< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 63 beoordelingen
  • 8 08-07-18

    Trees Egberts

    De reis was vol afwisseling met veel avontuur. Prachtige landschappen, mooie wandeltochten, veel beren en een mooie kajaktocht. Het weer was behoorlijk goed met weinig regen dagen, waardoor we alle trails konden lopen, konden genieten van de kajaktochten en de gletsjers en vergezichten. Met de groep alles doen rondom eten en koken ging als vanzelf. Iedereen deed een taak en niemand drukte zich. Een zeer goede ervaring.

  • 7 08-07-18

    Erik Van Poeijer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-07-18

    Pepita Breugem

    Fantastische reis met vele highlights.

  • 8 08-07-18

    Anika Klunder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-07-18

    Marjolijn Zweeren

    Zeer mooie en afwisselende reis. Vele hoogtepunten. Wel zijn de extra excursies duur. Zou beter vermeld kunnen worden in de reisbeschrijving.

  • 8 08-07-18

    Aukje Slager

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-07-18

    Richard De La Haye

    Als je van weidse uitzichten houdt, ongerepte natuur en graag dieren in het wild wilt tegenkomen dan is dit de reis die je moet maken. Het landschap is overweldigend mooi en om beren van dichtbij te zien is waanzinnig gaaf. Het is geen goedkope reis, maar het was elke euro waard.

  • 8 09-08-17

    Jeanet Van Duijn

    Mooie reis, zeer afwisselend van locatie, activiteiten en het weer. Het was kouder en natter dan ik in eerste instantie had verwacht. Mijn verwachting was dat er 11 nachten gekampeerd werden, dit waren er m.i. meer. De optionele activiteiten zijn onvoldoende belicht in de informatie en ook de kosten ca. 2000 dollar die daaraan zijn verbonden.

  • 8 09-08-17

    Tom Van Hoof

    Intensieve reis met wilde natuur en spontane bewoners. Je moet geen koukleun zijn voor de reis. Op en top kamperenn zoals het bedoeld is Het zelf koken maakt deze reis zeer aangenaam (elke dag uit eten in de USA is niet echt goed voor je figuur). Punt van verbetering is toch wel het transport, de bus is te klein voor 12 mensen en voor zulke lange afstanden (5500km), in een vliegtuig heb je meer beenruimte.

  • 9 09-08-17

    Michel Van Eeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-08-17

    Maarten

    Mooie reis met veel natuur, wildlife, en historie (oa goldrush en koperwinning). Er is een goede balans tussen kamperen en lodges/hotels. De extra excursies zijn niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. De vlucht vanaf McCarthy over Wrangel-St Elias NP en de boottocht bij Seward waren awesome. Zowel de wandeling naar Jumbo mijn en Bonanza mijn zijn de moeite waard. Mocht je in Dawson City tijd over hebben en van fotografie houden: net buiten de stad ligt een begraafplaats van vervallen raderstoomboten. Wil je gaan vissen? Breng een hengel mee of koop deze ter plekke. Vissen kan bijvoorbeeld bij Seward of Kluane lake. Een visvergunning is ter plekke te koop.

  • 9 09-08-17

    Micha Meijer

    Geweldige reis. Prachtig landschap en mooie combinatie kamperen/luxe overnchten!

  • 9 09-08-17

    Paul Hamers

    Wat een superreis was dit, in alle opzichten top.

  • 7 09-08-17

    William De Jong

    Reis ietwat te lang. Vond het minder om de reis af te sluiten in Hoomer, wat gezien het overige programma minder spectaculair is.

  • 7 09-08-17

    Erik De Jong

    Leuke reis, met voordurend de kans op wildlife.

  • 8 19-07-17

    Peter Van Der Schee

    Geweldige reis met vele prachtige natuur en relaxed programma,niets hoeft ,alles mag.

  • 9 19-07-17

    Tim Middeljans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 19-07-17

    Meyltje Van Aalst

    Prachtige reis voor de natuurliefhebber: grootse landschappen met hoge bergen en enorme gletschers. Beren, wolven, elanden, kariboes, arenden, zalmen, walvissen en zeeotters.

  • 9 21-06-17

    Hana Hartmanova

    Goed georganiseerd, goede gids, verdeeling van lange reizen mocht beter. Het was niet helemaal duidelijk waar we kamperen omdat 'logde' was ook kampeerplaats genoemd.

  • 9 21-06-17

    Hele mooie reis, veel wildlife gezien, leuke groep. Soms wel lange reisdagen. Enthousiaste reisleider. Prachtige natuur, leuke excursies.

Rondreis Alaska en Yukon

Wildernis en goudzoekers

image
24 dagen vanaf € 3.798
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.