< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 13 deelnemers
 • Op reis met onze Engelse partner Trek America
 • Kleine groep met maximaal 13 internationale deelnemers
 • Bezoek aan Monument Valley
 • Bezoek aan de Grand Canyon
 • Bezoek aan Arches National Park
 • Bezoek aan Zion National Park
 • Avontuurlijke rondreis met een internationaal gezelschap

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • De Grand Canyon in 360°

 • 1 & 2 Las Vegas en Grand Canyon National Park

  Laat de neon verlichting van Las Vegas achter je, want het is tijd om te beginnen aan een prachtig avontuur, vol met rode rosten en canyons. Vul je zakken met geweldige Route 66 souvenirtjes in het kleine woestijn stadje Seligman. Tanken bij Delgadilo’s Snow Cap Diner onder het genot van een heerlijk ijsje. We vervolgen onze trip naar de vader van alle Canyons, de Grand Canyon. Een prachtige creatie waarbij je eigenlijk een high five wilt geven aan moeder natuur. Zodra je oog in oog komt te staan met dit epische landschap zul je als snel zien waarom deze plek zo speciaal is voor de lokale bevolking en toeristen. Met twee overnachtingen heb je hier genoeg tijd om dit prachtige wonderlandschap te verkennen. We gaan vanaf de klif naar beneden naar de diepere punten van de canyon naar Plateau point. Voor de ultieme Grand Canyon ervaring, zal je toch echt de lucht in moeten. In een helikopter ontdek je dit prachtige landschap het allerbeste. Wil je versteld staan van een prachtig uitzicht met je voeten aan de grond? Zorg dan dat je tijdens zonsondergang een mooi plekje opzoekt. De kleuren van de Grand Canyon exploderen om je heen, het is werkelijk waar een van de mooiste uitzichten die je ooit zult meemaken. We overnachten op de camping.

  Optioneel:

  • Helicopter flight US$254-$284
  • IMAX Theater US$15


 • 3 Monument Valley

  We zijn weer onderweg, naar één van de meest iconische landschappen van Noord-Amerika. Het landschap van Monument Valley komt je misschien een beetje bekend voor, het is namelijk gebruikt voor talloze films. Het is een ontzagwekkend landschap maar het zijn de Navajo mensen die ervoor zorgen dat Monument Valley zal worden geëtst in je geheugen. Dompel je onder in de inheemse cultuur op een optionele begeleide jeep tour van de Navajo Reservations. Geniet van het prachtige landschap, wanneer de zon ondergaat kan je genieten van een heerlijke avond bij het kampvuur onder een deken van sterren. We overnachten op de camping. 

  Optioneel:

  • Navajo guided 4x4 tour (day) US$55


 • Arches National Park - Moab

  We maken een stop bij het uitzichtpunt van Moki Dugway voor een prachtig uitzicht op de weg die kronkelt langs de berghelling, door de rode rots woestijn. Onze volgende stop is Moab, Moab staat bekend als de avontuurlijke speeltuin van de Verenigde Staten. Arches National Park heet niet voor niets Arches, een Arch is een boog en dit park staat vol met rotsformaties die zijn gevormd als boog. Delicate Arch is een van de hoogtepunten, hier zal je versteld staan van het prachtige zicht op een rode boog met als achtergrond een prachtige helder blauwe hemel. We overnachten op de camping.

 • 5 & 6 4x4 Backcountry Desert Adventure

  Dit is het moment waarop je hebt gewacht, vandaag beleef je een van de meest ultieme avontuurlijke ervaringen van je leven. Als je op zoek bent naar de eenzaamheid van een woestijn dan ben je vandaag op het juiste adres. We reizen vanaf Moab door de Green River Desert naar het doolhof district van de Canyonlands National Park. Deze tweedaagse backcountry 4x4 avontuur is een echte  ‘van de gebaande paden afwijken’ tour. We wandelen langs de weg naar Horseshoe Canyon, en kijk of je een aantal unieke rotsformaties kunt spotten. Wanneer je de High Spur slot canyon verkent zal je het gevoel hebben alsof je in een andere wereld bent aangekomen. Zorg dat je camera goed opgeladen is want deze canyon staat bekend als de meest fotogenieke canyons in het gebied. Er is geen twijfel mogelijk, deze twee dagen zullen je à propos brengen. We zijn kilometers verwijderd van de toeristen gebieden zodat je een echte unieke ervaring beleeft. We overnachten op de camping.


 • 7 Goblin Valley State Park - Capitol Reef National Park - Bryce Canyon National Park - Kodachrome Basin State Park

  We stoppen bij Goblin Valley State Park, dit park heeft zijn naam de danken aan de vreemde goblin-achtige rotsformatis. Daarna maken we een rots bij de rotstekening in het Capitol Reef National Park, we vervolgen onze weg naar Bryce Canyon National park. Dit park is zo mooi, de meeste mensen die weer vertrekken uit het park zijn daarom sprakeloos en kunnen niet beschrijven wat ze hebben gezien. Erosie is de kunstenaar  van het park en heeft hier in de loop der tijd duizenden spitsen, vinnen en doolhoven gesneden in dit vreemde maar prachtige landschap. Deze bizarre creaties staan bekend als aardpiramide. We vervolgende reis naar de Kodachrome Basin State Park, ook hier zal je versteld staan van het prachtige omringde landschap. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit park vol met kleuren en als de zon ondergaat worden de kleuren steeds feller. 

  Optioneel:

  • Western horseback riding US$65-$90
 • 8 & 9 Zion National Park

  De volgende activiteit is Zion National Park, met prachtige rivieren,watervallen, smalle canyons, torenhoge rode-en-witte kliffen en geweldige wandelpaden: het is een echte must-see. Het is even tijd om te relaxen bij de zachte stroming van de Vrigin rivier. Voor het beste uitzicht in het park moet je een wandeling maken naar het beroemde Angels Landing die een 360 graden uitzicht biedt over het gehele park. De route is niet bedoeld voor angstige mensen, maar de dappere zullen beloond worden met een onwerkelijk mooi uitzicht. Je kan ook de lange weg nemen, verken de Narrows met stijgende wanden, grotten van zandsteen en natuurlijke bronnen; het is echt een unieke ervaring met een prachtig uitzicht. We overnachten op een camping.

  Optioneel:

  • Western horseback riding US$45-$90
 • 10 Zion National Park - Las Vegas

  We ruilen de prachtige natuurwonderen in voor de ongelofelijke drukte van Las Vegas met zijn geweldige clubs en glamourous hotels. Vier het einde van een geweldige zuid-westelijke avontuur met een optionele helikoptervlucht over de strip, geniet van de prachtige felle lichten of relax even bij het zwembad van het hotel. Na een reis met zo veel indrukken is het niet zo gek dat je even toe bent aan wat ontspanning. De tour eindigt om 17:00 uur. We kunnen een kamer voor je boeken in het hotel waar we al overnacht hebben. Als je van plan bent om je terug te vliegen naar huis zorg er dan voor dat je vlucht pas na 21:00 vertrekt. 

  Optioneel:

  • Helikopter vlucht US$124

Rondreis in internationaal gezelschap Canyon Adventure 18 - 38 jaar

Op reis met onze Engelse partner Trek America

Utah
10 dagen vanaf € 1.579 € 1.429
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 19 januari bij Theater Kikker, Utrecht
 • 26 januari in de Verkadefabriek, Den Bosch
 • 2 februari presentaties Kenia & Tanzania & Namibië, Amsterdam

Meld je gratis & vrijblijvend aan.