< Terug naar resultaten
Vertrekken 2017   Opmerking Reissom excl. vlucht    
zo 18 jun /
vr 30 jun
€ 2.119,-
zo 02 jul /
vr 14 jul
€ 2.179,-
check   Gegarandeerd vertrek
zo 16 jul /
vr 28 jul
€ 2.179,-
check   Gegarandeerd vertrek
zo 30 jul /
vr 11 aug
€ 2.179,-
check   Gegarandeerd vertrek
zo 13 aug /
vr 25 aug
€ 2.249,-
check   Gegarandeerd vertrek
zo 20 aug /
vr 01 sep
€ 2.249,-
check   Gegarandeerd vertrek
zo 27 aug /
vr 08 sep
€ 2.249,-
zo 03 sep /
vr 15 sep
€ 2.179,-
De reissom is exclusief internationale vluchten, deze moet je apart boeken. Deze kun je uiteraard zelf boeken, maar wij helpen je graag bij het vinden van passende vluchten.

Op deze reizen kunnen mensen vanuit de hele wereld boeken, maar de meeste reizigers komen vanuit het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft meteen ook een extra dimensie aan je groepsreis. De reizen zijn door het internationale karakter wel altijd op aanvraag, wij hebben geen online beschikbaarheid.

Deelnemers & Doorgang

Sawadee kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Voor deze reis is het maximum 12 deelnemers. Wij garanderen een reis op basis van het minimum aantal definitieve deelnemers. Voor deze bestemming is dat minimum meestal 8 deelnemers. Een reis kan al met minder deelnemers gegarandeerd zijn. De minimumleeftijd voor deze reis is 18 jaar.

  Inbegrepen in de reissom

  • Veel maaltijden inclusief (11x ontbijt, 11x lunch, 9x diner)
  • Alle entreegelden voor de parken Wells Gray, Mt Robson, Jasper, Banff, Yoho, Glacier en Mt Revelstoke
  • De kampeer- en kookuitrusting, behalve een slaapzak
  • Deskundige lokale Engelstalige reisbegeleiding, tevens chauffeur
  • Alle tranport en transfers volgens programma per minibus
  • Retour veerboot van/naar Vancouver Island

 Bijkomende kosten

Bijkomende kosten vooraf

Boekingskosten 
  • 1 persoon:
  • 2 personen:
  • 3 of meer deelnemers:
€ 25,-
€ 40,-
€ 50,-
Bijdrage Calamiteitenfonds (per factuur) € 2,50
Reis en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing)

Zakgeld

Het richtbedrag aan zakgeld op deze reis is € 350,- per persoon per week. Dit bedrag is een gemiddelde van wat reizigers de laatste jaren tijdens deze reis hebben uitgegeven aan maaltijden en drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, eventuele plaatselijke luchthavenbelastingen en fooien. Natuurlijk is je eigen uitgavenpatroon hierbij ook bepalend. Souvenirs zijn daarom niet inbegrepen. Tijdens de reis zijn verschillende (optionele) excursies mogelijk, die je ter plaatse (met behulp van de reisbegeleider) kunt boeken. Indien een excursie beter vooraf kan worden geboekt, dan staat deze vermeld in de reisbeschrijving en op het boekingsformulier. Zo kun je je groepsreis toch een individueel accent geven.

Enkele voorbeelden van uitgaven tijdens deze reis:

Optionele excursies per excursie (totaal is afhankelijk van deelname) vanaf $ 25,-
Fooien** € 80,-

**Fooi lokale gids

De richtlijn voor Amerikaanse reisbegeleiders wat betreft fooi is USD 6 tot USD 9 per persoon per dag. In Nederland zien wij fooi als een blijk van waardering voor goede service, maar geen verplichting. Amerika is het land waar fooien niet alleen gebruikelijk maar ook noodzakelijk zijn. Voor veel mensen die werkzaam zijn in de toeristische branche vormen de fooien een belangrijk deel van hun inkomsten. Dit heeft te maken met het hoe mensen in de VS betaald worden, vaak is dit niet meer dan een klein minimumloon dat aangevuld word door fooien. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten fooi. Allereerst heb je de zogenaamde ‘gratuity’, een fooi die je eigenlijk als een vrijwel verplichte toeslag moet zien. Als je uitermate tevreden bent over de bediening of er een speciale dienst geleverd is kun je extra tippen. Dit is een fooi bovenop de gebruikelijke gratuity.

Dit zijn de prijzen zoals bekend in januari 2017. Uiteraard kunnen de prijzen in de loop van het jaar wijzigen. Hou er rekening mee dat de dollar en enkele andere lokale valuta’s sinds januari 2017 aanzienlijk in waarde zijn gestegen t.o.v. de euro. Hierdoor kunnen prijzen van excursies en activiteiten mogelijk hoger uitvallen.

Fooien

Het genoemde bedrag aan fooien is een richtlijn, m.u.v. de fooien voor de Nederlandse of lokale reisbegeleider. Op reis is het gebruikelijk om bijv. chauffeurs, koks en gidsen een fooi te geven. Fooien zijn vaak een onmisbare aanvulling op het inkomen, waarvan meestal een hele familie afhankelijk is. In veel gevallen kun je zelf een fooi geven. Gemeenschappelijke uitgaven (groepsfooien, entreegelden etc.) worden meestal uit de gezamenlijke pot betaald, waarvoor aan alle deelnemers een bijdrage wordt gevraagd. Wanneer je tevreden bent over de reisbegeleider zelf, dan mag je hem/haar natuurlijk ook een fooi geven.

Boekingsvoorwaarden

Zie hier de boekingsvoorwaarden en ons prijsbeleid.

Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.