< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 143 beoordelingen
 • 8 17-05-19

  Rob

  Het bezoek aan de Grand Canyon was geweldig, een aanrader. Onverwachte lage temperaturen, sneeuw en wind was een groot probleem met de voor de zomer uitgeruste tenten. Verschillende keren de tenten verruilt voor motelkamers. Maar Canyons in de sneeuw levert ook prachtige beelden.

 • 9 17-05-19

  Peter

  Een prachtige reis waarin wij genoten hebben van de hoogtepunten in de Nationale Parken die wij hebben bezocht

 • 9 17-05-19

  Nel

  De natuur in Amerika is overweldigend, dit te zien en te beleven dankzij de enorm goede begeleiding van Mikaela was geweldig. Zij loodste ons op deskundige wijze, ondanks het slechte weer, langs alle prachtige natuurparken en de mooie wandelingen.

 • 9 17-05-19

  Tim

  Schitterende reis met een druk programma en alleen maar hoogtepunten. Een grote diversiteit aan bijzondere landschappen en leuke steden. De accommodaties (campings/hotels) waren goed en de reisleiding (Mikaela McCarthy) was uitmuntend!

 • 8 17-05-19

  Jose

  Prachtige actieve reis goeie reisleider voelde de groep goed aan kon snel schakelen als we iets anders wilde We hebben ervan genoten

 • 8 16-09-18

  Maaike

  Hele mooie reis. Afwisseling nationale parken en steden. Heel erg mooi.

 • 9 16-09-18

  Liesbet

  Mooie afwisseling van de prachtige natuurparken in combinatie met de steden. Een topper!

 • 9 16-09-18

  Nikki

  Toffe reis met veel afwisseling in natuur. De Nationale Parken zijn prachtig en de hikes uitdagend. Daarnaast was gids Jeff top. Hij heeft de lat hoog gelegd.

 • 9 16-09-18

  Jonathan

  Het was een super mooie reis! Reisleider Jeff heeft zijn taak perfect uitgevoerd. Hij wist veel te vertellen over de locaties en wist calamiteiten goed af te handelen.

 • 10 16-09-18

  Marc

  Veel hoogtepunten, goede organisatie. Vooraf en ter plekke. Locale gids heeft op een kundige manier aan al onze wensen voldaan en toonde een grote expertise.

 • 8 16-09-18

  Marja

  Prachtige rondreis waarin je alle mooie parken ziet. Je krijgt ook wel een heel goed beeld van de grootsheid van het landschap, wat natuurlijk ook betekent dat je ook veel in de bus zit.

 • 9 15-07-18

  Thérèse

  Zorgvuldig in elkaar gezet programma waardoor je alles ziet wat je echt moet zien.

 • 9 15-07-18

  Anne

  Het is een fantastische avontuur geweest. Ik heb een prachtig gedeelte van de VS gezien. Het tempo lag hoog, maar zeker de moeite waard. Als je dacht dat het niet mooier kon, viel je weer in de volgende verbazing. Ontzettend leuke mensen ontmoet en een top vakantie gehad. Bedankt!

 • 9 15-07-18

  Eefje

  Super mooie reis. Elke dag weer een feestje! Goede afwisseling steden en parken. Onwaarschijnlijk mooie natuur en avontuurlijke wandelingen. Goede voorlichting over de moeilijkheidsgraad en genoeg opties voor een ieder. Heel gezellig reizen met 13 in een bus. Niets verplicht, behalve de seatbelt ;), heel relaxed. Heb ervan genoten, van het begin tot het eind!

 • 9 15-07-18

  Wim

  Hele mooie reis, heel veel hiken, best wel vermoeiend vooral in de zomer. Slapen op wel heel dunne schuimrubberen matrasjes van 2 cm! Heel veel bijzondere natuur. Steeds weer afwisselende landschappen

 • 8 15-07-18

  Rik

  Prachtig programma, toffe gids

 • 8 15-07-18

  Toos

  Amerika is een groot land. Alles is groot. Van je kop koffie tot de hamburgers en de steden. De reis was indrukwekkend. De verschillen groot. Desolate landschappen en denderende steden. De afstanden waren groot. Veel rijden in de bus. Prachtige landschappen trekken aan je raam voorbij. Elke dag weer anders. Andere rotsen en andere valleien. Zeer grote rotspartijen en kleine watervalletjes. Wandelingen vol klimmen en dalen in zeer grote hitte. Met gelukkig regelmatig mogelijkheid om je waterfles te vullen. Ik vond het prachtig. Zo anders dan ik tot nu toe heb gezien. De reisbegeleider was ook heel leuk. Niets was te veel om het je naar de zin te maken. Alleen de geleverde matjes om op te slapen. Ik hield er blauwe heupen aan over.

 • 7 06-07-18

  Joke

  Indrukwekkende natuur, leuk om Los Angeles, Las Vegas en San Francisco gezien te hebben - de stadsbezoeken zijn een goede afwisseling van de woestijnen. In de zomer is het erg heet en worden een aantal wandelingen uitgevoerd in de middag met volle zon en 40C. De US organisatie rijdt standaard niet door Death Valley in juli en augustus. Yosemite zat in de rook vanwege jaarlijkse bosbranden!

 • 10 06-07-18

  Britt

  Mooie dingen gezien, super gids gehad die hele leuke en interessante weetjes wist en die ons overal veilig heeft gebracht.

 • 9 06-07-18

  Senne

  Deze reis was een unieke kans om op mijn leeftijd het mooiste van de Westkust van Amerika te bezichtigen, we hebben enorm veel mooie wandelingen gedaan en prachtige uitzichten gehad.

Rondreis Verenigde Staten West - Kampeer/hotel reis

Het Wilde Westen

image
22 dagen vanaf € 3.398
Naar boven
 

Kerstreizen actie
Profiteer van kortingen tot wel €300,-

Breng jij de kerstvakantie ook veel liever aan de andere kant van de wereld door? Dan hebben wij speciaal voor jou een aantal reizen geselecteerd waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel €300,-!