< Terug naar resultaten

Rondreis Verenigde Staten Oost

Pioniers en puriteinen

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de natuur en steden van het Noordoosten van de Verenigde Staten
 • Wandel-, kano- en paardrijmogelijkheden in de natuurgebieden Adirondacks, White Mountains en Acadia
 • Bezoek aan de streng religieuze Amish community en aan Woodstock, lokatie van het popfestival
 • Afsluiting in New York met verblijf in Manhattan inclusief een uitgebreide stadswandeling o.l.v. een gids
 • Overnachting op een Amerikaanse boerderij in het glooiende platteland van Vermont

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Verenigde Staten

Route daagse rondreis Verenigde Staten Oost

Verken de opwindende steden, oude landschappen en diverse culturen van het oosten van de Verenigde Staten. Rijd vanuit New York, de "Big Apple", naar de historische steden Washington DC en Boston, waar de eerste Amerikaanse pioniers voet aan wal zetten. Wandel door de Catskills Mountains en bezoek de Nationale Parken Adirondacks en Acadia. In Pennsylvania maak je kennis met de gesloten geloofsgemeenschap van de Amish. De reis eindigt in New York, internationaal centrum van handel, politiek en communicatie, culturele hoofdstad van de V.S, smeltkroes van culturen. Deze reis geeft op geheel eigen wijze invulling aan de grootsheid, schoonheid, geschiedenis en cultuur van dit fantastische land.

Dit is een actieve en afwisselende rondreis door het noordoosten van de Verenigde Staten. Voor mensen die graag wandelen in het landschap van mooie Nationale Parken en geintereseerd zijn in de geschiedenis van de eerste Amerikaanse pioniers. In de meeste parken verblijven we twee nachten zodat je alle tijd hebt om te wandelen. Alle wandelingen zijn optioneel. Je wisselt het prachtige natuurschoon af met een aantal bijzondere steden. In de steden en in Amish County overnacht je in hotels. In Vermont verblijf je in meerpersoonskamers van een Amerikaanse boerderij. De rest van de reis kampeer je op campsites midden in de natuur. We reizen per eigen minibus en de bagage gaat in een trailer. Er zitten redelijk wat lange reisdagen bij, maar de wegen zijn goed en het uitzicht nog beter. Washington De hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington DC, kun je het beste te voet verkennen. Natuurlijk moet je het Witte Huis zien maar ook Capitol Building, Washington Monument, Lincoln Memorial en het National Air and Space Museum mag je niet missen. 's Avonds kun je slenteren door Georgetown, waar het nachtleven van de stad zich afspeelt. Amish Country In Pennsylvania woont de streng gelovige groep protestantse Amish groep die er een zeer traditionele levenswijze op na houdt. Deze groep heeft geen auto, geen televisie, telefoon of ander comfort, en ze kleden zich of de tijd heeft stilgestaan. De Amish zijn een interessant fenomeen, zij het voor de buitenstaander vrij ondoorgrondelijk. Amish dorpen bestaan vaak uit een aantal gezinnen, wat boerderijen en een kerk, afgebakend door een weg of een riviertje. Nationale Parken en koloniale architectuur Wandel door de Nationale parken Adirondacks en Acadia. Acadia National Park bestaat uit bergen, bossen en veel kust. Bevers, elanden en beren bevolken de eilanden van Acadia. Adirondacks Boston dat in 1630 werd gesticht door de Puriteinen is rijk aan Britse koloniale architectuur. Het staat ook bekend om z'n vele sportieve evenementen als honkbal, ijshockey- en basketbalwedstrijden. ''The City that never Sleeps Dat is natuurlijk New York! Wandel door China Town, Little Italy en Manhattan. Maak een boottocht langs het Vrijheidsbeeld en loop over de Brooklyn bridge. Neem een yelow cab of de subway naar de populaire wijken Greenwich en Soho. Plof als je moe bent neer op een bankje in Central Park.

Rondreis Verenigde Staten Oost

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.