< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,8
8.8 71 beoordelingen
  • 9 02-09-16

    Marieke Meulenbroek

    De reis was geweldig! We hebben heel veel prachtige dingen gezien in (relatief) korte tijd. De reisleider (Tommy) was erg goed. Hij wist erg veel te vertellen over het land, natuur, cultuur, etc. Hij heeft veel voor onze groep gedaan.

  • 10 02-09-16

    Nick Arras

    fantastische roadtrip een goede mengeling van natuur en citys. voor mij mag er zelfs nog meer avontuur en wandelingen bij zijn.

  • 9 02-09-16

    Emiel Pattinama

    De vakantie was top. Veel gewandeld door prachtige omgeving in de nationale parken. Las Vegas was een leuke onderbreking. Leuk flexibel klein groep reisgenoten.

  • 8 02-09-16

    Eef Van Der Boom

    Fantastische rondreis. In drie weken tijd zie je diverse parken en bovendien drie steden. In een aantal parken heb je de tijd om wat langer rond te kijken en (naar keuze) wandelingen te maken. Een paar parken bezoek je kort door middel van een rit van de ene naar de andere plaats.

  • 9 02-09-16

    Henny Giezen

    dit is een van de mooiste reizen die ik ooit gedaan heb. zeker een aanrader !!!

  • 9 02-09-16

    Veerle Kindt

    Gedurende 21 dagen hebben we 4 staten doorkruist, 3 toffe steden en heel wat nationale natuurparken bezocht. We hebben veel gewandeld, in ijskoud water gezwommen, prachtige landschappen en fantastische zonsondergangen bewonderd, de heuvels en felle wind in San Francisco getrotseerd, tentjes opgezet en weer opgevouwen, gelachen en gezongen, stilletjes rond het kampvuur gezeten en van ‘het buiten zijn’ genoten. En ja, op enkele plekken had ik wel wat langer willen blijven…

  • 9 12-08-16

    Wilma Van Der Velden

    Een reis om nooit meer te vergeten. Elke dag was weer een hoogtepunt. En elke dag werd je weer verrast door overweldigende natuur en onverwacht prachtige plekjes ,zomaar onderweg. Een reisleider die relaxed ons zeer deskundig en veilig door dit mooie land begeleidde en alles keurig om orde had. Het werd zowaar bijna een van ons, hoorde echt bij ons gezelschap . Zijn enthousiasme en liefde voor zijn land en zijn respect voor de natuur heeft hij als vanzelf op ons over weten te brengen en we zijn er helemaal in op gegaan. De stedenbezoekjes verstoorden bijna onze euphorie, maar waren toch uiteindelijk een goede afwisseling. Het gewone bed was dan even weer heel aangenaam. Het is hard werken op deze reis: vroeg op en daardoor ook redelijk vroeg naar bed. Maar wat je er voor terugkrijgt, neem je voor altijd in je levensrugzak mee!

  • 9 12-08-16

    Henk Gabriël

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 12-08-16

    Leny Middelberg

    Een reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten. Je kan het niet zeggen maar ik had nauwelijks tijd om het allemaal verwerken. De accommodatie was prima, ik hou van kamperen. Het eten was geweldig, veel en heel gezond. Tijdens het kamperen kookten we zelf om de beurt, dat was echt een voordeel. We hadden een fantastische gids en troffen het enorm met de groep.

  • 9 12-08-16

    Ilse Van Den Boogaard

    Een fanatische reis om nooit te vergeten. Zo ontzettend veel hoogtepunten achter elkaar zijn op dat moment nog niet helemaal te bevatten. Dus je kunt nog lekker lang nagenieten. De reis verliep heel soepel met een geweldige groep en fantastische reisleider Darin. Ik was zo vaak geraakt door de schoonheid van de natuur, ongelooflijk. De steden, vooral San Francisco waren ook geweldige. Een heel afwisselende reis van natuur en steden. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  • 9 12-08-16

    Marjanne Van Hoffe

    Prachtige reis. Bijna iedere dag een hoogtepunt. Ik ben meestal gewend om 1 a 2 dagen te reizen voordat ik weer iets moois ziet

  • 9 12-08-16

    Jos Hommel

    Tot nu toe 1 reis met Sawadee gemaakt, Verenigde Staten West. Deze zou ik zeker aan iedereen willen aanbevelen aangezien het een 22-daagse reis is met werkelijk elke dag hoogtepunten. Dit programma steekt erg goed in elkaar en de chauffeur/reisbegeleider die we hadden legde er zijn zien en zaligheid in om de reis te vervolmaken; hij gaf ook zijn eigen accenten mee aan de reis.

  • 8 22-07-16

    Robin Bruin

    Een zeer mooie en actieve reis! Prijs en kwaliteit komt zeker overeen! Een aanrader!

  • 9 22-07-16

    Kees Methorst

    Hele gevarieerde rondreis, waarvan je in 3 weken erg veel van de Verenigde Staten ziet. Ene moment kruip je in het bos uit je tent.... die zelfde avond sta in de Bellagio te Las Vegas. Het kamperen is ook erg leuk.

  • 9 22-07-16

    Thijmen Pompe

    Wat een geweldige reis!! Superveel gezien en gedaan in 3 weken tijd. Alles was goed geregeld, een leuke sportieve groep en een superleuke en ervaren reisbegeleider. Kortom; ik zou het iedereen aanraden!

  • 9 22-07-16

    Anouk Van Den Bosch

    Het was een geweldige reis! Veel gezien en gedaan. Alles was erg goed geregeld, een leuke zeer ervaren reisbegeleider en een leuke groep. Zeker een aanrader deze reis!

  • 7 22-07-16

    Diane Klein

    Ontzettend mooie reis! Zeker aan te raden!! Verhouding kamperen hotel/ranch zou iets beter verdeeld mogen worden. Organisatie perfect!

  • 9 22-07-16

    Jan Lip

    Het was een superleuke reis. We hebben ontzettend veel gezien. En we hadden ook een super reisleidster.

  • 8 22-07-16

    Hans Den Hertog

    De reis was een geweldige ervaring. De gids/chaffeur/reisleidster was uitstekend. Een nadeel van de reis was het continu onderweg of bezig zijn, waardoor er weinig rustpunten waren om bij te komen of om even alles te verwerken.

  • 10 22-07-16

    Naomi Uitslager

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Verenigde Staten West

Het Wilde Westen

image
22 dagen vanaf € 3.198
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!