< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.5 40 beoordelingen
  • 9 19-07-17

    Tim Middeljans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Hele mooie reis, veel wildlife gezien, leuke groep. Soms wel lange reisdagen. Enthousiaste reisleider. Prachtige natuur, leuke excursies.

  • 8 21-06-17

    Ivar Penris

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Henk Van Puijenbroek

    Mijn reis naar Alaska was bijzonder goed alles tot in de puntjes voorbereid en een bijzonder goede reisgids .

  • 9 21-06-17

    Brenda Van Den Broek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Ellen Methorst

    De reis naar Alaska Yukon was echt geweldig, de natuur, de cultuur, de groep, de reisleider, alles bij elkaar een super reis

  • 8 10-08-16

    Herman Maat

    Het is een hele mooie reis. Aan iedereen zeggen we : Als je van de natuur houd dan moet je naar eens naar Alaska gaan. De mooie bossen met daar achter de grote bergen met als toetje de sneeuw er op.

  • 9 20-07-16

    Martin Quak

    Als je van natuur en ruimte houd, kamperen leuk vind dan is dit echt een fantastische trip! Je zal wel nog excursies ter plekke moeten boeken, maar die zijn absoluut de moeite waard. Fantastische reis gehad

  • 7 20-07-16

    Marian De Ruiter

    Ik vond het een pittige reis met veel lange reisdagen en minder goed weer. De natuurschoon, goede begeleiding en gezellige groep hebben er toch weer een bijzondere ervaring van gemaakt!

  • 9 20-07-16

    Bart Boesten

    Een geweldige rondreis door een schitterend land. Iedere dag was weer een verassing met vele hoogtepunten. De ongerepte natuur en het wildlife is fantastisch!

  • 9 20-07-16

    Stephanie Groenendal

    Mooie reis, alles is goed geregeld alleen de optionele excursies staan niet goed aangegeven op de site.

  • 7 15-06-16

    Sven Polfliet

    Prachtige landschappen, schitterende wildlife ervaring. De reisbegeleiding is van topkwaliteit. De reis is misschien enkele dagen te lang. Enkele locaties bieden niet echt een meerwaarde. 90% van de excursies zijn additioneel en heel erg duur. Dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden zodoende dat je als reiziger hiervoor een extra budget kan voorzien. Het slagen van de reis hangt te veel af van deze extra excursies. Tip: maak de reis enkele dagen korter en maken enkele excursies inclusief.

  • 8 15-06-16

    Arjan Van Der Heeden

    Mooie rondreis door schitterende natuur. Goede reisbegeleider. Excursies zijn erg duur.

  • 8 15-06-16

    Jan Van Loenen

    Alaska reis heeft aan al mijn verwachtingen voldaan, super gaaf land, we hebben veel geluk gehad met het weer, zeer uitgebreide reis waardoor je veel ziet van het land, kamperen was ook heel goed geregeld.

  • 9 15-06-16

    Desiree Brorens

    Schitterende bestemming en de reis was goed georganiseerd.

  • 9 15-06-16

    Jair Kutsch Lojenga

    Ik had deze reis voor geen goud willen missen alles is goed geregeld veel gezien van dit prachtige landschap.

  • 9 15-06-16

    Marja Broeders

    Fantastisch! Alles wat wij hier in NL niet hebben, hebben ze daar. Bergen met sneeuw, weidse uitzichten, beren langs de weg, altijd licht en schitterende uitzichten als je uit je tent gekropen komt!

  • 9 15-06-16

    Patrick Van Der Ham

    Prachtige natuur, geweldige activiteiten en leuke mensen. Kosten van excursies zijn echter zeer hoog en daar dien je wel rekening mee te houden omdat er soms niet een interessant alternatief is.

  • 9 15-06-16

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 15-06-16

    Edy Kleijn

    Prachtig landschap, dieren. Geweldige groepsleider (Ben). Natuur. GEWELDIG.

Rondreis Alaska en Yukon

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!