< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,8
8.7 82 beoordelingen
 • 8 16-06-17

  Trudy Van Twillert

  Amerika is prachtig, de reis goed georganiseerd, de reisleider uitstekend en de meeste plekken van overnachting heel goed.

 • 8 16-06-17

  Marianne Nitikromo

  Mooie reis maar ook af en toe best afzien. Het kamperen in de droge hitte viel soms zwaar tegen. De nationale parken zelf maakten wel weer veel goed. Respect voor reisleidster Ashley, zij is een topper!

 • 8 16-06-17

  Sanne Vogels

  Mooie afwisseling tussen nationale parken en steden. Alle highlight van west VS! Super reisbegeleiding door Ashley!

 • 7 16-06-17

  Jolanda Van Der Voort

  Het is een hele mooie reis waarin veel mooie landschappen voorbij trekken en we mooie plekken hebben bezocht. De opbouw is goed gekozen: van Venice Beach en Santa Monica in LA naar de verschillende parken waarin we flinke wandelingen gemaakt hebben om vervolgens weer relaxt af te sluiten in het bruisende San Francisco.

 • 9 16-06-17

  Mira Jurzik

  Deze reis was fantastisch!! Het is ongelooflijk hoeveel mooie natuur en diversiteit je kan ervaren in slechts drie weken tijd. Vooral de combinatie van bruisende steden afgewisseld met prachtige landschappen en eenheid met de natuur vond ik geweldig. Doordat we midden in de parken kampeerden kreeg je ontzettend veel mee van het park en had je voldoende tijd op prachtige wandelingen te maken. Ook was er voldoende ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld door een uurtje te gaan zwemmen in de rivier of in het zwembad. Onze Amerikaanse gids maakte ook zeker het verschil. Zij kon geweldig vertellen over de geschiedenis van het land en de natuur, waardoor je nog meer waardering kreeg voor alles wat je zag.

 • 9 09-06-17

  Petra Jansen

  De reis was ronduit geweldig. Wat een belevenis, zoals onze reisleider Kieron al zei jullie hebben geen vakantie gekocht, maar een avontuur. Hij heeft de vakantie onvergetelijk gemaakt.

 • 9 09-06-17

  Lisette Boot

  Overweldigende natuur, de ongemakken van de camping meer dan waard. Weinig extra uitgaven omdat het eten inclusief is muv de steden. Kortom een hele mooie reis.

 • 8 09-06-17

  Hennie De Haan

  De reis was van begin tot eind goed geregeld! Een ontzettende fijne reisleider die ons overal bij hielp. De afwisseling van deze reis was heel fijn > na een paar nachten kamperen weer bijkomen op een bed in een ranch of hotel. De kwaliteit van de campings wat betreft het sanitair was wat minder. We hebben voldoende en vooral tijdens hety kamperen gezond gegeten. Het was een reis om nooit meer te vergeten!!

 • 8 09-06-17

  Karin Bod

  Goede verhouding hotel/kamperen

 • 9 09-06-17

  Yvonne Campschroer

  Schitterende landschappen, indrukwekkende natuur. Steden een beetje rauwe afwisseling. Wonderlijke Amerikaanse (cultuur)fenomenen van dichtbij ervaren.

 • 8 09-06-17

  Jan Martens

  De reis was zeer mooi met lange wandelingen. Maar dat wisten we van te voren reeds.

 • 9 02-09-16

  Marieke Meulenbroek

  De reis was geweldig! We hebben heel veel prachtige dingen gezien in (relatief) korte tijd. De reisleider (Tommy) was erg goed. Hij wist erg veel te vertellen over het land, natuur, cultuur, etc. Hij heeft veel voor onze groep gedaan.

 • 10 02-09-16

  Nick Arras

  fantastische roadtrip een goede mengeling van natuur en citys. voor mij mag er zelfs nog meer avontuur en wandelingen bij zijn.

 • 9 02-09-16

  Emiel Pattinama

  De vakantie was top. Veel gewandeld door prachtige omgeving in de nationale parken. Las Vegas was een leuke onderbreking. Leuk flexibel klein groep reisgenoten.

 • 8 02-09-16

  Eef Van Der Boom

  Fantastische rondreis. In drie weken tijd zie je diverse parken en bovendien drie steden. In een aantal parken heb je de tijd om wat langer rond te kijken en (naar keuze) wandelingen te maken. Een paar parken bezoek je kort door middel van een rit van de ene naar de andere plaats.

 • 9 02-09-16

  Henny Giezen

  dit is een van de mooiste reizen die ik ooit gedaan heb. zeker een aanrader !!!

 • 9 02-09-16

  Veerle Kindt

  Gedurende 21 dagen hebben we 4 staten doorkruist, 3 toffe steden en heel wat nationale natuurparken bezocht. We hebben veel gewandeld, in ijskoud water gezwommen, prachtige landschappen en fantastische zonsondergangen bewonderd, de heuvels en felle wind in San Francisco getrotseerd, tentjes opgezet en weer opgevouwen, gelachen en gezongen, stilletjes rond het kampvuur gezeten en van ‘het buiten zijn’ genoten. En ja, op enkele plekken had ik wel wat langer willen blijven…

 • 9 12-08-16

  Wilma Van Der Velden

  Een reis om nooit meer te vergeten. Elke dag was weer een hoogtepunt. En elke dag werd je weer verrast door overweldigende natuur en onverwacht prachtige plekjes ,zomaar onderweg. Een reisleider die relaxed ons zeer deskundig en veilig door dit mooie land begeleidde en alles keurig om orde had. Het werd zowaar bijna een van ons, hoorde echt bij ons gezelschap . Zijn enthousiasme en liefde voor zijn land en zijn respect voor de natuur heeft hij als vanzelf op ons over weten te brengen en we zijn er helemaal in op gegaan. De stedenbezoekjes verstoorden bijna onze euphorie, maar waren toch uiteindelijk een goede afwisseling. Het gewone bed was dan even weer heel aangenaam. Het is hard werken op deze reis: vroeg op en daardoor ook redelijk vroeg naar bed. Maar wat je er voor terugkrijgt, neem je voor altijd in je levensrugzak mee!

 • 9 12-08-16

  Henk Gabriël

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 12-08-16

  Leny Middelberg

  Een reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten. Je kan het niet zeggen maar ik had nauwelijks tijd om het allemaal verwerken. De accommodatie was prima, ik hou van kamperen. Het eten was geweldig, veel en heel gezond. Tijdens het kamperen kookten we zelf om de beurt, dat was echt een voordeel. We hadden een fantastische gids en troffen het enorm met de groep.

Rondreis Verenigde Staten West

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven