< Terug naar resultaten

Rondreis Verenigde Staten - Cross Country Southern Sun

Southern Sun

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de mooiste parken van de Verenigde Staten en de steden Las Vegas, New Orleans en Washington.
 • We reizen met een comfortabel minibusje. De bagage gaat in een trailer
 • Deskundige lokale Engelstalige reisbegeleiding, tevens chauffeur. NB: in New York en Los Angeles is er geen reisbeleiding aanwezig.

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Verenigde Staten

Route daagse rondreis Verenigde Staten - Cross Country Southern Sun

Laten we eerlijk zijn: een coast-to-coast dwars door Amerika is gewoon één van die wereldtrips die je eenmaal in je leven gedaan moet hebben. Onze twee Cross Country reizen geven elk op geheel eigen wijze invulling aan de grootsheid, schoonheid, geschiedenis en culturen van dit fantastische land.

Dit zijn kampeerreizen in een internationale groep, waarbij de maximum leeftijd 38 is. Er zijn enkele Nederlandse vertrekken voor alle leeftijden. Het dagprogramma en de route zijn zeer flexibel.Overwegend kamperen. In New York en Los Angeles in een hotel. Onderweg wordt er vier maal ter plekke – en op eigen kosten (in totaal ongeveer $ 240,- p.p.) - een hotel geboekt.We reizen per eigen minibus. De bagage gaat in een trailer. De wegen zijn goed en je brengt slechts weinig tijd in de bus door. Road Movie Na drie weken persoonlijke road movie bereiken beide routes de Stille Oceaan bij Los Angeles. Wie had gedacht dat de VS zo gevarieerd en mooi zijn? Southern Sun Na een bezoek aan de Capitol van de wereld, volgt deze zuidelijke route de zonnige zuidelijke staten. De Burgeroorlog, katoenplantages in Mississippi, de Bayou van Louisiana en niet te vergeten de country, dixie en blues muziek kenmerken het “Zuiden”. En vergeet het bruisende nachtleven in de French Quarter van New Orleans niet. Deze reis wordt in beide richtingen uitgevoerd, dus ook van Los Angeles naar New York. Bij 'vertrekdata en prijzen' kun je per vertrekdatum zien welke route gereden wordt. Het westen van de Verenigde Staten: Eén groot filmdecor Na de rodeo’s van Texas bereiken we het Wilde Westen. De kleuren en diepte van de Grand Canyon kunnen niet beschreven, alleen ervaren worden. Tussen de grillige rotsvormen van Monument Valley en in Las Vegas, de stad waar écht niks te gek is, waan je je in een Hollywood film. Tijdelijk prijsverlaging van de rondreis naar de Verenigde Staten Alle reizen in Nederlandstalige groep zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Boek je reis voor vóór 6 februari en betaal een zeer speciale prijs. Wacht niet te lang met boeken; onze groepen hebben maximaal 13 deelnemers.

Rondreis Verenigde Staten - Cross Country Southern Sun

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven