< Terug naar resultaten

Rondreis Verenigde Staten - Het Wilde Westen

Het Wilde Westen

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de mooiste parken van de Verenigde Staten en de steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
 • Prettige afwisseling tussen kamperen op veelal fantastische lokaties en overnachten in hotels.
 • Alle maaltijden inbegrepen tijdens het kampeergedeelte.
 • Start in San Francisco, de mooiste stad van de VS
 • Diverse wandelingen in de parken Yosemite, Zion, Bryce Canyon en de Grand Canyon.

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Verenigde Staten

Route daagse rondreis Verenigde Staten - Het Wilde Westen

Deze rondreis door het westen van de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Yosemite, Zion en de Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Kamperen op prachtige plekken midden in de natuur wordt afgewisseld met overnachtingen in hotels in de steden. Op diverse plaatsen kun je paardrijden of mountainbiken. Naast al dit natuurschoon bezoek je de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

Dit is een actieve rondreis door het westen van de Verenigde Staten voor mensen die graag wandelen in spectaculair berglandschap. Bij de meeste parken blijven we minimaal twee nachten zodat je alle tijd hebt om te wandelen. Alle wandelingen zijn optioneel. Je wisselt het prachtige natuurschoon af met een aantal bijzondere steden. Je reist in een internationale groep.In de steden overnacht je in hotels. De rest van de reis kampeer je op vaak spectaculaire campsites midden in de natuur. We reizen per eigen minibus. De bagage gaat in een trailer. De wegen zijn goed en je brengt slechts weinig tijd in de bus door. Mengelmoes van culturen San Francisco is een fantastische stad en perfect om te voet te verkennen. Het is een mengelmoes van bouwstijlen en culturen en je kunt er heerlijk eten. Vanaf de Golden Gate heb je een mooi uitzicht over de stad die zich uitstrekt over 34 heuvels. Yosemite met zijn granieten rotsformaties, naaldbomen en watervallen is een paradijs voor wandelaars. Je maakt diverse wandelingen maar je kunt er ook gaan mountainbiken. Wandelen en paardrijden In Zion Canyon kun je spectaculaire wandelingen maken, ondermeer naar Angels Landing met een onovertroffen uitzicht van bijna 360 graden over de vallei. Een wandeling door de smalle kloof, waarbij je een groot deel door de rivier loopt, mag je zeker niet overslaan. Je kampeert net buiten Zion waar je ondermeer kunt paardrijden. Maak ook bij Bryce Canyon prachtig wandelingen door de roze-rode zandsteenformaties. Je kampeert op een piepkleine campsite midden tussen de oranje rotsformaties; een perfecte plek om buiten te slapen onder de heldere sterrenhemel. Overweldigende zonsopgang Door de Glen stuwdam in de Colorado rivier is het 298 kilometer lange Lake Powell ontstaan. Je kunt hier heerlijk zwemmen of kanoën. Monument Valley ligt in het Navajo Indianenreservaat en we maken hier een jeeptocht tussen de beroemde tafelbergformaties. De Grand Canyon is overweldigend! De zonsopgang boven de Canyon mag je zeker niet missen. De beste manier om de Canyon te verkennen is door het maken van een wandeling. Via de beroemde Route 66 rijden we naar Las Vegas. Een groter contrast met de rest van de reis is bijna niet denkbaar. Hier staat de piramide van Gizeh naast de Eiffeltoren en de skyline van New York. Je vindt er enorme gokhallen en luxe winkelcentra. We besluiten de reis in Los Angeles, waar je kunt uitrusten aan het strand of surfen in de branding. Je kunt ook een bezoek brengen aan Disneyland of de filmstudio’s van Hollywood.

Rondreis Verenigde Staten - Het Wilde Westen

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.