< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,5
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.5 47 beoordelingen
  • 9 09-08-17

    Michel Van Eeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-08-17

    Maarten

    Mooie reis met veel natuur, wildlife, en historie (oa goldrush en koperwinning). Er is een goede balans tussen kamperen en lodges/hotels. De extra excursies zijn niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. De vlucht vanaf McCarthy over Wrangel-St Elias NP en de boottocht bij Seward waren awesome. Zowel de wandeling naar Jumbo mijn en Bonanza mijn zijn de moeite waard. Mocht je in Dawson City tijd over hebben en van fotografie houden: net buiten de stad ligt een begraafplaats van vervallen raderstoomboten. Wil je gaan vissen? Breng een hengel mee of koop deze ter plekke. Vissen kan bijvoorbeeld bij Seward of Kluane lake. Een visvergunning is ter plekke te koop.

  • 9 09-08-17

    Micha Meijer

    Geweldige reis. Prachtig landschap en mooie combinatie kamperen/luxe overnchten!

  • 9 09-08-17

    Paul Hamers

    Wat een superreis was dit, in alle opzichten top.

  • 7 09-08-17

    Erik De Jong

    Leuke reis, met voordurend de kans op wildlife.

  • 8 19-07-17

    Peter Van Der Schee

    Geweldige reis met vele prachtige natuur en relaxed programma,niets hoeft ,alles mag.

  • 9 19-07-17

    Tim Middeljans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 19-07-17

    Meyltje Van Aalst

    Prachtige reis voor de natuurliefhebber: grootse landschappen met hoge bergen en enorme gletschers. Beren, wolven, elanden, kariboes, arenden, zalmen, walvissen en zeeotters.

  • 9 21-06-17

    Hele mooie reis, veel wildlife gezien, leuke groep. Soms wel lange reisdagen. Enthousiaste reisleider. Prachtige natuur, leuke excursies.

  • 8 21-06-17

    Ivar Penris

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Henk Van Puijenbroek

    Mijn reis naar Alaska was bijzonder goed alles tot in de puntjes voorbereid en een bijzonder goede reisgids .

  • 9 21-06-17

    Brenda Van Den Broek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Ellen Methorst

    De reis naar Alaska Yukon was echt geweldig, de natuur, de cultuur, de groep, de reisleider, alles bij elkaar een super reis

  • 8 10-08-16

    Herman Maat

    Het is een hele mooie reis. Aan iedereen zeggen we : Als je van de natuur houd dan moet je naar eens naar Alaska gaan. De mooie bossen met daar achter de grote bergen met als toetje de sneeuw er op.

  • 9 20-07-16

    Martin Quak

    Als je van natuur en ruimte houd, kamperen leuk vind dan is dit echt een fantastische trip! Je zal wel nog excursies ter plekke moeten boeken, maar die zijn absoluut de moeite waard. Fantastische reis gehad

  • 7 20-07-16

    Marian De Ruiter

    Ik vond het een pittige reis met veel lange reisdagen en minder goed weer. De natuurschoon, goede begeleiding en gezellige groep hebben er toch weer een bijzondere ervaring van gemaakt!

  • 9 20-07-16

    Bart Boesten

    Een geweldige rondreis door een schitterend land. Iedere dag was weer een verassing met vele hoogtepunten. De ongerepte natuur en het wildlife is fantastisch!

  • 9 20-07-16

    Stephanie Groenendal

    Mooie reis, alles is goed geregeld alleen de optionele excursies staan niet goed aangegeven op de site.

  • 7 15-06-16

    Sven Polfliet

    Prachtige landschappen, schitterende wildlife ervaring. De reisbegeleiding is van topkwaliteit. De reis is misschien enkele dagen te lang. Enkele locaties bieden niet echt een meerwaarde. 90% van de excursies zijn additioneel en heel erg duur. Dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden zodoende dat je als reiziger hiervoor een extra budget kan voorzien. Het slagen van de reis hangt te veel af van deze extra excursies. Tip: maak de reis enkele dagen korter en maken enkele excursies inclusief.

  • 8 15-06-16

    Arjan Van Der Heeden

    Mooie rondreis door schitterende natuur. Goede reisbegeleider. Excursies zijn erg duur.

Rondreis Alaska en Yukon

Wildernis en goudzoekers

image
24 dagen vanaf € 4.098
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.