< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,9
8.4 36 beoordelingen
  • 8 10-08-16

    Herman Maat

    Het is een hele mooie reis. Aan iedereen zeggen we : Als je van de natuur houd dan moet je naar eens naar Alaska gaan. De mooie bossen met daar achter de grote bergen met als toetje de sneeuw er op.

  • 9 20-07-16

    Martin Quak

    Als je van natuur en ruimte houd, kamperen leuk vind dan is dit echt een fantastische trip! Je zal wel nog excursies ter plekke moeten boeken, maar die zijn absoluut de moeite waard. Fantastische reis gehad

  • 7 20-07-16

    Marian De Ruiter

    Ik vond het een pittige reis met veel lange reisdagen en minder goed weer. De natuurschoon, goede begeleiding en gezellige groep hebben er toch weer een bijzondere ervaring van gemaakt!

  • 9 20-07-16

    Bart Boesten

    Een geweldige rondreis door een schitterend land. Iedere dag was weer een verassing met vele hoogtepunten. De ongerepte natuur en het wildlife is fantastisch!

  • 9 20-07-16

    Stephanie Groenendal

    Mooie reis, alles is goed geregeld alleen de optionele excursies staan niet goed aangegeven op de site.

  • 7 15-06-16

    Sven Polfliet

    Prachtige landschappen, schitterende wildlife ervaring. De reisbegeleiding is van topkwaliteit. De reis is misschien enkele dagen te lang. Enkele locaties bieden niet echt een meerwaarde. 90% van de excursies zijn additioneel en heel erg duur. Dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden zodoende dat je als reiziger hiervoor een extra budget kan voorzien. Het slagen van de reis hangt te veel af van deze extra excursies. Tip: maak de reis enkele dagen korter en maken enkele excursies inclusief.

  • 8 15-06-16

    Arjan Van Der Heeden

    Mooie rondreis door schitterende natuur. Goede reisbegeleider. Excursies zijn erg duur.

  • 8 15-06-16

    Jan Van Loenen

    Alaska reis heeft aan al mijn verwachtingen voldaan, super gaaf land, we hebben veel geluk gehad met het weer, zeer uitgebreide reis waardoor je veel ziet van het land, kamperen was ook heel goed geregeld.

  • 9 15-06-16

    Desiree Brorens

    Schitterende bestemming en de reis was goed georganiseerd.

  • 9 15-06-16

    Jair Kutsch Lojenga

    Ik had deze reis voor geen goud willen missen alles is goed geregeld veel gezien van dit prachtige landschap.

  • 9 15-06-16

    Marja Broeders

    Fantastisch! Alles wat wij hier in NL niet hebben, hebben ze daar. Bergen met sneeuw, weidse uitzichten, beren langs de weg, altijd licht en schitterende uitzichten als je uit je tent gekropen komt!

  • 9 15-06-16

    Patrick Van Der Ham

    Prachtige natuur, geweldige activiteiten en leuke mensen. Kosten van excursies zijn echter zeer hoog en daar dien je wel rekening mee te houden omdat er soms niet een interessant alternatief is.

  • 9 15-06-16

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 15-06-16

    Edy Kleijn

    Prachtig landschap, dieren. Geweldige groepsleider (Ben). Natuur. GEWELDIG.

  • 10 15-06-16

    Roel Dekens

    Prachtige reis die geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Als je van wildlife en natuur houdt is deze intentieve reis door de 'last frontiere state' en het ruigste gedeelte van Canada is must. De vele excursies en activiteiten die bijna overal aangeboden werden maakten de beleving helemaal compleet.

  • 10 22-07-15

    Kees Methorst

    Super mooie kampeerreis. Je ziet in de dagen dat je er bent veel van de natuur en de leuke stadjes. Veel mooie hikes gemaakt, we hadden wel echt geluk, het weer was prima en we hebben veel wildlife gespot. We hadden ook een super gezellige groep :-)

  • 9 22-07-15

    Christie Vroege

    Vooral het kamperen vond ik super! Dit maakte de rondreis echt tot een goede beleving van Alaska.

  • 9 22-07-15

    Sigrid De Vries

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-15

    Nynke Brouwer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-15

    Floor Schoenmakers

    In 1 woord uitgelegd is het: GEWELDIGE RONDREIS!! Alaska en zijn ongerepte natuur, mooie gletsjer, wildlife, lieve mensen, prima hotels, lekker eten. Wat wil een mens nog meer. Als je deze reis boekt, moet je wel van kamperen houden, back to basic niet erg vinden en een flexibele instelling hebben. Heb je dit, dan kan je geen betere reis boeken dan deze reis. Ik heb ervan genoten! mede door mijn reisgenoten en de reisbegeleider was het een reis om nooit te vergeten.

Rondreis Alaska en Yukon

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!