< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 7,6
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,8
8.8 65 beoordelingen
  • 9 12-08-16

    Wilma Van Der Velden

    Een reis om nooit meer te vergeten. Elke dag was weer een hoogtepunt. En elke dag werd je weer verrast door overweldigende natuur en onverwacht prachtige plekjes ,zomaar onderweg. Een reisleider die relaxed ons zeer deskundig en veilig door dit mooie land begeleidde en alles keurig om orde had. Het werd zowaar bijna een van ons, hoorde echt bij ons gezelschap . Zijn enthousiasme en liefde voor zijn land en zijn respect voor de natuur heeft hij als vanzelf op ons over weten te brengen en we zijn er helemaal in op gegaan. De stedenbezoekjes verstoorden bijna onze euphorie, maar waren toch uiteindelijk een goede afwisseling. Het gewone bed was dan even weer heel aangenaam. Het is hard werken op deze reis: vroeg op en daardoor ook redelijk vroeg naar bed. Maar wat je er voor terugkrijgt, neem je voor altijd in je levensrugzak mee!

  • 9 12-08-16

    Henk Gabriël

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 12-08-16

    Leny Middelberg

    Een reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten. Je kan het niet zeggen maar ik had nauwelijks tijd om het allemaal verwerken. De accommodatie was prima, ik hou van kamperen. Het eten was geweldig, veel en heel gezond. Tijdens het kamperen kookten we zelf om de beurt, dat was echt een voordeel. We hadden een fantastische gids en troffen het enorm met de groep.

  • 9 12-08-16

    Jos Hommel

    Tot nu toe 1 reis met Sawadee gemaakt, Verenigde Staten West. Deze zou ik zeker aan iedereen willen aanbevelen aangezien het een 22-daagse reis is met werkelijk elke dag hoogtepunten. Dit programma steekt erg goed in elkaar en de chauffeur/reisbegeleider die we hadden legde er zijn zien en zaligheid in om de reis te vervolmaken; hij gaf ook zijn eigen accenten mee aan de reis.

  • 8 22-07-16

    Robin Bruin

    Een zeer mooie en actieve reis! Prijs en kwaliteit komt zeker overeen! Een aanrader!

  • 9 22-07-16

    Kees Methorst

    Hele gevarieerde rondreis, waarvan je in 3 weken erg veel van de Verenigde Staten ziet. Ene moment kruip je in het bos uit je tent.... die zelfde avond sta in de Bellagio te Las Vegas. Het kamperen is ook erg leuk.

  • 9 22-07-16

    Thijmen Pompe

    Wat een geweldige reis!! Superveel gezien en gedaan in 3 weken tijd. Alles was goed geregeld, een leuke sportieve groep en een superleuke en ervaren reisbegeleider. Kortom; ik zou het iedereen aanraden!

  • 7 22-07-16

    Diane Klein

    Ontzettend mooie reis! Zeker aan te raden!! Verhouding kamperen hotel/ranch zou iets beter verdeeld mogen worden. Organisatie perfect!

  • 9 22-07-16

    Jan Lip

    Het was een superleuke reis. We hebben ontzettend veel gezien. En we hadden ook een super reisleidster.

  • 8 22-07-16

    Hans Den Hertog

    De reis was een geweldige ervaring. De gids/chaffeur/reisleidster was uitstekend. Een nadeel van de reis was het continu onderweg of bezig zijn, waardoor er weinig rustpunten waren om bij te komen of om even alles te verwerken.

  • 10 22-07-16

    Naomi Uitslager

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-16

    Anne Van Leeuwen

    Reisleider was super, wist over alles iets te vertellen en had de leukste dingen klaar. Hotels en ranches waren erg goed. Sommige campings erg primitief.

  • 9 08-07-16

    Jaap Griffioen

    Zeer indrukwekkende reis. Veel gezien, mooie gedoseerde wandelingen. Gezellige groep en een fantastische reisleider met veel kennis van zaken en leuke extra uitstapjes.

  • 10 08-07-16

    Julian Sol

    Een fantastische reis met veel wandelingen en bezichtigingen. Goede afwisseling tussen slapen in een tent of gewoon buiten onder de sterrenhemel en hotels. Zou het zo nog een keer willen doen!

  • 7 08-07-16

    Nicky Boertien

    Accomodaties meerdere keren matig Natuur was zo overweldigend dat uiteindelijk oordeel positief blijft

  • 8 08-07-16

    Gertie Van Der Velden

    Van de rust en de natuur naar het nooit slapende Las Vegas. Van de rust en de natuur naar het historische San Fransisco.

  • 9 08-07-16

    Jan-Frans De Leeuw

    De reis laat je het beste van het westen van Amerika zien en beleven. De tijd die je in de diverse parken kunt besteden is precies goed. Er is voldoende tijd om alle hoogtepunten op je gemak op je in te laten werken.

  • 9 08-07-16

    Klazina Tiggelaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-07-16

    Marlies De Brouwer

    Een geweldige rondreis met een goed tempo! In de parken waar meer te zien is blijf je ook langer.Je hebt niet door dat je meer dan 6000 km in de auto hebt gezeten vanwege het mooie uitzicht. Ieder uur verandert het landschap. Daarnaast is het prettig dat je af en toe kunt uitrusten in een hotels. De campings waren prima en de tentjes zijn zo opgezet. De gids, Michiel, heeft ons fantastisch begeleid en meer gedaan dan op voorhand was gepland door Sawadee.

  • 9 08-07-16

    Sander De Brouwer

    Prachtige reis met alleen maar hoogtepunten. Super enthousiaste gids die zoveel mogelijk wilde laten zien. Campings en hotels waren prima en het vervoer was comfortabel. Goed tempo in de reis en een goede verhouding tussen reisdagen en rustdagen zodat je zoveel mogelijk kan zien van dit super mooie deel van de VS

Rondreis Verenigde Staten West

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!