< Terug naar resultaten

Rondreis Canada-West

Beren op de weg

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de mooiste parken van het westen van Canada.
 • Kamperen op veelal fantastische lokaties.
 • Vaak twee nachten op één plaats, dus niet iedere dag reizen.
 • Mogelijkheid tot paardrijtochten, mountainbiken, raften, kanoën en een gletsjerwandeling
 • Reizen met een comfortabel minibusje. De bagage gaat in een trailer

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Canada

Route daagse rondreis Canada-West

Een kampeertocht door het westen van Canada betekent huizenhoge watervallen, wit kolkende rivieren, azuurblauwe meren, gletsjers, besneeuwde bergpieken en uitgestrekte naaldwouden. In de ruige Rocky Mountains kun je uitgebreid wandelen, mountainbiken of een paardrijdtocht maken. Ook een tweedaagse kanotocht is inbegrepen. En pas op voor beren op de weg.

Dit is een afwisselende groepsreis door Canada met natuur én steden. Vanwege de vele kampeerovernachtingen en de soms lange reisdagen, wordt er van de deelnemers een flinke dosis flexibiliteit verwacht. Je reist in een internationale groep,waarbij de maximum leeftijd 38 is. Er zijn enkele Nederlandse vertrekken voor alle leeftijden.Behalve in Seattle en Vancouver wordt er tijdens de reis gekampeerd. De campings hebben over het algemeen goede voorzieningen. Alle deelnemers helpen mee met koken, afwassen en kamp opzetten en afbreken.De hele reis beschikken we over een eigen kleine bus. Er zijn tochten te maken per paard, raft en boot. Totempalen in het park Trendy metropolen Seattle en Vancouver horen, tussen baaien en bergen in, tot de mooist gelegen steden ter wereld. Seattle is de stad waar ze op de Pike Place Market met vis gooien, waar je een ondergrondse tour van de oude stad kunt maken en die iedereen kent van Frasier, Starbucks en Nirvana. Vancouver is een perfecte stad om per fiets te verkennen. Tijdens het rondje om Stanley Park zie je ook nog de beroemde totempalen. Rotsmuren en zwavelmeren Nog net aan de westkant van de waterscheiding ligt de nachtmerrie van elke pionier of wegenbouwer: Yoho National Park. Dit gebied vol hoge rotsmuren, grillige pieken, watervallen en gletsjermeren is echter ideaal voor wildwatervaren. Dieper in de Rockies vind je azuurblauwe meren om naar te kijken, warme (zwavel)meren om in te baden en een immense gletsjer om over te wandelen. En dat alles tussen een wijds landschap van naaldbossen en met sneeuw bedekte bergtoppen. Bob Ross had het niet beter kunnen schilderen. Kijk ook niet verbaasd als een zwarte beer of coyote je pad kruist. Drinkbaar meer In het idioot grote Wells Gray Provincial Park maken we een tweedaagse kanotocht. We kamperen aan de oevers van het motorbootvrije Murtle Lake; een meer zo helder en puur dat je er rechtstreeks uit kunt drinken. Tijdelijk prijsverlaging van de rondreis naar Canada Alle reizen in Nederlandstalige groep zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Boek je reis voor vóór 6 februari en betaal € 2195 in plaats van € 2295. Wacht niet te lang met boeken; onze groepen hebben maximaal 13 deelnemers.

Rondreis Canada-West

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.