< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,8
8.7 95 beoordelingen
  • 10 11-08-17

    Martijn Brinks

    Een afwisselende reis met alleen maar hoogtepunten. De afwisseling tussen kamperen en andere slaapgelegenheden maakte het extra bijzonder!

  • 9 11-08-17

    Chris Buseyne

    Prachtige reis met een afwisseling van grootsteden en natuurparken.

  • 8 11-08-17

    Linda

    We hebben heel veel gezien in korte tijd, de groep was fantastisch. Ik wilde mijn kinderen een deel van Noord Amerika tonen en dit is zeer goed gelukt.

  • 8 14-07-17

    Clarice Dorenbos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-07-17

    Arno Van De Paal

    Goede afwisseling tussen natuur en steden.

  • 8 14-07-17

    Skrolan Berckmans

    Leuke reis met mooie landschappen.

  • 9 14-07-17

    Dennis Van Keppelen

    Het was een goed verzorgde en leuke reis

  • 8 14-07-17

    Alex Berckmans

    Veel gezien op een korte tijd.

  • 8 14-07-17

    Carine Ruymaekers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-17

    Rob Van Tienen

    Prachtige reis! Het is een vol programma, maar de moeite waard. Alle hoogtepunten van de westkust worden getoond en de reisbegeleider zorgt ervoor dat je niets tekort komt. 3 weken lang genieten!

  • 10 07-07-17

    Stijn Schaltin

    De reis was exact zoals ik ze me had voorgesteld

  • 8 07-07-17

    Jules Van Herten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-07-17

    Patrick Van Laar

    Mooie opgezette reis. Goeie afwisseling met steden en natuur. Heerlijk dat onze reisleidster kookte voor ons en wij geen boodschappen daarvoor hoefde te doen. Zodat je uit kon rusten en tijd voor jezelf had als je terug kwam van een hele dag bezig zijn. Goeie afwisseling met in tentjes slapen en bedden in de hotels in de steden of op de ranche. Genoeg keuzes om deel te nemen aan allerlei excursies. Hele ervaring om in de hete woestijn te slapen en onder de blote hemel.Jammer dat de rit door Death Valley niet door kon gaan vanwege de hitte. Groeps grootte precies goed 12 personen, moet niet groter zijn. De nationale parken zijn prachtig en ieder park heeft zijn eigen bezienswaardigheid. De Nederlandse bakker die wij bezochten is wel heel verAmerikaanst. Het is dat het bedrijf ooit begonnen is door eeen Nederlander maar dan heb je het ook wel gehad. Campings waren prima behalve in Yosemite, was de camping erg vies en slecht onderhouden. Maar ik zou de reis zeker aanraden om te maken.

  • 8 16-06-17

    Trudy Van Twillert

    Amerika is prachtig, de reis goed georganiseerd, de reisleider uitstekend en de meeste plekken van overnachting heel goed.

  • 8 16-06-17

    Marianne Nitikromo

    Mooie reis maar ook af en toe best afzien. Het kamperen in de droge hitte viel soms zwaar tegen. De nationale parken zelf maakten wel weer veel goed. Respect voor reisleidster Ashley, zij is een topper!

  • 8 16-06-17

    Sanne Vogels

    Mooie afwisseling tussen nationale parken en steden. Alle highlight van west VS! Super reisbegeleiding door Ashley!

  • 7 16-06-17

    Jolanda Van Der Voort

    Het is een hele mooie reis waarin veel mooie landschappen voorbij trekken en we mooie plekken hebben bezocht. De opbouw is goed gekozen: van Venice Beach en Santa Monica in LA naar de verschillende parken waarin we flinke wandelingen gemaakt hebben om vervolgens weer relaxt af te sluiten in het bruisende San Francisco.

  • 9 16-06-17

    Mira Jurzik

    Deze reis was fantastisch!! Het is ongelooflijk hoeveel mooie natuur en diversiteit je kan ervaren in slechts drie weken tijd. Vooral de combinatie van bruisende steden afgewisseld met prachtige landschappen en eenheid met de natuur vond ik geweldig. Doordat we midden in de parken kampeerden kreeg je ontzettend veel mee van het park en had je voldoende tijd op prachtige wandelingen te maken. Ook was er voldoende ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld door een uurtje te gaan zwemmen in de rivier of in het zwembad. Onze Amerikaanse gids maakte ook zeker het verschil. Zij kon geweldig vertellen over de geschiedenis van het land en de natuur, waardoor je nog meer waardering kreeg voor alles wat je zag.

  • 9 09-06-17

    Petra Jansen

    De reis was ronduit geweldig. Wat een belevenis, zoals onze reisleider Kieron al zei jullie hebben geen vakantie gekocht, maar een avontuur. Hij heeft de vakantie onvergetelijk gemaakt.

  • 9 09-06-17

    Lisette Boot

    Overweldigende natuur, de ongemakken van de camping meer dan waard. Weinig extra uitgaven omdat het eten inclusief is muv de steden. Kortom een hele mooie reis.

Rondreis Verenigde Staten West

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.