste campings wat basic en niet altijd even schoon. Maar dit is misschien ook wel een beetje de manier van kamperen in Canada. Ook zou de afwisseling tussen kamperen en hotel overnachtingen iets beter kunnen. Op een gegeven moment kampeer je 7 nachte nachten elkaar. Hier zou ik persoonlijk liever nog een keer in een mooie logde hebben gezeten. Voor de rest was alles prima geregeld.

 • 7 27-05-17

  Reinout Vermeij

  De natuur is prachtig, net als het wildlife. De reis is erg compleet, met leuke activiteiten om niet te vergeten. Echter maar wel basic. Hotels zaten op de verkeerde plek, altijd buiten de gepubliceerde plaats. Serieus minpunt. Ook eten is op wel erg krap budget.

 • 9 27-05-17

  José Botman

  Prachtige, afwisselende reis.

 • 8 27-05-17

  Merel Somers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-05-17

  Petra Keijsers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-05-17

  Anja Van Der Rest

  Een reis waar ik met plezier op terugkijk. In 3 weken heel veel mooie natuur gezien, gewandeld, gekanood etc. Goede reisbegeleidster en naast groepsactiviteiten ook de mogelijkheid om individueel op pad te gaan.

 • 8 27-05-17

  Helma Baas

  goed

Rondreis Canada West

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

 • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
 • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
 • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.