< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,8
8.8 131 beoordelingen
 • 9 15-07-18

  Thérèse Van Vliet

  Zorgvuldig in elkaar gezet programma waardoor je alles ziet wat je echt moet zien.

 • 9 15-07-18

  Anne Meeren

  Het is een fantastische avontuur geweest. Ik heb een prachtig gedeelte van de VS gezien. Het tempo lag hoog, maar zeker de moeite waard. Als je dacht dat het niet mooier kon, viel je weer in de volgende verbazing. Ontzettend leuke mensen ontmoet en een top vakantie gehad. Bedankt!

 • 9 15-07-18

  Eefje Van Leeuwen

  Super mooie reis. Elke dag weer een feestje! Goede afwisseling steden en parken. Onwaarschijnlijk mooie natuur en avontuurlijke wandelingen. Goede voorlichting over de moeilijkheidsgraad en genoeg opties voor een ieder. Heel gezellig reizen met 13 in een bus. Niets verplicht, behalve de seatbelt ;), heel relaxed. Heb ervan genoten, van het begin tot het eind!

 • 8 15-07-18

  Rik Catau

  Prachtig programma, toffe gids

 • 8 15-07-18

  Toos Kneppers

  Amerika is een groot land. Alles is groot. Van je kop koffie tot de hamburgers en de steden. De reis was indrukwekkend. De verschillen groot. Desolate landschappen en denderende steden. De afstanden waren groot. Veel rijden in de bus. Prachtige landschappen trekken aan je raam voorbij. Elke dag weer anders. Andere rotsen en andere valleien. Zeer grote rotspartijen en kleine watervalletjes. Wandelingen vol klimmen en dalen in zeer grote hitte. Met gelukkig regelmatig mogelijkheid om je waterfles te vullen. Ik vond het prachtig. Zo anders dan ik tot nu toe heb gezien. De reisbegeleider was ook heel leuk. Niets was te veel om het je naar de zin te maken. Alleen de geleverde matjes om op te slapen. Ik hield er blauwe heupen aan over.

 • 7 06-07-18

  Joke Driessen

  Indrukwekkende natuur, leuk om Los Angeles, Las Vegas en San Francisco gezien te hebben - de stadsbezoeken zijn een goede afwisseling van de woestijnen. In de zomer is het erg heet en worden een aantal wandelingen uitgevoerd in de middag met volle zon en 40C. De US organisatie rijdt standaard niet door Death Valley in juli en augustus. Yosemite zat in de rook vanwege jaarlijkse bosbranden!

 • 10 06-07-18

  Britt Weckx

  Mooie dingen gezien, super gids gehad die hele leuke en interessante weetjes wist en die ons overal veilig heeft gebracht.

 • 9 06-07-18

  Senne Weckx

  Deze reis was een unieke kans om op mijn leeftijd het mooiste van de Westkust van Amerika te bezichtigen, we hebben enorm veel mooie wandelingen gedaan en prachtige uitzichten gehad.

 • 9 06-07-18

  Peter Olijve

  Samenstelling reis was goed.

 • 9 06-07-18

  Marie Ange Meyhui

  Prachtige reis met hele mooie wandelingen in de verschillende parken. Tim, een zeer goede reisleider!

 • 10 06-07-18

  Anne Marie Den Exter

  De trip naar de westkust van Amerika was een topreis. In de bruinrode tinten van zand en eroderende rotsen, met af en toe wat groene planten en af en toe kleurrijke bloempjes, van nationaal park tot nationaal park, was er toch telkens grote verrassende variëteit in vorm, grootte, hoogte, diepte, kleursterkte, temperatuur, ... Sawadee was steeds bereikbaar en op een vraag, kregen we snel een antwoord. Regelmatig kregen we vooraf efficiënte info en tips. Dank daarvoor!

 • 10 06-07-18

  Anita Bruggeman

  Reis vol hoogtepunten met zeer bekwame reisleider, die ook nog eens chauffeur, kok ws, inkopen deed enz. Hij heeft zich van s'morgens vroeg tot s'avonds laat met veel overgave voor de groep ingezet om ons een onvergetelijke reis te bezorgen. Was zeer gepassioneerd. Accomodaties goed tot zeer goed. Enkel nabij Yosemite waren douches ondermaats op de camping zowel qua aantal als hygiene.

 • 9 06-07-18

  André De Meirichy

  prachtige reis met vele hoogte punten , mooie natuur, kwaliteit van bepaalde campings kon soms beter.

 • 10 06-07-18

  Bart Bogaert

  Een reis waarbij het moeilijk is om het hoogtepunt aan te geven omdat de keuze zo moeilijk is. Zeer diverse landschappen, indrukwekkende natuur. De verblijven in hotel tussendoor zijn een welgekomen afwisseling met het kamperen

 • 9 06-07-18

  Lena Waegeman

  Reisverloop prima, fantastische gids, mooie locaties bezocht, schitterende wandelingen gedaan, mooi programma!

 • 10 18-05-18

  Xander Van Dijk

  De reis was geweldig. Het was een hoog tempo en er was elke dag genoeg te doen. Voor mij is dat dan meteen een top reis.

 • 8 18-05-18

  Dave Uitendaal

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 18-05-18

  Esther Van De Plasse

  Prachtige reis, veel gezien van de natuur in de nationale parken. Fijne reisbegeleiding van Ben, die veel wist te vertellen over zijn land, alles perfect regelde en ook nog eens voor ons kookte. Kleine groep, veel kamperen en veel wandelmogelijkheden.

 • 10 18-05-18

  Eva Spaaks

  Een geweldige reis gehad! Prachtige wandelingen gemaakt, mooi weer gehad en een geweldige reisbegeleider (Ben), die alles tot in de puntjes verzorgde en ontzettend veel hikes en plekken kent, waardoor je alles uit je reis kunt halen. Deze reis bestaat uit alleen maar hoogtepunten!

 • 8 18-05-18

  Joaline Brouwer

  Leuk, vlot en volledig met fantatische begeleiding. Wel erg vol en op vlot tempo. Dat moet je wel aan kunnen

Rondreis Verenigde Staten West

Het Wilde Westen

image
22 dagen vanaf € 3.198
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
 • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.